man ir tik pagimdziu skart dave, o kai tik aprenge, tada vyrui jau

Kai tik pagimdžiau,paguldė
kūdikėlį ant manęs,o po kurio laiko suvystė ir vyrui laikyti įteikė

QUOTE(Musmire @ 2008 08 21, 18:37)

aš irgi neišimtis istorija ta pati kaip pastarūjų

tik gimusią man ant krūtinės padėjo , po to mane operavo gerą valandą , tai tėtis su mažiuke aptarinėjo mūsų naujo gyvenimo pradžią . po narkozės apsvaigus buvau , tai jis naudodamas mano amuniciją , mergaitę ir pamaitino
pats pridėjo , laikė , kėlė atsirūgti

vos tik atnese lelyte i palata negalejo nuo jos atsitraukti

QUOTE(MILIJOSmama @ 2008 08 22, 23:50)
tik gimusią man ant krūtinės padėjo , po to mane operavo gerą valandą , tai tėtis su mažiuke aptarinėjo mūsų naujo gyvenimo pradžią . po narkozės apsvaigus buvau , tai jis naudodamas mano amuniciją , mergaitę ir pamaitino
pats pridėjo , laikė , kėlė atsirūgti 

Labai saunuolis jusu vyras tokiu reta turbut.

Kai tik aprenge gimusia
mano vyras paeme iskart kaip tik dave
MB irgi labai bijojo, bet ryte vel atvaziaves pirmiausia sauskelnes pakeite, o dabar ir jokios baimes neliko.

QUOTE(Musmire @ 2008 08 21, 19:37)

ir pas mus taip pat

Sveikos!Pas mus tai tokia istorija,kai gimdziau pirmaji suneli,tai vyras nedalyvavo gimdyme,gimdziau nakti,tai tik skambinejo po gimdymo kas 15min.......sako o galima dabar atvaziuoti.Bet aisku tik ryte jis atvaziavo,nes nakti lankytoju niekas neleidzia.Tai iejo i palata visas persimaines,drebejo ne tik rankos,bet ir balsas...Paeme aisku is karto,bet labai jau bijojo.Po metu gimdziau dukryte,tai budejo koridoriuje per pati gimdyma,o kai pagimdziau,tai suvyste lele ir jam dave palaikyti kol mane sutvarke.Zodziu tie vyrai visi drasuoliai kol nesusiduria su labai jau tokiom konkreciom situacijom,tada ir pasirodo visu grazumu....Bet visi jie musu saunuoliai!!!!