Įkraunama...
Įkraunama...

Kada vyras pirmą kartą paėmė kūdikelį ant rankų?

Musiskiui irgi pirmam padave, nes per cezari negalejau paiimti. ax.gif Paemiau tik kitai dienai ipusejus, kai "grizo" kojos ir visokius ten aparatus atjunge unsure.gif
Atsakyti
maniskis dukra paeme ant ranku pirma karta ar 2d po gimdymo doh.gif sakesi bijas as per daug ir neraginau bijai tai bijok.viena diena jo sesuo atnese man cepelinu.kita diena as juos grazinau nes nebuvo kaip pavalgyt nors manasis buvo tuo metu su manimi.kai nuejo pas sese ji jam dave velniu.nuo to laiko jau eme vaika ant ranku.uztat dabar tetis juodai lepina dukra.
Atsakyti
Mano vyras kaip ir as paemem dukryte ant ranku sekancia diena, nes po cezario mergaite buvo mediku prieziuroj.
Rytojaus diena, kaip ir visas kitas sesias dienas lygoninej, nesiojo ir ramino vyras, nes man nelabai sekesi pajudet. Tik subadyta nuskausminamuju galejau megautis mazyte smile.gif
Atsakyti
na mano vyras vaikeli paeme tik kita diena kaip ir as,nes buvau po cezario. 4u.gif
Atsakyti
dar gimdykloj po gimdymo
Atsakyti
QUOTE(Švelnukė @ 2008 09 17, 18:33)
pirmiausiai vaikiuką paguldė man ant pilvo, po to kol mane siuvo, siuvystytą mažylį davė vyrui  wub.gif

man lygiai taip pat , dar pries tai vyras virkstele nukirpo tongue.gif
Atsakyti
kadangi as buvau po operacijos, tetukas vaikeli pamate ant sildymo stalo, kai sesute vyste. siaip antra diena, o dabar namuose visad sunelis tetukui ant pilvelio miega wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Gimdykloje, kai suvyste, is karto paeme smile.gif
Atsakyti
Galejo paimt tik po poros valandu, kadangi man buvo atlikta cezario operacija ir leliuka po operacijos isveze i naujagymiu skyriu ax.gif
Atsakyti
pasibuvo mazius pas mane ant pilvo , o paskui tetis gavo patureti wub.gif
Atsakyti
mano vyras gavo maziuka i rankas jau tik palatoje,nors sake kad labai nekantravo,kad tik greiciau jam duotu. smile.gif
Atsakyti
Mano vyras taip pat pirmesnis paeme musu mazyle ant ranku nei as. Man dare cezari ryte, ir mazyte musu nunese i naujagymiu skyriu, o kai ja mum atnese vakare as dar gulejau su laselinem, tai ir dave musu Ugnyte vyrui i rankas...
Atsakyti