Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias dovanas dovanojate savo vyrams?

na jei vyras megsta devet kostiumus ir jam patinka kaklaraisciai kodel gi ne smile.gif na bet jei ne tai nemanau akd jis labai apsidizaugs smile.gif
Atsakyti
nors maniškis ir vaikšto darban apsivilkęs kostiumą , ber kaklaraiščio jam niekada nedovanočiau . Gal kokią Spa procedūrą ar reikalingą knygą ,o gal turi kokį hobį. g.gif
Atsakyti
Man patinka saviškiui rinkti kvepalus... rolleyes.gif Žinau jo skoni ir visada pataikau, kas jam patinka 4u.gif Maniškis apsidžiaugtų gavęs ir kaklaraištį, ypač kokį švelnių spalvų...Dar žinau, kad jam nerealiai patiktu diplomatas(lagaminas darbui). Juk svarbiausia, kad tas daikčiukas jam praverstų, o nebūtų užmestas ir pamirštas. Knygą dovanojau tik kartą, apie savęs pažinimą ir horoskopų ženklus, o šiaip daugiau nelabai dovanočiau, nes nelabai laiko turi, kada skaityt.
Atsakyti
Pasakysiu iš savo vyriškos pusės: geriausia bent jau man dovana yra nebūtina, bet naudinga. Iš vienos pusės atrodo, kad tokio daikto nereikia, bet turėti malonu arba naudinga. Galbūt čia ne vien vyrams, bet visiems tokio tipo dovana geriausia. Žinoma, ją parinkti nelengva, bet savo žmonai stengiuosi rinkti būtent kažką tokio.
Atsakyti
Na as asmeniskai nedovanociau vyrui tokios dovanos schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif sugalvociau ka nors idomesnio biggrin.gif na cia aisku priklauso nuo zmogaus smile.gif
Atsakyti
O parasyk kiek vyrui metu, kuo dirba, kuo uzsiima, gal kokiu ideju tuomet primesim?
Atsakyti
Svarbiausia - is sirdies wub.gif
Atsakyti
Sorry uz offtopic ...
bet gal kas galetumet patart ka zmonai padovanot 10 metu sukaktuviu proga ?

mastau apie zieda su briliku ... ale bijau kad nebutu per banalu ...
anksciau dovanojau ziedus bet tai buvo labai jau seniai ...
beto ... mastau gal duot jai paciai issirinkti ar man nupirkt pagal save ?

ka mastot ?
liko kelios sav ... reikia apsispresti ...

aciu ...
dar kart sorry uz offtopic ...
Atsakyti
QUOTE(avdrys @ 2008 07 04, 08:42)
Sorry uz offtopic ...
bet gal kas galetumet patart ka zmonai padovanot 10 metu sukaktuviu proga ?

mastau apie zieda su briliku ... ale bijau kad nebutu per banalu ...
anksciau dovanojau ziedus bet tai buvo labai jau seniai ...
beto ... mastau gal duot jai paciai issirinkti ar man nupirkt pagal save ?

ka mastot ?
liko kelios sav ... reikia apsispresti ...

aciu ...
dar kart sorry uz offtopic ...

Aš manau,akd žmona būtų patenkinta žiedeliu, na betn jau aš tai tikrai apsidžiaugčiau. O pačiai isirinkti, tai net nežinau, manau dovana rankoj geriau būtų, nei įteikti čekį ir leisti pačiai isirinkti.

O kad būtų į temą, tai savo vyrui dovanosiu gimtadienio proga pasivažinėjimą keturačiais, taip pat magišką pauodelį su mūsų šeimos nuotrauka. ax.gif
Atsakyti
THNX smile.gif
jau ieskau ...
Atsakyti
perku tai, ko jam labiausiai tuo metu reikia: kvepalus, kokį drabužį... neišrankus jis pas mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine kava @ 2008 03 29, 12:31)
Labiausiai nemekstu kosmetiniu rinkiniu kazkodel  schmoll.gif , jokios fantazijos, ar kai zmones visokiu niekuciu prinesa, kuriuos noris ismest.

Nu tai gi gal ''ish shirdies''. anokia chia shirdis. mna vien jau toks pasakimas nenoshirdus. o chalatu ir kvepalu ir marshkiniu ir dirzhu ir piniginiu per 10 metu tiek pridovanota, kad jau po kelis ratus prasukta. kas tada? g.gif
Atsakyti