mano vyras apsidziaugtu kaklaraisciu, bet ne bet kokiu, as gerai zinau jo stiliu ir pomegius ir retkarciais padovanoju jo megstamo stiliaus nepigu kaklaraisti, be to stengiuosi, kad tie kaklaraisciai deretu prie mano sukneliu:P tai abiems naudinga ir grazu:) puiki dovana bet ja negalima piktnaudziauti:)
QUOTE(jolanta78 @ 2008 04 21, 11:58)
As cia suku galva ir norejau pasitarti, kaip manot ar apsidziaugtu vyras gaves kaklaraisti, radau toki puslaipi inties.lt ten daug visokiu graziu yra. Daugiau nieko nesugalvoju. patarkit
Maniskis tikrai neapsidžiaugtų gaves tokia dovana

Jei vyrui yra reikalingas slipsiukas, tai zinoma bus gera dovana
Saviskiui dovanoju reikalingus daikciukus o jei nesugalvoju ko jis noretu td dovanu kuponus jis pats isirenka ko jam reikia

Gal kas galetu patarti ka padovanoti MB tevukui? jubiliejaus proga
as ji mazai pazistu, bet matau kad MB dar nesugalvojo nieko, o jubiliejus ne uz kalnu...
Ko gali prireikti 60 metu vyrui?

QUOTE(Viola fiola @ 2008 08 17, 06:49)
Gal kas galetu patarti ka padovanoti MB tevukui? jubiliejaus proga
as ji mazai pazistu, bet matau kad MB dar nesugalvojo nieko, o jubiliejus ne uz kalnu...
Ko gali prireikti 60 metu vyrui? 

Čekį į žvejų parduotuvę, jei žvejoja, į knygyną, jei skaito, ir pan. Pagal pomėgius.
Ką nors į mašiną, barzdaskutę, piniginę, skėtį, fotoaparatą, gerą diržą,.........
Nors aš esu visada už čekius ir galimybę žmogui išsirinkti pačiam

geriau nedovanok tu jam to kaklaraiščio-nei romantikos, nei įdomumo, nuobodu ir tiek...
Aš tai suteikiu MB laisvę rinktis. Paprastai įteikiu dovanų čekius žvejybos reikmenų ar sportinės aprangos parduotuvėje. Man smagu ir juokinga žiūrėti, kaip MB net spirga kuo greičiau nulėkti ir išsirinkti, ko jam labai norisi
Ateity jaučiu padarysiu staigmeną su kokiu SPA dovanų kuponu

labai nuo daug ko priklauso...as MB dovanoju visokiausius simbolinius niekucius jeigu nieko nesugalvoju, tarkim jeigu jis turi savo kabineta - kristole isgraviruota jusu nuotrauka pasideti ant stalo , arba fliaska su jo inicialais ...dar galima apmoketa pakvietima pasivazineti tikra formule , ar kartingais ...jeigu jam patinka vyriski dalykai , jam ir keliems jo draugams nupirk paintball sesija.. net nzn... kaip jau sake mergaites,kai nepazysti zmogaus sunku kazka siulyti
maniskis taip pat i mane paziuretu kaip i ufonaute jeigu jam padovanociau kaklaraisti

QUOTE(Niurzgike @ 2008 04 21, 09:22)
Tiks tuo atveju, jei jis juos noriai nešioja, aš saviškiui nedovanočiau, nes žinai, kad jis tik akis išpūstų ir pasakytų dantis sukandęs "Ačiū mieloji" 

Siūlau padovanoti skėti arba vilnones kojines..
Tai tolygu kaklaraiščiui.. Dovanok, tai, ko vyras labai norėtų, bet savus pinigus tam leisti būtų gaila..

Viena is geresniu dovanu, kuria maniskis gavo is manes, tai firmine sportine apranga.. nes man jo esama visai nepatiko...-buvo tinkama tik rusiui.. o jau i geresni sporto kluba su tokia nepasirodytu. Bet i komentarus, kad nutrinta maike ir baisus sortai sportavimui nelabai tinka neregavo.. - nu tipo gerai ir taip. Ne madas demonstruoti ateina. Dabar naujaja labai noriai nesioja
Labai skeptiskai ziurejo i aptemptus "dviratininko sortus", bet paaiskinau, kad su sortais iki keliu bus senamadiskas..
Dabar kartu sportuojame gerame sporto klube, o MB labai seksualiai su ta apranga atrodo

savo ex vyrui esu padovanojus vyrišką pižamą, bet jis vistiek miegodavo nuogas
.. nepataikiau.
Kitą kart padovanojau vyriškus kvepalus. Žinojau jo mėgstramiausius, gana brangius, ir pataikiau

Kitą kart padovanojau vyriškus kvepalus. Žinojau jo mėgstramiausius, gana brangius, ir pataikiau