Įkraunama...
Įkraunama...

Elektrinis depiliatorius

pas mane braun firmos, naudoju jau kokius 5 metus, be problemų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 05 30, 16:02)
Aš savo philipsą [atį elementariausią (2 greičiai) turiu kokius 4 metus jau. Puikiai jis man peša, nors dėviu nemažai....
O dėl depiliatoriaus... Kas man Braunuose nepatiko - kad jie lopinėliais peša (ale šachmatais). Dėl to reikia daug brūžint kad visus plaukučius paimtų....
Jei ir pirkčiau sekantį, mačiau, kad yra kažkoks su šveitikliu berods. tai jis mane ir suintrigavo...

nagi prashom placiau apie ta su sveitikliu g.gif
Atsakyti
Aš 8 metus turėjau Philips satinelle depiliatorių, super atlaikė senučiukas ir negedo ir dar tiek pat atlaikytų, jei neužsimanyčiau naujo. blink.gif doh.gif Nusipirkau Braun - ir gailiuosi, tikrai kad lopinėliais peša, šachmatais. Paskubėjau senučiuką parduoti. cry.gif
Atsakyti
Ačiū merginos, padėjot apsispręst. Jau tikrai Brauno nepirksiu, kad jis šachmatais peša. O va to to su Philips pemza tai norėčiau. O kiek jis pinigelių kaštuoja?
Atsakyti
QUOTE(v_rasa @ 2005 05 31, 14:07)
Ačiū merginos, padėjot apsispręst. Jau tikrai Brauno nepirksiu, kad jis šachmatais peša. O va to to su Philips pemza tai norėčiau. O kiek jis pinigelių kaštuoja?

va to tikrai nežinau... kažkur mačiau, gal ir ne Lt....
O Braunas tikrai nieko gero... Geriau Philipsas elementariausias....
Atsakyti
QUOTE(dziugena @ 2005 05 27, 17:39)
Pasidalinsiu ir aš savo patirtimi 4u.gif dabar naudoju depiliatorių Philips satin ice optima. Man tai superinis daikčiukas  thumbup.gif  yra šaldantis priedas ir keli skirtingi antgaliai: depiliacijai, skutimui ir toks kaip pemza.

Oi mergičkos, papasakokit daugiau apie šitą stebukliuką. Ir kiek kainuoja gal kas žino?
Atsakyti
QUOTE(v_rasa @ 2005 05 31, 13:45)
Oi mergičkos, papasakokit daugiau apie šitą stebukliuką. Ir kiek kainuoja gal kas žino?

Tikrai kaina nori zinoti? Kai pasakysiu tai noras praeis dry.gif
299Lt huh.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2005 05 31, 14:26)
Tikrai kaina nori zinoti? Kai pasakysiu tai noras praeis  dry.gif
299Lt huh.gif

jo, kainelė jo tokia... blink.gif bet manau, kad visai apsimoka, jei naudojiesi visais galimais priedais...
Atsakyti
Negi niekas daugiau nesinaudoja epiliatoriais? wink.gif
Atsakyti
Aš irgi naudoju firmos Braun daugiau kaip 6 metus ir viskas čiki piki thumbup.gif
Bet jei dabar reiktų pirkti, tai gal bandyčiau rinktis pagal turimas funkcijas (pvz., odos šaldymas ir pan.). Nors lengva taip pat nebūtų - visgi technika tobulėja. ax.gif
Atsakyti
As pirkau praeita vasara, Philips'a. Bent kol kas esu labai patenkinta, koju depiliacijos vasku net prisiminti nenoriu biggrin.gif

Bet-pirkdama issiaiskink apie privalumus. Ar galima tvarkyti bikinio sriti, pazastu zona (maniskiu negalima, turi buti specialus antgaliai ir daug valios) tongue.gif , ar pakraunamas, ar veikia tik su laidu (paprastai itakoja kaina, jei pakraunamas-brangesnis), taip pat ir apie saldyma. Man saldymo nereikia, nes ir taip nelabai skauda, kam moket papildomus 100-150 lt? blink.gif

Rekomenduociau paprasyt kokios drauges duoti isbandyt mirksiukas.gif Gal tu isvis nepernesi tokio skausmo rolleyes.gif
Atsakyti
del saldymo, tai puikiausiai galima atsisaldyt i maiseli sandaru isidejus ledo.
Atsakyti