Įkraunama...
Įkraunama...

Elektrinis depiliatorius

QUOTE(Zuma @ 2005 04 24, 17:15)
Na aš kai angliškus katalogus varčiau tai pastebėjau, ir šiaip anksčiau esu girdėjusi, kad epiliatoriai yra tie, kurie plaukelius išrauna, o depiliatoriai tie kurie nuskuta, kaip skutamosios mašinėlės moteriškos arba tie antgaliai skutimo prie epiliatoriu. Gal kai pakeiti antgalį tai epiliatorius (raunanti galvutė) virsta depiliatoriumi (skutančia galvute)? g.gif

Prie mano epiletoriaus yra galvutė kuri skuta ir kuri rauna plaukelius.
Atsakyti
Padovanojo man vyras Philips Satin ice:))Nu neatsidziaugiu:))O tas saldymas super thumbup.gif Tikrai jauciasi.Tik va dar nebandziau to daikto odos sluoksniui nuimt.O ji galima naudoti iskart po rovimo ar po keliu dienu?
Atsakyti
QUOTE(Milde @ 2005 04 25, 17:29)
Padovanojo man vyras Philips Satin ice:))Nu neatsidziaugiu:))O tas saldymas super thumbup.gif Tikrai jauciasi.Tik va dar nebandziau to daikto odos sluoksniui nuimt.O ji galima naudoti iskart po rovimo ar po keliu dienu?

Leisk nekukliai pasiteirauti - kiek kainavo? blush2.gif (o as cia biskutuka ne i tema - kiek skaitau tai tavo vaikutis vis po sirdute ir po sirdute - tai gal,sakau, jau ant sirdutes nesioji? 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2005 04 25, 18:54)
kiek skaitau tai tavo vaikutis vis po sirdute ir po sirdute - tai gal,sakau, jau ant sirdutes nesioji?  4u.gif  )

pazek prisijungimo data, tikrai 9 menesiai dar nepraejo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2005 04 25, 19:54)
Leisk nekukliai pasiteirauti - kiek kainavo?  blush2.gif  (o as cia biskutuka ne i tema - kiek skaitau tai tavo vaikutis vis po sirdute ir po sirdute - tai gal,sakau, jau ant sirdutes nesioji?  4u.gif  )

beveik 300lt
Atsakyti
Sveikos, Ar sutiktumėte paskolinti savo depiliatorių savo geriausiai draugei nusidepiliuoti kojas? Ar manot, kad tai higieniška ir saugu?
Atsakyti
as tai tikrai paskolinciau. juk cia neskustuvas, kur kraujo visokio patenka.
Atsakyti
Gerai draugei tai paskolinciau...cia juk ne koks dantu sepetelis,juo tai tikrai nesidalinciau ax.gif
Atsakyti
Gerai draugei tai ir dantu sepeteli paskolinciau biggrin.gif Juk kai pazistamos 20metu tai zinai ir viena kitos ligas ir viska ax.gif Ka jau kalbet apie depiliatoriu - dar pati ir pasiulyciau pabandyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū moterytės už atsakymus mirksiukas.gif , buvau truputį supanikavus, nes sesuo nupirko Vokietijoj depiliatorių man, o aš kaip gera draugė ir kompanjonė draugei prigrasinau, kad augintų plaukelius ir atvarytų pas mane depiliuotis, pasakiau tai draugui, tai ilga diskusija užvirė, kad tai nehigieniška ir t.t. jam pasirodė tai labai baisiai, kad aš savo asmeninį daiktą skolinsiu draugei, tipo kaip čia atrodytų jei aš draugo skutimosi mašinėlę imčiau....man pasirodė kodėl gi ne, jei aš turiu, mano pati geriausia draugė neturi.... juk tai ne toks jau higieniškas reikalas smile.gif , o tik depiliatorius. (o dantų šepetėlio tai neskolinčiau - jis tik mano ir tiktai mano mirksiukas.gif )
Atsakyti
Mano depiliatorius (epiliatorius) visai paprastas Philips, kainavo 129lt bet esu juo patenkinta. biggrin.gif Man nemaloniausia procedūra-kojų depiliavimas, rankų-malonesnė... ax.gif O geriausiai draugiai tikrai paskolinčiau depiliatorių, nieko nehigieniško tame nematau... drinks_cheers.gif
Atsakyti
o aš per draugę ir susirgau tokia liga... teko pagyvent užsieny kartu, tai pabandžiau porą sykių ir patiko.. nu taip, skauda, bet po to kojos pripranta..
vat ir grįžusi nusipirkau patį parasčiausią- nesman skausmo nemažina jokie ten priedai.. nesamonė didžiausia.. tiesa.. taip kas savaite save genėjant viskas ore, bet kai padarai didenę pertrauką, tai atrodo akys išoks nva taip blink.gif blink.gif cry.gif o po to vėl pripranti ir įsivažiuoji.. drinks_cheers.gif
Atsakyti