Įkraunama...
Įkraunama...

Elektrinis depiliatorius

As naudoju Philips firmos elektrini depiliatoriu. esu labai patenkinta biggrin.gif Skauda tik pirmus kelis kartus mirksiukas.gif Paskui oda pripranta. Naudoju jau kokius 7 metus, tikrai thumbup.gif gaminys.
Atsakyti
As naudoju jau treti metai Braun firmos depiliatoriu, o kartais pabandau ir Philips firmos, kuri gavau dovanu. Tai nezinau ar sutapimas ar ne, bet atrodo, kad su Philipsu ne taip skauda, istraukia tuos plaukus greiciau, ir visus, net pacius maziausius, bet po to kai pradeda iaugineti, tai tada tenka paskusti, kad plaukas atsigautu ir vel sugryztu prie Braun. Tai tuo Philipsu gal pasinaudoju 1-2 k i metus ir po to skau kad daugiau jo i rankas nebeimsiu, nors siaip tai geras jis.

Norejau paklausti, ar kam nors taip buvo?
Atsakyti
Patikslinsiu klausima: ar naudojantis Philips epiliat.plaukeliai iaugineja labai, o braun tik vienas kitas?
Atsakyti
manau cia priklauso nuo odos. man su visokiais iaugineja. beje galiu parduot savo depiliatoriu nes man visai nepatinka. guli jau 3 metai spintoj
Atsakyti
Bet kad oda, tai ta pati smile.gif o depiliatoriai skirtingi. As galvoju, gal cia del to kad philipsas viska nuima, tai tie smulkuciai ir iaugineja.

Dar niekada nesigailejau, kad Braun pirkau, net ir draugas pasake, kad ispradziu skeptiskai i pirkini ziurejo, bet kai panaudojau, tai pasake,kad gera investicija biggrin.gif

Atsimenu, seniau, kai neturejau epiliat, tai buvau pabandymui nusipirkus tu pleistru su vasku....SAVES ZALOJIMAS...man net rankos nekildovo to pleistro nuimt...vis sakydavau 1, 2, 3 , o ranka net nepajudedavo, tai gal tik is kelinto sykio viena pleistriuka nuimdavau. Ziauru.
Atsakyti
aš naudoju Philips epilatorių turbūt sattinele ar koks ten, bet pirktas prieš 7 metus, tai be jokių pričiundalų, bet jis man labai patinka, tik kad kartais laiko daugiau užima mirksiukas.gif
Atsakyti
O vis tik ką daryti, jei po epiliavimo kojytės atrodo baisiai? Pilna randelių,spuogelių, guzelių, matosi po oda augančių plaukų cry.gif Atrodo ir papilinguoju ir kremukus po depiliacijos naudoju... Ar yra koks nors būdas vėl turėti gražias kojytes, juk vasara ir taip norisi išeiti nuogom kojom. Gal kuriai pavyko? Patarkite, prasau.
Atsakyti
Pasidalinsiu ir aš savo patirtimi 4u.gif dabar naudoju depiliatorių Philips satin ice optima. Man tai superinis daikčiukas thumbup.gif yra šaldantis priedas ir keli skirtingi antgaliai: depiliacijai, skutimui ir toks kaip pemza.
Nors daug merginų sakė, kad tie visi šaldymai ir masažai nepada, bet man tai labai patinka ir tinka:) ypač gerai šaldymas padeda, kai depiliuoju kojytes po ilgesnės pertraukos - su tuo šaltuku visai pakenčiamas jausmas:)
O vat nei bikinio srities, nei rankų, nei pažastų nesiryžtu depiliuoti - tai elektrinis skustuvelis labai gera išeitis thumbup.gif anksčiau, kai skusdavau bikini peiliukais - tai ir berdavo, ir odą erzindavo... o tuo elektriniu - labai gerai... aišku, rezultatas trumpalaikis, bet gera alternatyva:)
labai geras daiktelis ir tas antgalis su pemza - kartą per savaitą pamasažuoji kojytes ir jokių įaugusių plaukelių nebūna, oda gražesnė, nesusidaro spuogiukai ir pan.
Tai tiesiog norejau pasakyti, kad kartais ir pričindalai bei pribumbasai būna visai neblogai ax.gif tik vienoms jie tinka ir patinka, o kitoms - ne smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Va ir man dilema išdygo. Turiu Philips Satinele, bet jau gerokai aš jį padėvėjau, nerauna jau nieko. Tai gi v adabar naujo reikia. Tik negaliu išsirinkti kokio. Niu norėčiau jau geresnio, mandresnio, tik nežinau ar tie naujesni modeliai geresni. Pvz, gal koki Braun geriau dabar pirkti. Padekit išsirinkti!!! Kas geriau? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2005 05 27, 10:01)
manau cia priklauso nuo odos. man su visokiais iaugineja. beje galiu parduot savo depiliatoriu nes man visai nepatinka. guli jau 3 metai spintoj

O koks pas tave? Kiek noretum? As paimciau thumbup.gif Bet va... as Vilniuje, o tu Kaune kaip suprantu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(v_rasa @ 2005 05 30, 16:27)
Sveikutes 4u.gif
Va ir man dilema išdygo. Turiu Philips Satinele, bet jau gerokai aš jį padėvėjau, nerauna jau nieko. Tai gi v adabar naujo reikia. Tik negaliu išsirinkti kokio. Niu norėčiau jau geresnio, mandresnio, tik nežinau ar tie naujesni modeliai geresni. Pvz, gal koki Braun geriau dabar pirkti. Padekit išsirinkti!!! Kas geriau? doh.gif

Aš savo philipsą [atį elementariausią (2 greičiai) turiu kokius 4 metus jau. Puikiai jis man peša, nors dėviu nemažai....
O dėl depiliatoriaus... Kas man Braunuose nepatiko - kad jie lopinėliais peša (ale šachmatais). Dėl to reikia daug brūžint kad visus plaukučius paimtų....
Jei ir pirkčiau sekantį, mačiau, kad yra kažkoks su šveitikliu berods. tai jis mane ir suintrigavo...
Atsakyti
Labutis ,mergaitės 4u.gif Užsinorėjau nusipirkti epiliatorių, nuėjau į parduotuvę ir pasimečiau-visokių firmų ir kainų blink.gif . Gal galėtumėte patarti, kokį geriau būtų pasirinkti. Kokiais naudojatės jūs pačios, ar neteko nusivilti? Lauksiu patarimų ir tada bėgsiu pirkti. Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti