o su tuo specialiu antgaliu netaip skauda gal?
Su spec. antgaliu maziau skauda, nes vienu metu istraukia maziau plaukeliu, bet neisivaizduoju, kiek gali trukti toks procesas
Man atrodo todel jis ir valkiojasi pas mane nenaudotas, kad vos kelis vienu metu istraukia

Turiu Philps'ą su šaldančiu antgaliu. Tikrai geras! Prieš tai naudojau Braun'ą be šaldymo funkcijos. Nepalygint

aš turiu Philips satinelle, kažkada mokėjau 160lt, bet tai buvo prieš kokius 7 metus, aišku ten nėra jokių priedų, bet esu patenkinta, tik va ateityje jei pirkčiau tai pirkčiau galingesnį, tai nemanau ar -priklauso gerumas ar pigesnis ar brangesnis, na aišku jei galingesnis tada ir brangesnis, taip pat mokam už tuo priedus. merginos o dėl bikini zonos, iš pradžių gal skauda paskui jau nieko, lygiai taip pat su pažastimis, kartais patingiu ir nuskutu su peiliukais, bet va vėl kai jau su epiliatoriumi vėl būna skaudžiau, tad jei pastoviai su epilatoriumi, to skausmo tikrai nebelieka

Gal kuri esate atlikusi rinkos tyrimus ir žinote, kuriame prekybos centre ar parduotuvėje epiliatoriai pigiausi
. Galvoju įsigyti šitą "gerą"
, norėčiau pačio elementariausio, be jokių "pribumbasų". Buvau į TOPO centrą užėjus, tai nemačiau pigesnių nei už 120 Lt, o gal kokybiški tik nuo tokių kainų ir prasideda? Patarkit man
.

"Senukuose" pac elementariausias Philips'as 79 Lt.
Va toks

Aš jau nusiteikusi jį "imti"
Va toks

Aš jau nusiteikusi jį "imti"

Šitas tikrai neblogai atrodo: ir dviejų greičių, ir kaina gera, kažko panašaus ir norėjau
, reiks į senukus varyti
.

DAISY, galvoju rytoj nusipirkti, tai parašysiu kaip ten su dangteliu. O ar jau spėjai išbandyti saviškį? Ar patenkinta?

Panašų buvau pasiskolinus bandymams, tai (jei gerai pamenu) lyg ir nebuvo dangtelio
Nu nu, tai ar patenkinta, Daisy?

Nu nu, tai ar patenkinta, Daisy?
QUOTE(DAISY @ 2005 06 20, 16:35)
as toki gavau dovanu vakar
klausykit kas imsit parasykit ar i pakuote ieina dangtelis galvutei uzdengt
maniskiam nebuvo tai ir likau nesupratus ar pamirso po patikrinimo idet ar visgi nera jos
ar reik sukaut aiskintis ar ne
klausykit kas imsit parasykit ar i pakuote ieina dangtelis galvutei uzdengt

maniskiam nebuvo tai ir likau nesupratus ar pamirso po patikrinimo idet ar visgi nera jos
ar reik sukaut aiskintis ar ne
Tai kad turbūt nepriklauso tas dangtelis, nes ir pas mane jo nebuvo