Su dangteliu yra brangesni...
nu nu ka radau 
http://www.topocentr...age=main/browse
PHILIPS Epiliatorius PHILIPS HP 2841 79.00 Lt
Prekės aprašymas:
Epiliacija praktikoje pasiteisinusia diskine
sistema
21 besisukantis diskas
Pašalina trumpiausius plaukelius (0,5 mm)
2 greičiai (600/733 rovimo veiksmų/sek.)
Apsauginis dangtelis
Kelioninis futliaras
Valymo šepetukas
Spalva: žiedlapių raudonumo/blizganti

http://www.topocentr...age=main/browse
PHILIPS Epiliatorius PHILIPS HP 2841 79.00 Lt
Prekės aprašymas:
Epiliacija praktikoje pasiteisinusia diskine
sistema
21 besisukantis diskas
Pašalina trumpiausius plaukelius (0,5 mm)
2 greičiai (600/733 rovimo veiksmų/sek.)
Apsauginis dangtelis
Kelioninis futliaras
Valymo šepetukas
Spalva: žiedlapių raudonumo/blizganti
Jau paėmiau
ELIX parduotuvėje Kaune (Savanorių pr.) šitas aparatas 69 Lt. Taip kad mergaitės paskubėkit!!!

ELIX parduotuvėje Kaune (Savanorių pr.) šitas aparatas 69 Lt. Taip kad mergaitės paskubėkit!!!
Tiesa, DAISY - dangtelio nėra

Na as turiu philips, nemazai mokejau, bet dabar matyt dadeciau pinigeliu ir nusipirkciau su saldymu, nes pas viena pazistama pabandziau tai

Naudoju Braun Silk epil, ir esu laaaaaaaabai patenkinta
QUOTE(jutta @ 2005 06 21, 16:37)
Na as turiu philips, nemazai mokejau, bet dabar matyt dadeciau pinigeliu ir nusipirkciau su saldymu, nes pas viena pazistama pabandziau tai 

Pas mane su šaldymu,bet aš tos dalies nenaudoju,nes vienodai skauda ar su ja,ar be jos

Aš ir turiu su šaldymu.Philips satine ice atrodo.Kol pripratau ir man atrodė,kad jokio efekto.Bet dabar tai liux.Beje aš ir pamiršdavau,tai dabar visad šaldiklyje laikau.

Aš įsigijau Philips satinelle super sensitive (ar kažkas panašaus), su papildoma skutimo galvute ir tokiu masažuojančiu priedu, skausmui mažinti. Iš pradžių galvojau pirkti su visais šaldymo priedais, bet paskaičiu, kad daugelis tuos priedus po kiek laiko meta šalin, pamaniau, kad greičiausiai ir man taip nutiks
Pirmą kartą skutant paskaudėjo
, bet gal todėl, kad labai neturėjau laiko ir nesiėmiau visų priemonių, kad tą skausmą sumažinti. Rekomenduojama prieš skutant nusiprausti duše, kad tie plaukai lengviau rautųsi. O be to manau, kad kitą kartą prisipilsiu skaldyto ledo į maišelį ir pasišaldysiu neblogiau nei su tais pridedamais priedais 
O šeip rezultatas tai super
Jau daugiau nei savaitę nesuku sau galvos dėl kojų skutimo
Tiesa, vis kartas nuo karto reikia pašveisti blauzdas su tokia šiurkščia kempinėlė, kuri buvo pridėta, kad neatsirastų įaugusių plaukų. Kol kas tokių nepastebėjau, tfu tfu tfu

Pirmą kartą skutant paskaudėjo

O šeip rezultatas tai super

Tiesa, vis kartas nuo karto reikia pašveisti blauzdas su tokia šiurkščia kempinėlė, kuri buvo pridėta, kad neatsirastų įaugusių plaukų. Kol kas tokių nepastebėjau, tfu tfu tfu

QUOTE(Meida @ 2005 06 21, 23:26)
Pas mane su šaldymu,bet aš tos dalies nenaudoju,nes vienodai skauda ar su ja,ar be jos
O dar prieš tai į šaldytuvą reikia įkišt palaikyt,tai pastoviai pamiršdavau iš anksto pasiruošt
Ir dabar kojas nuvarau nesusiraukus be jokio šaldymo
Tik vat pas mane jis nepritaikytas nei pažastims,nei bikinio sričiai (instruktaže parašyta,kad netinka). O gal jūs su bet kokiu depiliuojat ir tas vietas? 

Pas mane tai irgi nepritaikytas pazastims ir bikinio sriciai, bet as vistiek naudoju. Kazkaip jau pripratau per tiek metu kiek naudoju, tai kitaip ir neisivaizduoju. O pirma karta pazastis kai roviau, tai ojojooooooiiiiii

Kojas tai raviu kiekviena savaite, nes labai nevienodai atauga plaukeliai, o as jau pamaciusi ir trumpiausius plaukelius puolu raut, nes negaliu pakest brrrr...

O gal kuri turi skutimosi galvute nuo epiliatoriu ir ja nesinaudoja- nereikalinga? As turiu senesnio tipo Fhilips Satinele ( prie 6 metus pirktas), ir noreciau prie jo skutimosi galvute pritaikyt, nes parduotuvese eina naujesnio modelio ir manajam netinka.
Tai gal kas noretu parduot ar i ka nors keistis?
Tai gal kas noretu parduot ar i ka nors keistis?
Epiliatorius PHILIPS HP 2841
Norejau daugiau suzinoti apie si epilaitoriu. Ar jis naudojamas tik kojoms ar ir pazastims bei bikiniui?? Ir dar epiliatoriu peiliukai keiciasi kazkoki ar istisus metus tas pats gera sbuna??
Norejau daugiau suzinoti apie si epilaitoriu. Ar jis naudojamas tik kojoms ar ir pazastims bei bikiniui?? Ir dar epiliatoriu peiliukai keiciasi kazkoki ar istisus metus tas pats gera sbuna??