Įkraunama...
Įkraunama...

Elektrinis depiliatorius

verysad.gif
Atsakyti
N-e-s-t-a, epiliatoriams nei peiliukai, nei depiliuojancios galvutes nesikeicia, ne bent suluztu ar kas atsitiktu. O visu epiliatoriu veikimo principas tas pats, tik skiriasi kai kuriais savo privalumais ( msazuokliu, saldymu, galvutes skutimui ir epiliacijai, greiciai , formos ir t.t.)Manau, kad tas pigiausias uz 70Lt ir uz 200Lt didelio skirtumo nepajusi, tik brangesniam gal kokiu daugiau priedu yra. Bent as jau 6m. turiu Filips Satinelle, paprasciausia varianta, ir jis man tikrai labai geras ir uztenka to vieno greicio. O del bikinio ir pazastu epiliacijos, tai cia labai ivairiai : jei tau nelabai skauda ir nekraujuoja isrovus plaukeli , tai gali drasiai naudoti.
Atsakyti
Nusipirkau Philipsą už 149Lt. neatsimenu tiksliai modelio, bet man jis geras. Yra siaura juostelė bikinio zonai. Anksčiau eidavau pas depiliatorę su vašku šalinti plaukelius, o dabar namuose ir niekur važiuoti nereikia ir pinigų sutaupai.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Nezinau ar cia vietoj paklausiu g.gif ieskojau kazko panasaus nestukiu skyrely bet neradau..gal prazopsojau g.gif na man kilo klausimas toks: as elektrini depiliatoriu naudodavau kojom ir bikinio sriciai...Bet dabar esu nestuke.gif ir gal kvailai nuskambes, bet man neramu ar tai nekenks leliui...? Na del skausmo tai niekis, nes man jau seniai nebeskauda, isvis neatsimenu ar kada itin skaudejo tongue.gif bet susigalvojau, kad tas garsas gal kaip kenkia...Nu vistiek tie depiliatoriai garsiai dirba, turiu ir senesni Philips ir dabar nauja nusipirkau Braun, bet garsas toks pat! Nezinau gal cia ir nesamone paklausiau, sorry, nu bet mane dabar viskas neramina...
Atsakyti
Ruosiuos rytoj pirkt philips satinelle massage. Kiek zinau, ten yra priedas nuo plaukeliu iaugimo. Maciau elektro markt 299lt, o topo centre toks pat- 269lt. Taip kad ziurekit, kur perkat ir nepermokekit:)
Atsakyti
Nusipirkau. Tas priedas nuo plaukeliu iaugimo- kempine sad.gif
Pabandziau siek tiek- labai skaudejo. Tikuosi, veliau ne taip skaudes. Ten dar yra galvute pazastu, bikini zonos skutimui. Bet ka daryti, kad plaukeliai iauginet nepradedu? Gal padeda aloe vera gelis? Maciau vaistineje... Pazastis epiliuot bijau- dar koks pulinys pasidarys, o dabar juk vasara...
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2005 06 23, 15:32)
biggrin.gif
Pas mane tai irgi nepritaikytas pazastims ir bikinio sriciai, bet as vistiek naudoju. Kazkaip jau pripratau per tiek metu kiek naudoju, tai kitaip ir neisivaizduoju. O pirma karta pazastis kai roviau, tai ojojooooooiiiiii  blink.gif  blink.gif  blink.gif akys ant kaktos issoko,  vos neapsiverkiau... O veliau, TOKI skausma iskentejus, nebeistengiau vel grizti prie skustuvu ar kremu, tai raunu iki siol ir esu patenkinta. O bikini, kadangi skaudziau, tai pacius sonus apipesioju, o vidines puses tai jau su kremuku.
Kojas tai raviu kiekviena savaite, nes labai nevienodai atauga plaukeliai, o as jau pamaciusi ir trumpiausius plaukelius puolu raut, nes negaliu pakest brrrr...  rolleyes.gif  O kuriu plaukeliu dar neisrauna, tai su pincetu pereinu. Zodziu procedura tikrai ne is trumpuju gaunasi  biggrin.gif  biggrin.gif

Uzsispyrusi, tu taip papasakojai, atrodo, kad mano kancias aprasei ax.gif Bet turbut visoms taip blink.gif
Atsakyti
Jo... Visoms taip. Ka darysi, grozis reikalauja auku(bet as nematau jokio grozio, kai kojos padengtos iaugusiais plaukeliais wacko.gif ).
Atsakyti
Jau kazkur forume minejau, kad naudoju Brown, tai plaukeliai neiaugineja, o kai Karta i metus pabandau philips satin, va tada tai tikrai keikiuosi, nes iaugineja labai, o apie ta kempine, kur i rinkini ieina vis pamirstu, tai niekad ir nebandziau jos.
Atsakyti
nusprendziau ir as isbandyti elektrini epiliatoriu, bet brangiam gaila pinigu..Maciau Maximoj yra ir uz 13 lt, bet ar jie kokybiski? Gal kas bande? Ar visus plaukelius israuna?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2005 07 11, 11:21)
nusprendziau ir as isbandyti elektrini epiliatoriu, bet brangiam gaila pinigu..Maciau Maximoj yra ir uz 13 lt, bet ar jie kokybiski? Gal kas bande? Ar visus plaukelius israuna?

sh... paskutinis, neverta gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_smilie.gif nusipirkus nesenai buvau, tai dabar voliojasi. tikrai nekokybiska preke.
Atsakyti
ax.gif na as tiksliai tai nezinau, bet man atrodo, kad cia bobuciu pasakos, kaip ir plauku kirpimas...gal is tu kurios nestukes ar buvusiu nestukiu tau gali paskayti ..bet cia tik mano nuomone, o geriausiai tai paikslausk gydytojos... ax.gif

QUOTE(Eimante @ 2005 07 08, 19:16)
Sveikos  4u.gif
Nezinau ar cia vietoj paklausiu  g.gif  ieskojau kazko panasaus nestukiu skyrely bet neradau..gal prazopsojau  g.gif  na man kilo klausimas toks: as elektrini depiliatoriu naudodavau kojom ir bikinio sriciai...Bet dabar esu  nestuke.gif  ir gal kvailai nuskambes, bet man neramu ar tai nekenks leliui...? Na del skausmo tai niekis, nes man jau seniai nebeskauda, isvis neatsimenu ar kada itin skaudejo  tongue.gif  bet susigalvojau, kad tas garsas gal kaip kenkia...Nu vistiek tie depiliatoriai garsiai dirba, turiu ir senesni Philips ir dabar nauja nusipirkau Braun, bet garsas toks pat! Nezinau gal cia ir nesamone paklausiau, sorry, nu bet mane dabar viskas neramina...

Atsakyti