QUOTE (Viktorija Civilyte - Gyliene @ 2004 03 18, 22:07) |
Pasas taip ar taip negalioja, nes po santuokos sudarymo, jei keiti pavarde deda ispauda, kad pasas galioja 1 men. |
nei man, nei brolio zmonai jokiu spaudu nedejo (abejos vestuves buvo praejusia vasara). Santuoku rumuose pasake, kad niekam nebededa.
QUOTE (juke @ 2004 03 28, 16:59) | ||
nei man, nei brolio zmonai jokiu spaudu nedejo (abejos vestuves buvo praejusia vasara). Santuoku rumuose pasake, kad niekam nebededa. |
ir man jokio spaudo nedejo.istekejau liepos men.
merginos man atrodo dabar jau jokiu stampu ir nebededa

Noreciau paklausti kokius dokumentus reik pasikeisti po pavardes pakeitimo?
Pasas bus pasu poskyryje,reikia paso seno ir liudijimo kad pakeista pavarde?
Turiu buta ,ko gero reik pasikeisti pavarde ir ten?tai bus registro kadastro imone ?
o sodros knygute?ar reik ja tvarkyti,jeigu siuo metu nedirbu ir dar neisiu i darba ?
Ar reiks dar kokiu papildomu dokumentu ar tik liudijimo del pakeistos pavardes?
Pasas bus pasu poskyryje,reikia paso seno ir liudijimo kad pakeista pavarde?
Turiu buta ,ko gero reik pasikeisti pavarde ir ten?tai bus registro kadastro imone ?
o sodros knygute?ar reik ja tvarkyti,jeigu siuo metu nedirbu ir dar neisiu i darba ?
Ar reiks dar kokiu papildomu dokumentu ar tik liudijimo del pakeistos pavardes?
Realiai pasikeisti reikia visus dokumentus, kur yra sena pavarde. Nezinau kokiu pagrindu keitei pavarde, jei vedybu - tai visur reikes santuokos liudijimo. Sodros knyguteje padaromas tik papildomas irasas, kad pakeista pavarde
QUOTE (Viktorija Civilyte - Gyliene @ 2004 03 30, 12:43) |
Realiai pasikeisti reikia visus dokumentus, kur yra sena pavarde. Nezinau kokiu pagrindu keitei pavarde, jei vedybu - tai visur reikes santuokos liudijimo. Sodros knyguteje padaromas tik papildomas irasas, kad pakeista pavarde |
DEKUI
Buvau pasikeisti pasa
Kadangi niekur dabar vaziuoti nesiruosiu darausi tik kortele
Reikejo gana daug dokumentu pildant prasyma:savo paso,
3 nuotrauku viename lape( 1 grazino
)
vaiku gimimo liudijiu ( rekejo irasyti asmens kodus)
tevu tokiu pat irasu (arba mirties datu)
sutuoktinio asmens kodo ir visos kitos inf.
ir kvito kad susimokejau 10 lt
GErai kad viska turejau
Gal kam pades si info.

Kadangi niekur dabar vaziuoti nesiruosiu darausi tik kortele
Reikejo gana daug dokumentu pildant prasyma:savo paso,
3 nuotrauku viename lape( 1 grazino

vaiku gimimo liudijiu ( rekejo irasyti asmens kodus)
tevu tokiu pat irasu (arba mirties datu)
sutuoktinio asmens kodo ir visos kitos inf.
ir kvito kad susimokejau 10 lt
GErai kad viska turejau

Gal kam pades si info.

Ir as uzsisakiau asm.kortele po pavardes pakeitimo.
Reikejo tik dvieju nuotrauku, santuokos liudijimo, ir paso. O pvz. tevu asmens kodus gali ir neatsiminti. Jos ten kompe turi irasytus. Pvz. as taip pastebejau, kad mano tetis ne tas irasytas
REikejo sutuoktinio asmens kodo ir kvito 10 Lt.
Papildyta @ [mergetime]1080888210[/mergetime]
Ir dar, as prasiau, kad paliktu man senaji pasa, nes ten yra vizu galiojanciu. Tai darbuotojai pasake, kad senuosius pasus dabar visiems palieka, jei tik jie yra dar galiojantys
Reikejo tik dvieju nuotrauku, santuokos liudijimo, ir paso. O pvz. tevu asmens kodus gali ir neatsiminti. Jos ten kompe turi irasytus. Pvz. as taip pastebejau, kad mano tetis ne tas irasytas

REikejo sutuoktinio asmens kodo ir kvito 10 Lt.
Papildyta @ [mergetime]1080888210[/mergetime]
Ir dar, as prasiau, kad paliktu man senaji pasa, nes ten yra vizu galiojanciu. Tai darbuotojai pasake, kad senuosius pasus dabar visiems palieka, jei tik jie yra dar galiojantys

2004 04 17 man gime dukrele. Ir ja reikia uzregistruoti per 3 men. bet turiu tokia problema, kad su dukters tevu nesu susituokusi, nes mano vyras ir 2 vyresniu sunu tevas jau 7 metai gyvena uzsienyje ir neturiu apie ji jokiu ziniu. Kiek domejausi - oficialios skyrybos irgi beveik neimanomos, niekas taip ir neisaiskino nei nuo ko pradeti skirtis, nei kaip gauti nors kokia parama vaikams.
Taigi, bet oficialiai as lyg ir jo zmona. Ar galiu vaiko tevu uzrasyti kita vyra? Buciau dekinga uz atsakyma. Pagaliau ir ta vienkartine pasalpa reikalinga:)
Taigi, bet oficialiai as lyg ir jo zmona. Ar galiu vaiko tevu uzrasyti kita vyra? Buciau dekinga uz atsakyma. Pagaliau ir ta vienkartine pasalpa reikalinga:)
O kodel oficialios skyrybos neimanomos? As manau kad nuo to reiketu pradeti sokti.