Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepia neištikimybe

O man tai cia pasaka be galo, nei ji ji mes, nei jis iseis ir atsiprasys, taip ir tesis metu metus.... wink.gif
Aisku jei zmonems taip patinka kodel gi ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Eurika @ 2004 11 12, 11:01)
Jei nemato problemos, tai reikia jam ja parodyti, todel ir sakau, kad reikia kalbetis. As jam pasakyciau, ar jam patiktu, jei jis butu mano vietoje, kaip tada elktusi, ka galvotu. As saviskiui visad primenu, kad ir ka bedarytu, visad pagalvotu, kas butu, jei mes apsikeistume vietomis. smile.gif

aha..tu teisi...tik ash dar sakychiau reikia ne tik paklausti ka jis darytu mano vietoj (nes vyrai neturi tokios lakios fantazijos kaip mes moterys, todel jiems gali buti sunku tai isivaziduoti), bet ir pasielgchiau panashiai....pradechiau susirashineti su kokiu nors laishkais, tuo pachiu pashtu, kad ir jis galetu rasti tuos laishkus..isheichiau vakare kur nors pas drage, grischiau velai vakare ....va tada manau suprastu ka tenka ishgyventi jo moteriai...ir jei meile yra- pakeistu savo elgesi....

Bet kokios jus visos piktos.......... fear.gif pati Rusnyte atrodo ramesne... shaunuole wink.gif
Atsakyti
Man irgi kazkodel atrodo, kad Rusnyte neisdrys ismesti. O jis kuilines ir toliau. Tik sekmingiau pasistengs nuslepti.
Atsakyti
QUOTE (Tylene @ 2004 11 12, 13:30)
Bet kokios jus visos piktos.......... fear.gif pati Rusnyte atrodo ramesne... shaunuole wink.gif

Stengiuosi neprarast blaivaus proto. wink.gif
Atsakyti
Jokiu ziniu is tavo mmm.... diedo? Mane tai ne laiskai labiausiai isiuntintu ir iskaudintu, o kewlishka jo reakcija. Nepakesciau ir gyvenimo is mano kisenes nono.gif
Atsakyti
QUOTE (Tylene @ 2004 11 12, 13:30)
aha..tu teisi...tik ash dar sakychiau reikia ne tik paklausti ka jis darytu mano vietoj (nes vyrai neturi tokios lakios fantazijos kaip mes moterys, todel jiems gali buti sunku tai isivaziduoti), bet ir pasielgchiau panashiai....pradechiau susirashineti su kokiu nors laishkais, tuo pachiu pashtu, kad ir jis galetu rasti tuos laishkus..isheichiau vakare kur nors pas drage, grischiau velai vakare ....va tada manau suprastu ka tenka ishgyventi jo moteriai...ir jei meile yra- pakeistu savo elgesi....

Tie bajeriai praeina ne su visais vyrais.... O Rusnytes butent toks ir yra (bent jau kiek matosi is aprasytos jos reakcijos).... Rastu jis jos laiska, rasyta kokiam bernui, man rodos, net nediskutuotu su ja, o pamuojuotu rankele, ir liktu ji kalta, o jis vargsas vyras su sventojo aureole.
Ir nepiktos mes.... Tiesiog is salies geriau matyti. Ir esme ne tame paciame fakte, kad jis internetu su kazkuo bendravo, o tai, kad jis tame nemato NIEKO BLOGO... mad.gif
Atsakyti
QUOTE (Merida @ 2004 11 12, 13:20)
1. Summer, juk mes nezinom Rusnytes draugo versijos. Tai kodel dabar ji blogieciu apsaukt ir priklijuot etikete?
Psichologas niekad nevertina situacijos neisklauses ir kitos puses. ir apskritai nelinkes primest savo nuomones. jis tik padeda zmogui susivokt, paciam rast iseiti.
o sita diskusija - i vienus vartus.
2. dar prieinama iki kliedesiu apie fizini smurta, nes sitaip laki vaziduote raso...
kazkaip neiziurejau as ju santykiuose niekinimo ir zeminimo.
o del tu terminu isaiskinimo biggrin.gif
3. studijuota 8 metus ta kalba....ir reiksme puikiai zinoma.
siandien tas vyras delsia, gal dar nepasiruoses kompromisui. bet viskam ateis laikas. ir sprendimas turi jiems abiems pribrest be jokiu dvejoniu, tik tada reikia daryti pasirinkima. turbut lengviau viska sprest ant karstuju, bet ar geriau?

1. Pasakysiu tik viena: niekas geriau už pačią Rusnytę nežino, kaip ten yra iš tikrųjų. Ir sprendimus turės priimti tik ji pati, nepaisant to, ką mes čia prišnekėsim. Ir tik ji pati atsakys už tų sprendimų padarinius.
Tikrai neprisimenu, kad būčiau klijavusi jos draugui kokią nors etiketę ar net siūliusi jį mesti. Ir į diskusiją aš apskritai įsivėliau tik dėl to, kad susibiesinau perskaičiusi Stichijos istoriją, kad ji nuodijosi dėl vyro ir dabar pasirengusi viską toleruoti, kad tik jis neišeitų. blink.gif
2. O nuo psichologinio spaudimo mano pirmasis draugas po poros metų bendro gyvenimo perėjo prie stiklų daužymo. Kol pradės dažyti mano paakius aš jau nebelaukiau. Penkerius metus su juo pragyvenusi, pasistačiusi namą, išėjau, kaip stoviu.
O ta situacija, kurią aš aprašiau tinka nebūtinai šiam atvejui. Ir tas "pirmasis" nebūtinai turi būti vyras. tongue.gif
3. O jei tas vyras visą gyvenimą taip ir neprisiruoš kompromisui?
Atsakyti
QUOTE (PaneleKiausiniene @ 2004 11 12, 13:30)
Man irgi kazkodel atrodo, kad Rusnyte neisdrys ismesti. O jis kuilines ir toliau. Tik sekmingiau pasistengs nuslepti.

Man irgi pradeda taip atrodyti. Ir mes cia nieko negalime padeti, tik patarti galime. Bet paprastai tie patarimai kazkodel neveikia, manes irgi kazkaip neveike. Nezinau ko reikia, kad Rusnyte atsimerktu. Siaip tai tvarkosi kiekvienas savo gyveima pats, tik zinau, kad labai labai kazkada gailesis jo neismetusi. Ir kazkaip norisi itikinamai pasakyt, kad tikrai taip bus, ir kazkaip net zodiu tam nerandi. Zinau, kad is tikruju ne taip paprasta, kaip is salies atrodo, zinau visa tai, bet kai zinai kas zmogaus laukia, vis tiek kazkaip labai labai norisi padeti, net jei jo ir nepazysti.
Atsakyti
Jauciu galvyteje sukasi, "o ka pagalvos mama, tetis, gimines, draugai"... Man kazkada tai didziausia tragedija atrode. Daug svarbiau nei pats issiskyrimas laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (PaneleKiausiniene @ 2004 11 12, 13:36)
Nepakesciau ir gyvenimo is mano kisenes nono.gif

Ne, negyvena jis visiskai is mano kisenes. Buto nuoma mokam per puse. Tik, kad kur nors eidami irgi mokam kiekvienas uz save... g.gif
Atsakyti
QUOTE (PaneleKiausiniene @ 2004 11 12, 13:46)
Jauciu galvyteje sukasi, "o ka pagalvos mama, tetis, gimines, draugai"... Man kazkada tai didziausia tragedija atrode. Daug svarbiau nei pats issiskyrimas laugh.gif

Dabar apie juos galvoju manziausiai. O, be to, daugelis kas ji geriau pazista, sako, kad anksciau ar veliau as ji vistiek paliksiu, kad ne tokio man vyro reikia ir, kad esu jam per gera. cool.gif
Atsakyti
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 12, 11:49)
Dabar apie juos galvoju manziausiai.

Saunuole. Tau jo gaila ar ka? Sutvarkyk ji siandien ir varyk su drauge prie juros
Atsakyti