Aisku jei zmonems taip patinka kodel gi ne

QUOTE (Eurika @ 2004 11 12, 11:01) |
Jei nemato problemos, tai reikia jam ja parodyti, todel ir sakau, kad reikia kalbetis. As jam pasakyciau, ar jam patiktu, jei jis butu mano vietoje, kaip tada elktusi, ka galvotu. As saviskiui visad primenu, kad ir ka bedarytu, visad pagalvotu, kas butu, jei mes apsikeistume vietomis. ![]() |
QUOTE (Tylene @ 2004 11 12, 13:30) |
aha..tu teisi...tik ash dar sakychiau reikia ne tik paklausti ka jis darytu mano vietoj (nes vyrai neturi tokios lakios fantazijos kaip mes moterys, todel jiems gali buti sunku tai isivaziduoti), bet ir pasielgchiau panashiai....pradechiau susirashineti su kokiu nors laishkais, tuo pachiu pashtu, kad ir jis galetu rasti tuos laishkus..isheichiau vakare kur nors pas drage, grischiau velai vakare ....va tada manau suprastu ka tenka ishgyventi jo moteriai...ir jei meile yra- pakeistu savo elgesi.... Bet kokios jus visos piktos.......... ![]() ![]() |
QUOTE (Merida @ 2004 11 12, 13:20) |
1. Summer, juk mes nezinom Rusnytes draugo versijos. Tai kodel dabar ji blogieciu apsaukt ir priklijuot etikete? Psichologas niekad nevertina situacijos neisklauses ir kitos puses. ir apskritai nelinkes primest savo nuomones. jis tik padeda zmogui susivokt, paciam rast iseiti. o sita diskusija - i vienus vartus. 2. dar prieinama iki kliedesiu apie fizini smurta, nes sitaip laki vaziduote raso... kazkaip neiziurejau as ju santykiuose niekinimo ir zeminimo. o del tu terminu isaiskinimo ![]() 3. studijuota 8 metus ta kalba....ir reiksme puikiai zinoma. siandien tas vyras delsia, gal dar nepasiruoses kompromisui. bet viskam ateis laikas. ir sprendimas turi jiems abiems pribrest be jokiu dvejoniu, tik tada reikia daryti pasirinkima. turbut lengviau viska sprest ant karstuju, bet ar geriau? |
QUOTE (PaneleKiausiniene @ 2004 11 12, 13:30) |
Man irgi kazkodel atrodo, kad Rusnyte neisdrys ismesti. O jis kuilines ir toliau. Tik sekmingiau pasistengs nuslepti. |
QUOTE (PaneleKiausiniene @ 2004 11 12, 13:46) |
Jauciu galvyteje sukasi, "o ka pagalvos mama, tetis, gimines, draugai"... Man kazkada tai didziausia tragedija atrode. Daug svarbiau nei pats issiskyrimas ![]() |