QUOTE (Summer @ 2004 11 16, 15:39) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
atsargiai, o tai Smurka tau pasiulys pasikeisti nika i "erzintoja"

QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 16, 15:38) |
Visai neketinau taves pykdyti ir tavo vaikai cia tikrai ne prie ko. ![]() O savo pono as tau net nemeginau siulyti. ![]() ![]() O daugiskaita, dar nereiskia gynybines pozicijos. Tiesiog norejau tau pasakyti, kad nei manes, nei mano pono tu nepazisti. ![]() ![]() Ir absoliuciai jokio pykcio nera! Grozis saugus! ![]() |

QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 11, 09:58) |
![]() ![]() ![]() O gal cia pas juos genuose uzkoduota, nes jo brolis taip pat gyvena su mergina jau 6 metai, tai, kai ji buna kokioj komandiruotej, pas ji atvaziuoja meiluze is Kaliningrado. ![]() ![]() |
Nu cia turbut ne tu rasei?

Esme ta, kad nesvarbu, likai tu su juos.... Gyvensi negyvensi.. Tuoksiesi nesituoksi.... Liko tau abejoniu sirdy, neliko... Tik tu viena giliai giliai sirdy zinai tai, kas yra is tikruju.... Ir turbut bent viena sirdies lastele zinai, kad mes esame teisios? Bet nebutina tai pripazinti, nes ne tam cia susirinkome

Gyvenkime, vaikai, (atsiprasau, moteros) draugiskai!

QUOTE (norge @ 2004 11 16, 15:44) |
A, tiesa, Smurka! A kas bus, jei aš visą gyvenimą taip ir nugyvensiu savo iliuzijų pasaulyje, vyru tikėdama, mylėdama, neklausydama "patyrusių" moterų patarimų... Ir numirsiu vat tokia- visa apsipatenkinus. Tai labai blogai mumi bus? ![]() ![]() |
norge, nepudrink smegenu bent man, gerai?

QUOTE (Laiza @ 2004 11 16, 15:37) |
2. Rusnytei - aiskinu, kodel dabar kai kurie komentrai jau pikti(ar bent Tau taip atrodo): pati "uzsirovei" - apsiskelbei, pagalbos prasei, moteriskes nuosirdziai (speju - 100%) Tau patare mesti (as tik apie tas kalbu, pati irgi taip sakiau), o Tu pasielgei savaip. Naturalu, kad mes visos patyrem visiska frustracija. |
O kodel jus turejote patirti frustracija???

QUOTE (norge @ 2004 11 16, 15:41) | ||
O jei man "za tridcat" ![]() ![]() ![]() |
oi, Norge....tssssss...tyliau....

QUOTE (Aidar @ 2004 11 16, 15:31) |
Norge, patvirtink arba paneik, kad tos kurios labai uz susitaikyma sioje situacijoje arba to nera patyre arba patiria pazeminimus ir su tuo gyvena (taip ivardindamos "laiminga seima"), kitaip tariant "kovoja uz vyra". P.S. netaikau visoms ir zinau, kad daug yra seimu tikrai laimingu, be pazeminimu, kirminuku ir pan. |
As nepriimu uz pazeminima jei diedas ipykes mane pavadina kvaisha ar dar kaip, zinau, kad tai tik zodziai, kurie labai greit bus uzmirsti. Jei uz kiekviena ale toki pazeminima varyciau dieda is namu, tai jis turbut nespetu begiot

O tau, kaip suprantu, jei diedas pasake pvz., kad vat, tu neskaniai pagaminai vakariene, tai tu jau jo skudurus krauni ir spiri ji pro duris

O siaip, jei nesipyktumem, tai gyvent butu labai nuobodu, ar ne? Juk taip faina buna kai susitaikai

QUOTE (Smurka @ 2004 11 16, 15:48) | ||
norge, nepudrink smegenu bent man, gerai? ![]() ![]() |
Aaaaa, supratau- tos, kurios rūgauja ant savo vyrų- vadinasi ekstravertės. O tos, kurios ant viso forumo rėkauja, kaip jos saviškį myli-myli-gyvent be jo negali- tai intrevertės. Jo, esu subaigta intrevertė.