Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepia neištikimybe

QUOTE (Laiza @ 2004 11 16, 15:37)

3. Norge
As skirstyciau ne pagal seimu laiminguma, o pagal amziu... kaip sovietmeciu - buvo sokiai: "do 30" i "komu za 30"... smile.gif Bet tai tik mano nuomone..

O jei man "za tridcat" rolleyes.gif ... Ir sava šeima esu laaabai patenkinta. Na, ir savim, aišku. 2.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Summer @ 2004 11 16, 15:39)
laugh.gif laugh.gif laugh.gif Blyn, negaliu kaip knieti man dar čia pasierzinti. Nerealiai laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Man irgi, bet susilaikysiu.

Tik klasuima Rusnytei noreciau uzduoti. Ar tu esi isitikinusi, kad nori isteketi uz sio vyriskio ir butent su juosusilaukti vaiku. Atsakyk sau, viesai nebutina wink.gif
Atsakyti
A, tiesa, Smurka! A kas bus, jei aš visą gyvenimą taip ir nugyvensiu savo iliuzijų pasaulyje, vyru tikėdama, mylėdama, neklausydama "patyrusių" moterų patarimų... Ir numirsiu vat tokia- visa apsipatenkinus. Tai labai blogai mumi bus? sad.gif
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Summer @ 2004 11 16, 15:39)
laugh.gif laugh.gif laugh.gif Blyn, negaliu kaip knieti man dar čia pasierzinti. Nerealiai laugh.gif laugh.gif laugh.gif

atsargiai, o tai Smurka tau pasiulys pasikeisti nika i "erzintoja" laugh.gif laugh.gif

Atsakyti
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 16, 15:38)
Visai neketinau taves pykdyti ir tavo vaikai cia tikrai ne prie ko. wink.gif

O savo pono as tau net nemeginau siulyti. g.gif Net tokios intencijos neturejau. laugh.gif

O daugiskaita, dar nereiskia gynybines pozicijos. Tiesiog norejau tau pasakyti, kad nei manes, nei mano pono tu nepazisti. biggrin.gif Tik tiek. wink.gif

Ir absoliuciai jokio pykcio nera! Grozis saugus! rolleyes.gif

thumbup.gif 000189.gif wub.gif Įsismaginau aš čia laugh.gif Reikia ait galvą pravėdint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 11, 09:58)
rolleyes.gif Cia gal ne visai i tema, bet budavo, kad sedi jis ir raso kazkam sms. Kai paklausiu kam, jis sako draugui. Tada as klausiu kokiam. Jis sako: nugi draugui. ko tu pristojai? Tada as vel klausiu is principo, tai kokiam draugui? Tada jis - Egiui! Per visus 9 metus as tokio draugo net negirdejau. O pats visuomet klausineja: kam rasai? Ka rasai? unsure.gif Tai, mano supratimu, jei jau rasai draugui ir neturi ko slepti, tai kodel reikia issisukineti? Kodel negalima tiesiai sviesiai pasakyti: rasau draugui tokiam ir tokiam". Na va, dar pagrindas abejonems. sad.gif
O gal cia pas juos genuose uzkoduota, nes jo brolis taip pat gyvena su mergina jau 6 metai, tai, kai ji buna kokioj komandiruotej, pas ji atvaziuoja meiluze is Kaliningrado. blink.gif Nieko sau, ar ne? O maniskiui tai atrodo labai linksma! blink.gif

Nu cia turbut ne tu rasei? g.gif Arba buvai ziauriai nenuosirdi. Tik neaisku, labiau dabar ar tada? laugh.gif Anyway, nesvarbu, Bet is tiesu, labai linksma. smile.gif Jei as darbo metu nepatingejau paieskoti postu, apie tai, koks jis yra blogas..... tongue.gif
Esme ta, kad nesvarbu, likai tu su juos.... Gyvensi negyvensi.. Tuoksiesi nesituoksi.... Liko tau abejoniu sirdy, neliko... Tik tu viena giliai giliai sirdy zinai tai, kas yra is tikruju.... Ir turbut bent viena sirdies lastele zinai, kad mes esame teisios? Bet nebutina tai pripazinti, nes ne tam cia susirinkome rolleyes.gif

Gyvenkime, vaikai, (atsiprasau, moteros) draugiskai! clap.gif
Atsakyti
QUOTE (norge @ 2004 11 16, 15:44)
A, tiesa, Smurka! A kas bus, jei aš visą gyvenimą taip ir nugyvensiu savo iliuzijų pasaulyje, vyru tikėdama, mylėdama, neklausydama "patyrusių" moterų patarimų... Ir numirsiu vat tokia- visa apsipatenkinus. Tai labai blogai mumi bus? sad.gif
biggrin.gif

norge, nepudrink smegenu bent man, gerai? wink.gif Tavo iliuzijos skleidziamos tik forume, o koks realus tavo gyvenimas, tik tu pati zinai. Tikiu, kad is esmes tavo seima yra vykusi, bet jei butum visiska ekstraverte, greiciausiai ne viena panasia tema i sia ar kita sukurptum tongue.gif
Atsakyti

2. Rusnytei - aiskinu, kodel dabar kai kurie komentrai jau pikti(ar bent Tau taip atrodo):
pati "uzsirovei" - apsiskelbei, pagalbos prasei, moteriskes nuosirdziai (speju - 100%) Tau patare mesti (as tik apie tas kalbu, pati irgi taip sakiau), o Tu pasielgei savaip. Naturalu, kad mes visos patyrem visiska frustracija.

O kodel jus turejote patirti frustracija??? laugh.gif Ar del to, kad nepsaielgiau taip, kaip man patarete? Ar cia kazko nesupratau? NA, pasipasakojau - pasisakete jus, patarete, as nusprendziau, padariau taip, kaip man atrodo geriausia, nes tai yra mano gyvenimas. O dabar jus del to patiriate frustracija? doh.gif Juokinga.
Atsakyti
QUOTE (Tylene @ 2004 11 16, 15:46)
atsargiai, o tai Smurka tau pasiulys pasikeisti nika i "erzintoja" laugh.gif laugh.gif

Ot ir nepataikei tongue.gif Antraip ne vienai desimciai forumieciu pasiulyciau si nika rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (norge @ 2004 11 16, 15:41)

3. Norge
As skirstyciau ne pagal seimu laiminguma, o pagal amziu... kaip sovietmeciu - buvo sokiai: "do 30" i "komu za 30"... smile.gif  Bet tai tik mano nuomone..

O jei man "za tridcat" rolleyes.gif ... Ir sava šeima esu laaabai patenkinta. Na, ir savim, aišku. 2.gif laugh.gif

oi, Norge....tssssss...tyliau.... smile.gif forume negalima sakyti, kad esi laiminga ir dar savim patenkinta... laugh.gif tuoj busi ishvadinta shventuole, teisuole ir visokia kitokia.... laugh.gif laugh.gif laugh.gif wink.gif ...
Atsakyti
QUOTE (Aidar @ 2004 11 16, 15:31)
Norge, patvirtink arba paneik, kad tos kurios labai uz susitaikyma sioje situacijoje arba to nera patyre arba patiria pazeminimus ir su tuo gyvena (taip ivardindamos "laiminga seima"), kitaip tariant "kovoja uz vyra".

P.S. netaikau visoms ir zinau, kad daug yra seimu tikrai laimingu, be pazeminimu, kirminuku ir pan.

As nepriimu uz pazeminima jei diedas ipykes mane pavadina kvaisha ar dar kaip, zinau, kad tai tik zodziai, kurie labai greit bus uzmirsti. Jei uz kiekviena ale toki pazeminima varyciau dieda is namu, tai jis turbut nespetu begiot laugh.gif

O tau, kaip suprantu, jei diedas pasake pvz., kad vat, tu neskaniai pagaminai vakariene, tai tu jau jo skudurus krauni ir spiri ji pro duris g.gif

O siaip, jei nesipyktumem, tai gyvent butu labai nuobodu, ar ne? Juk taip faina buna kai susitaikai wub.gif Bent jau man wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 11 16, 15:48)
QUOTE (norge @ 2004 11 16, 15:44)
biggrin.gif

norge, nepudrink smegenu bent man, gerai? wink.gif Tavo iliuzijos skleidziamos tik forume, o koks realus tavo gyvenimas, tik tu pati zinai. Tikiu, kad is esmes tavo seima yra vykusi, bet jei butum visiska ekstraverte, greiciausiai ne viena panasia tema i sia ar kita sukurptum tongue.gif

Aaaaa, supratau- tos, kurios rūgauja ant savo vyrų- vadinasi ekstravertės. O tos, kurios ant viso forumo rėkauja, kaip jos saviškį myli-myli-gyvent be jo negali- tai intrevertės. Jo, esu subaigta intrevertė. laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti