QUOTE (norge @ 2004 11 16, 15:19) | ||||
Smurkel, gal ir tau vertėtų nicką pasikeisti- amžina avinų avino žmona. ![]() Šiaip jau ![]() ![]() ![]() ![]() |
Man irgi žiauriai nuotaika pasitaisė

Rimtai- patvirtinkit arba paneikit mano spėjimą.
Tos, kurios garsiausiai šaukė- kraujo, kraujo!!!, taip pačios yra arba išssikyrę, arba kažkaip panašiai nudegę. O tos, kurios šaukė- stabdykit arklius!, tai turi 6eimas, kuriomis yra patenkintos.
Atspėjau?
P.S. Smurka, kur skaityti? Ką skaityti? Negi vėl viskas psikeitė?

P.S. Smurka, kur skaityti? Ką skaityti? Negi vėl viskas psikeitė?

QUOTE (Smurka @ 2004 11 16, 15:18) |
3. Numatau. Ar labai nori zinoti? |
tai shaunu. Zhinot nenoriu.

oi, mes jau gadinam Rusnytes tema....atsiprashau.

Zmogus uzvede tema,aprase situacija,mazdaug nupiese diedo paveiksla
ir paprase musu nuomones.Mes ja ir issakem.Kiekviena remdamasi savo patyrimu ir nuomone.Kaip cia kazkas rase:vienos buvo "uz",kitos-"pries",trecios laikesi neutraliai.Rusnyte nusprende pati,juk tai jos gyvenimas ir tik ji pati turi ji tvarkyti vienaip ar kitaip.
Nesupratau vienos issakytos nuomones,tipo dauguma piktadziugishkai puole patarineti skirtis.Tiesiog aprasytaja situacija kiekviena perleido per savo patiri ir parase savo nuomone.Ko cia pulti?
Duok Dieve,kad tau,Rusnyte,viskas klostytusi laimingai.Bet man asmeniskai sunku tuo patiketi
.

Nesupratau vienos issakytos nuomones,tipo dauguma piktadziugishkai puole patarineti skirtis.Tiesiog aprasytaja situacija kiekviena perleido per savo patiri ir parase savo nuomone.Ko cia pulti?
Duok Dieve,kad tau,Rusnyte,viskas klostytusi laimingai.Bet man asmeniskai sunku tuo patiketi

QUOTE (norge @ 2004 11 16, 15:26) |
P.S. Smurka, kur skaityti? Ką skaityti? Negi vėl viskas psikeitė? ![]() |
Matai, daug skaitei, bet neperskaitei esminio dalyko. Pries priimant tavo pasiulyma keisti nika, as tureciau uz avinu avino isteketi

QUOTE (Moteris @ 2004 11 16, 14:49) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moterie, ar as paskutiniuose postuose rasiau, kad jis labai geras, kadjis tiesiog super???

Idomu kaip butu, jei buciau su juo issiskyrusi??? Butumet visos plojusios rankom ir tuoj pat mane pamirsusios. Taip, taip ir butu buve. Lyg jum nuo to geriau butu pasidare. Juk, kaip Smurka, issireiske "jai visiskai dzin".

Rimtai- patvirtinkit arba paneikit mano spėjimą. ![]() ![]() |
atspejai.

Rimtai- patvirtinkit arba paneikit mano spėjimą. ![]() ![]() P.S. Smurka, kur skaityti? Ką skaityti? Negi vėl viskas psikeitė? ![]() |
Nieko sau, ATSPEJAI

Norge, patvirtink arba paneik, kad tos kurios labai uz susitaikyma sioje situacijoje arba to nera patyre arba patiria pazeminimus ir su tuo gyvena (taip ivardindamos "laiminga seima"), kitaip tariant "kovoja uz vyra".
P.S. netaikau visoms ir zinau, kad daug yra seimu tikrai laimingu, be pazeminimu, kirminuku ir pan.
P.S. netaikau visoms ir zinau, kad daug yra seimu tikrai laimingu, be pazeminimu, kirminuku ir pan.
1. Pabaiga buvo aiski jau mazdaug 5-7 psl (kai buvo garsiai suabejota), likes buvo tik laiko klausimas.
2. Rusnytei - aiskinu, kodel dabar kai kurie komentrai jau pikti(ar bent Tau taip atrodo):
pati "uzsirovei" - apsiskelbei, pagalbos prasei, moteriskes nuosirdziai (speju - 100%) Tau patare mesti (as tik apie tas kalbu, pati irgi taip sakiau), o Tu pasielgei savaip. Naturalu, kad mes visos patyrem visiska frustracija. Tik vienos i ta fakta pazvelge su ironija ir tylom, o kitos - pakomentavo. Kad butu visiskai aisku - kai kurios dabar jauciasi taip, kaip Tu, kai rasei pirmuosius savo postus sioje temoje.
Viso labo tiek. Viskas labai paprasta, net iki koktumo.
3. Norge
As skirstyciau ne pagal seimu laiminguma, o pagal amziu... kaip sovietmeciu - buvo sokiai: "do 30" i "komu za 30"...
Bet tai tik mano nuomone..

2. Rusnytei - aiskinu, kodel dabar kai kurie komentrai jau pikti(ar bent Tau taip atrodo):
pati "uzsirovei" - apsiskelbei, pagalbos prasei, moteriskes nuosirdziai (speju - 100%) Tau patare mesti (as tik apie tas kalbu, pati irgi taip sakiau), o Tu pasielgei savaip. Naturalu, kad mes visos patyrem visiska frustracija. Tik vienos i ta fakta pazvelge su ironija ir tylom, o kitos - pakomentavo. Kad butu visiskai aisku - kai kurios dabar jauciasi taip, kaip Tu, kai rasei pirmuosius savo postus sioje temoje.
Viso labo tiek. Viskas labai paprasta, net iki koktumo.

3. Norge
As skirstyciau ne pagal seimu laiminguma, o pagal amziu... kaip sovietmeciu - buvo sokiai: "do 30" i "komu za 30"...

QUOTE (Summer @ 2004 11 16, 15:20) |
Brangioji, mane supykdyti gali vienas dalykas: jei kas nors bent piršteliu paliestų mano vaikus ![]() ![]() ![]() O tavo pono, net jei primygtinai siūlytum, nė už ką neimčiau ![]() ![]() ![]() P.S. Moteros, atsargiai, kaip jau ir minėjau, prasidėjo paskutinė stadija - gynyba ![]() ![]() P.P.S. Rusnyte, ![]() ![]() ![]() |
Visai neketinau taves pykdyti ir tavo vaikai cia tikrai ne prie ko.

O savo pono as tau net nemeginau siulyti.

O daugiskaita, dar nereiskia gynybines pozicijos. Tiesiog norejau tau pasakyti, kad nei manes, nei mano pono tu nepazisti.

Ir absoliuciai jokio pykcio nera! Grozis saugus!