Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepia neištikimybe

Rusnytė paprašė patarimo. Mes patarėm. Rusnytės paklausė kaip baigės. ji pasakė. BAIGTA

Gal kas gali uždaryti temą?
Atsakyti
doh.gif
Atsakyti
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 10, 15:01)
Tiesa, ir anksciau yra buve tokiu bajeriu. Budavo visokie sms, skambuciai, isejimai kalbeti i kita kambari ir pan. Tada jam nieko nesakiau. Tyliai viska issiaiskinau, net buvau nusiuntus drauges broli, kad susitiktu su ta mergina, su kuria maniskis flirtuoja). Zodziu, zinojau viska. Ir is leto jam mesdavau uzuominas. Taip zaidem puse metu. O, kai jau viskas paaiskejo, tai tada jis pareiske, kad tai tebuvo paflirtavimas ir jis an nieko nesake, nes nenorejo manes skaudinti! mad.gif Juokingiau nebuna!
Kazkaip antra karta zaisti nebeturiu noro...

kazkaip uzkliuvo man sis postas ir tas, kuri Rusnyte parase neseniai, kad panasiu dalyku NEBUVO smile.gif
nenoriu nei erzintis nei ka, tiesiog kartais kritika is sono gerai smile.gif
Atsakyti
temos uzdaryti nereikia. Bo labai linksma laugh.gif Tik galvoju, ar neismes manes is darbo, kad sedziu sau viena ir linksminuosi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (norge @ 2004 11 16, 15:52)
QUOTE (Smurka @ 2004 11 16, 15:48)
QUOTE (norge @ 2004 11 16, 15:44)
A, tiesa, Smurka! A kas bus, jei aš visą gyvenimą taip ir nugyvensiu savo iliuzijų pasaulyje, vyru tikėdama, mylėdama, neklausydama "patyrusių" moterų patarimų... Ir numirsiu vat tokia- visa apsipatenkinus. Tai labai blogai mumi bus? sad.gif
biggrin.gif

norge, nepudrink smegenu bent man, gerai? wink.gif Tavo iliuzijos skleidziamos tik forume, o koks realus tavo gyvenimas, tik tu pati zinai. Tikiu, kad is esmes tavo seima yra vykusi, bet jei butum visiska ekstraverte, greiciausiai ne viena panasia tema i sia ar kita sukurptum tongue.gif

Aaaaa, supratau- tos, kurios rūgauja ant savo vyrų- vadinasi ekstravertės. O tos, kurios ant viso forumo rėkauja, kaip jos saviškį myli-myli-gyvent be jo negali- tai intrevertės. Jo, esu subaigta intrevertė. laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Ironizuok neironizavus tongue.gif Is tiesu tai tu viska supratai visiskai kitai,nei cia parasei wink.gif Gincai su tavimi, kaip ir tau su manimi, sia tema beprasmiski tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 10, 15:42)

Na, as ne is tu, kurios uzsimerkia. Bnet jau ne antra karta. wink.gif Nesu pripratus, kad su manim taip elgtusi, todel ir neketinu taikstytis. Galu gale ne vienintelis vyras Vilniuj! wink.gif
Papildyta @ [mergetime]1100094179[[b]*Zhiema rgetime] [/b]
O siaip esu visoms labai dekinga uz issakytas nuomones ir patarimus! clap.gif Jus visos esat thumbup.gif . Ryt parasysiu kaip man sekesi ji demaskuoti, jei isdrisiu tai padaryti sivakar! g.gif

just for fun rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Moteris @ 2004 11 16, 15:56)
temos uzdaryti nereikia. Bo labai linksma laugh.gif Tik galvoju, ar neismes manes is darbo, kad sedziu sau viena ir linksminuosi rolleyes.gif

Aš irgi to paties bijau laugh.gif Jau klausinėja, ko aš čia tokia išsišiepusi kaip saulė laugh.gif laugh.gif
Tylene, tssss..., tu ne viena: aš irgi teisuolė ir šventuolė thumbup.gif wub.gif Norge, būkim abi intravertės clap.gif wub.gif
Atsakyti
siulau padaryti nauja apklausa - kiek teisybes sakome forume? nes jei cia paima visi ir visos ir blefuoja, kitos patarineja, tai velniam ausint burna? tiksliau tauskint klaviatura rolleyes.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE (Zhiema @ 2004 11 16, 15:59)
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 10, 15:42)

Na, as ne is tu, kurios uzsimerkia. Bnet jau ne antra karta.  wink.gif Nesu pripratus, kad su manim taip elgtusi, todel ir neketinu taikstytis. Galu gale ne vienintelis vyras Vilniuj! wink.gif 
Papildyta @ [mergetime]1100094179[[b]*Zhiema rgetime] [/b]
O siaip esu visoms labai dekinga uz issakytas nuomones ir patarimus! clap.gif Jus visos esat  thumbup.gif . Ryt parasysiu kaip man sekesi ji demaskuoti, jei isdrisiu tai padaryti sivakar!  g.gif

just for fun rolleyes.gif

kartais, kai supyksti ant zhmogaus- jis atrodo pats blogiausias.....nors toks ishtikruju ir nera... tongue.gif smile.gif

Mergytes, negi jums nesmagu, kad Rusnyte susitaike ir laimingi jie abu? Ir koks jums skirtumas kas bus po 5 ar 10 metu.... jei pradesim shiandien verkti del to, kas gali nutikti po 10 metu- tai kada galesim dzhiaugtis gyvenimu? g.gif

Atsakyti
QUOTE (Zhiema @ 2004 11 16, 16:01)
siulau padaryti nauja apklausa - kiek teisybes sakome forume? nes jei cia paima visi ir visos ir blefuoja, kitos patarineja, tai velniam ausint burna? tiksliau tauskint klaviatura rolleyes.gif g.gif

O kodėl tu tokia tikra, kad balsuodami jie neblefuos ir sakys teisybę? laugh.gif
Atsakyti
Ne, temos uzdaryti jokiu budu ngalima, nes moteros juk netrui kitu pasilinksminimo budu! laugh.gif doh.gif

O siaip po sios temos man tapo aisku, kad siame forume visiskai atvirai negalima kalbeti, nes, jeigu tu neduok dieve, viska pergalvojus, imsi mastyti truputi kitaip, tai busi isjuokta ir tavo tema taps pasilinksminimu vieta...gaila...
Atsakyti
QUOTE (Zhiema @ 2004 11 16, 15:55)
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 10, 15:01)
Tiesa, ir anksciau yra buve tokiu bajeriu. Budavo visokie sms, skambuciai, isejimai kalbeti i kita kambari ir pan. Tada jam nieko nesakiau. Tyliai viska issiaiskinau, net buvau nusiuntus drauges broli, kad susitiktu su ta mergina, su kuria maniskis flirtuoja). Zodziu, zinojau viska. Ir is leto jam mesdavau uzuominas. Taip zaidem puse metu. O, kai jau viskas paaiskejo, tai tada jis pareiske, kad tai tebuvo paflirtavimas ir jis an nieko nesake, nes nenorejo manes skaudinti! mad.gif Juokingiau nebuna!
Kazkaip antra karta zaisti nebeturiu noro...

kazkaip uzkliuvo man sis postas ir tas, kuri Rusnyte parase neseniai, kad panasiu dalyku NEBUVO smile.gif
nenoriu nei erzintis nei ka, tiesiog kartais kritika is sono gerai smile.gif

Man tiesa sakant visa sita istorija.....nu nezinau, Rusnyte, ar tu tikra tuo ka cia rasineji? Tu tikra jo jausmais tau? Nu is sono ziurint tai tikrai ne kas atrodo.
Atsakyti