Ojojoj!Kad ir kaip butu sunku tikrai jo neuzsipulk,o kaip kitos pataria pazaisk jo zaidima ir i pasimatyma nuvezk lagaminus,nesileisk mulkinama!Stiprybes ir kantrybes!Laikykis!
Jis mane jau senu senovei butu vedes, jei as buciau sutikus. Pasipriso aju pries 6 metus, bet man vis mokslai ir mokslai, po to jis isvaziavo, po to-as. O, be to, mes skirtinguose miestuose buvom. Tik dabar jau metai, kai jis perejo dirbti i Vilniu ir mes kartu gyvenam, tai vasara jau nunesem pareiskimus tuoktis, bet dabar...as nebezinau....

Kas liecia taikstymasi tai tikru tikriausia net nebandyk su tuo taikstytis. Taciau daryk tai ka sugalvosi- atsargiai, apgalvotai ir neskubek. Juk nori ji priciupti ir kazkaip viska issiaiskinti o ne save pastatyti i kvailutes vieta.
Lengvas flirtas, kad ir akimis , su kitais bunant su juo.
Nusipirk ka nors naujo, pasikeis, plaukus perdazyk ar panasiai.
Iskarto kyla itarimas (ypac vyrams), kad ji kazka turi, tad ir nieko neturedama gali kazka pasiekti.
Sypsokis
daug daug
O kas liecia mokamus psl tai sugalvok, kad reikia butinai namuose kazkokio daikto ir tam reiktu pilvelius susiverzti truputeli.
Vienaip ar kitaip nusisypsok sau, ir asmink, kad gyveni ne jam o sau.
Sekmes.
Lengvas flirtas, kad ir akimis , su kitais bunant su juo.
Nusipirk ka nors naujo, pasikeis, plaukus perdazyk ar panasiai.
Iskarto kyla itarimas (ypac vyrams), kad ji kazka turi, tad ir nieko neturedama gali kazka pasiekti.
Sypsokis

O kas liecia mokamus psl tai sugalvok, kad reikia butinai namuose kazkokio daikto ir tam reiktu pilvelius susiverzti truputeli.
Vienaip ar kitaip nusisypsok sau, ir asmink, kad gyveni ne jam o sau.

Sekmes.
Pareiskimai nunesti ir jis taip daro
Parsas!

Aciu, Atlante, uz patarimus.
Tik, kad ka jau cia aiskintis. Juk, jei vyras tave myli, jei tu jam esi vienintele (jo zodziais) ir su jokia kita jis negaletu net flirtuoti (cia irgi jo zodziai), tai tada veiksmai, priestaurajtys jo zodziams, jau yra neistikimybe ir veidmainyste! Cia mano supratimas.

Nu ka jau ka jau elgesys ponimajesh
? Nematau cia tragedijos stoj situacijoj.
Taigi paskaityk cia forume kokio elgesio buna ir nieko gyvena moterys toliau su tais vyrais.
Kita vertus, yra gi moteru kurios nenuolaidziauja vyrams nei del jokio menkniekio
, juk neveltui gyvuoja toks posakis: "vyras kaip linoleumas, kaip pirmais metais ji pasitiesi, taip ir toliau visa laika vaiksciosi"
Kas cia zino kaip geriau
?

Taigi paskaityk cia forume kokio elgesio buna ir nieko gyvena moterys toliau su tais vyrais.
Kita vertus, yra gi moteru kurios nenuolaidziauja vyrams nei del jokio menkniekio

Esi visiskai teisi, nemegstu tu, kurie kalba kalba, o apsisuke padaro atvirksciai.
Gal jums nepakeliui... Zinau tai pripazinti yra sunkiausia.
Tai spresti tau, bet pagalvok, kad pati gali visko pasiekti, visko ko nori, tai liecia ir vyrus
Gal jums nepakeliui... Zinau tai pripazinti yra sunkiausia.
Tai spresti tau, bet pagalvok, kad pati gali visko pasiekti, visko ko nori, tai liecia ir vyrus

QUOTE (Brazile @ 2004 11 10, 15:39) |
Nu ka jau ka jau elgesys ponimajesh ![]() Taigi paskaityk cia forume kokio elgesio buna ir nieko gyvena moterys toliau su tais vyrais. |
Na, as ne is tu, kurios uzsimerkia. Bnet jau ne antra karta.

Papildyta @ [mergetime]1100094179[/mergetime]
O siaip esu visoms labai dekinga uz issakytas nuomones ir patarimus!

QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 10, 15:42) |
Na, as ne is tu, kurios uzsimerkia. Bnet jau ne antra karta. ![]() ![]() Papildyta @ [mergetime]1100094179[[b]*Brazile rgetime] [/b] O siaip esu visoms labai dekinga uz issakytas nuomones ir patarimus! ![]() ![]() ![]() |
Laukiam ziniu.
Tik nepamirsk atprintintu laisku jam paduoti, kad laiko sutaupytum

Tik kalbedama su juo buk pakelta galva ir zinok savo verte!
Laikykis!Laukiam ziniu!
Laikykis!Laukiam ziniu!