Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepia neištikimybe

Taip, situacija labai nelinksma..
Tik as irgi patarciau ji isbandyti zaidziant jo zaidima ir paziureti.
Gal jis visai neketina isduoti taves realiai, gal ji domina virtualus seksas? Gal is tikruju tik ziuri, kokios mergos buna tupos....
Na, nzn., lauk geriausio, bet nusiteik blogiausiam.... sad.gif Ir laikykis bei priimk pati protingiausia sprendima, kai situacija bus aiski. Sekmes..

p.s. jei su situo viskas pasibaigs, reiskias, tavo ateitis nulemta su zymiai geresniu smile.gif
Atsakyti
Aciu Mirabela ir Daliuke uz palinkejimus! wink.gif Kazkaip pasidalinau savo isgyvenimais forume ir iskart lengviau pasidare. Ka be jusu daryciau... wub.gif
Atsakyti
o gal tu padaryk atvirkciai - nueik i ta saita, jeigu turi visus nikus ir pakeisk duomenis apie ji, tipo, gejus, mielai, nu ten pac... ir taip toliau, nerasysiu, nes cia vis delto mamyciu puslapis ir nurodyk jo mobiliaka, ot tada pasilinksmintum. O del laisku sveidimo i nosi, garantuoju, kad ir man taip suvirtu viskas. Bet geriau nedaryk taip, pabaliavok kur nors, paisimrs trumpam. Nedaryk ant karstuju, kantrybes wink.gif
Atsakyti
Sekmes sekmes ir dar karteli sekmes! smile.gif

Nors ir kokios musu nuomones ar patarimai butu skirtingi - mes palaikome tave ir esame su tavimi! Laikykis! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valentinka: 10 lapkričio 2004 - 16:55
QUOTE (smarki @ 2004 11 10, 17:30)
o gal tu padaryk atvirkciai - nueik i ta saita, jeigu turi visus nikus ir pakeisk duomenis apie ji, tipo, gejus, mielai, nu ten pac... ir taip toliau, nerasysiu, nes cia vis delto mamyciu puslapis ir nurodyk jo mobiliaka, ot tada pasilinksmintum. O del laisku sveidimo i nosi, garantuoju, kad ir man taip suvirtu viskas. Bet geriau nedaryk taip, pabaliavok kur nors, paisimrs trumpam. Nedaryk ant karstuju, kantrybes wink.gif

Geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Libra @ 2004 11 10, 15:12)
QUOTE (Smurka @ 2004 11 10, 16:05)
http://www.pazintysxxx.com/

Registracijos mokestis - 5 litai

As ten dalyvauju nemokamai laugh.gif

Irgi nuejau, uzsiregistravau, atsakymo gavau kazkur apie 30laisku. Kai atejo laikas moketi uz registracija, tai pagalvojau, ni figa, ne cento nemokesiu. Tai po menesiuko saito administracija suteike man "isskirtine teise saite lankytis nemokamai" thumbup.gif Tiesa nie vienam neatsakiau ir nesusitikau. biggrin.gif

tai kokiu tikslu ten sedi? g.gif
Atsakyti
QUOTE (smarki @ 2004 11 10, 16:30)
o gal tu padaryk atvirkciai - nueik i ta saita, jeigu turi visus nikus ir pakeisk duomenis apie ji, tipo, gejus, mielai, nu ten pac... ir taip toliau, nerasysiu, nes cia vis delto mamyciu puslapis ir nurodyk jo mobiliaka, ot tada pasilinksmintum.

o chia tai tikrai geras. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Tylene @ 2004 11 11, 09:27)
QUOTE (Libra @ 2004 11 10, 15:12)
QUOTE (Smurka @ 2004 11 10, 16:05)
http://www.pazintysxxx.com/

Registracijos mokestis - 5 litai

As ten dalyvauju nemokamai laugh.gif

Irgi nuejau, uzsiregistravau, atsakymo gavau kazkur apie 30laisku. Kai atejo laikas moketi uz registracija, tai pagalvojau, ni figa, ne cento nemokesiu. Tai po menesiuko saito administracija suteike man "isskirtine teise saite lankytis nemokamai" thumbup.gif Tiesa nie vienam neatsakiau ir nesusitikau. biggrin.gif

tai kokiu tikslu ten sedi? g.gif

Be tikslo sedziu laugh.gif
Papildyta @ [mergetime]1100155993[/mergetime]
Rusnyte, kaip reikalai? wink.gif
Atsakyti
Man irgi labai rupi.. Rusnyte, kaip tau sekes, ka pavyko issiaiskinti, kokie verksmingo vakaro rezultatai...?
Atsakyti
va va ir man labai jau rupi. kaip tau ten?? blink.gif blink.gif
Atsakyti
Tai va, rasau tesini vakarykstes istorijos. Grizau vakar namo po pasisedejimo su drauge, isgerem šampo, kad nervukus siek tiek nuraminti ir parvaziavau namo. Jis buvo isejes iki parduotuves, o grizes iskart mane uzsipuole kur buvau ir isvis kodel as geriau sampa (nes pas ji uosle labai islavinta, tai jis viska iskart uzuodzia wink.gif ). Uzsisiko nerealiai jis. Tada as ir neistveriau. Padaviau jam tuos laiskus. Kokias 5 minutes buvo visiska tyla, nes jis turbut visiskai pasimete ir nebesuprato kas cia darosi. Persimaine visas, perbale ir puole rekti is kur as gavau situos popierius. Pasakiau, kad issiaiskinau savais kanalais. Tada paklausiau ar jis nieko man nenori paaiskinti, o jis atsake, kad nera cia ko aiskinti, kad as pati kalta, kad ji kartais palieku viena ir t.t. Tuomet as ramiai pasakiau, kad, jei as jo netenkinu, nepatenkinu ir jam su manim taip blogai, kad tenka sedeti tokiuose saituose ir ieskotis sau meiluzes, tuomet durys jam atviros. Tada jis eme rekti, kad gali iseiti, jei as to noriu, as paskiau, kad tegul ir iseina, bet jis neisdriso. tongue.gif Ir isvis jis nesuprato ka blogai padare. Kai pasakiau, kad isdave mano pasitikejima ir, kad dabar net nezinau ar galiu juo tiketi, kad jis nebuvo nuvaziaves pas ta mergina, tai jis man atsove, kad, jei jam reikes, tai jis ir nuvaziuos. blink.gif Ir dar pridure, kad, jei jau as taip noriu ji kontroliuoti, tai jis man gali pasakyti ir kitus internetinius adresus. unsure.gif Nuejo i kita klambari isijunge krepsinio varzybas, pasieme buteli alaus ir tiek. Nei atsiprasau, nei jokio paaiskinimo... sad.gif As isvaziavau pas drauge. Ilgai kalbejomes su ja ir jau buvau pasiryzus grizus pasakyti, kad susirinktu savo smutkes, bet kazkaip nutylejau. Nesakius nei zodziu nuejau gultis, o tada jis eme glaustytis ir reiksti nora smileysex.gif , bet as buvau salta kaip ledas...Gulejau ir verkiau sau tyliai i pagalvele...Taip saves gaila pasidare...O jis driso pareiksti, kad juk tai tik pramoga. doh.gif Nieko sau pramogos uz kurias reikia moketi. Gal ir patikeciau, jei tai butu buves lengvo pobudzio paflirtavimas, bet ne toks intensyvus bendravimas ir siulymasis bei kvietimas i svecius, pokalbiai apie rytinius pasivartymus ir pasimylejimus... sad.gif Jis sako, kad ,manes neisdave, bet as kazkodel juo visai netikiu... sad.gif Tai va ir nezinau kaip elgtis dabar man su juo. Nenoriu jo nei matyti, nei girdeti, ttuo labaiu dalintis su juo viena lova ir kaldra... Tikriausiai reikes paprasyti, kad jis mane paliktu savaitgaliui viena ir eiti pasitusinti kur su draugem... g.gif
Gal kiek ir padrikai viska cia surasiau, bet kazkaip mintys taip liejosi. Na, ir ka manot? g.gif
Atsakyti
9 metai, tai jau labai ilgas laiko tarpas...Gali buti kad vyrui jau nebeidomu seimoje, ar su suzadetine, manau reikejo laiku teketi ir laiku kurti sheima, o dabar...
kazin ar is to kas gero iseis, jei jau pasirinko si kelia, vadinasi nesustos.
Pazaisti aisku galima, bet ar nebus atvirkstines reakcijos...Jis tikesis nauja meiluze pamatyti, o pamaty savaja, tai is to nusivilimo manau gali dar daugiau nesamoniu pridaryti.
Gal reiketu jam pasakyti kad viska zinau ir kad nenori daugiua su juo buti, tai jei is tikruju dar tave myli, tikrai nepaliktu taves ir kita karta pries darydamas tokias nesamones gerai pagalvotu ka daro.
O meilius zodelius kalbeti kalba tol, kol nerado sau geresnes partijos, kai ras, tai iseis viena grazia diena ir nebegriz...Toks jau yra tas gyvenimas.
Atsakyti