Tai va, rasau tesini vakarykstes istorijos. Grizau vakar namo po pasisedejimo su drauge, isgerem šampo, kad nervukus siek tiek nuraminti ir parvaziavau namo. Jis buvo isejes iki parduotuves, o grizes iskart mane uzsipuole kur buvau ir isvis kodel as geriau sampa (nes pas ji uosle labai islavinta, tai jis viska iskart uzuodzia

). Uzsisiko nerealiai jis. Tada as ir neistveriau. Padaviau jam tuos laiskus. Kokias 5 minutes buvo visiska tyla, nes jis turbut visiskai pasimete ir nebesuprato kas cia darosi. Persimaine visas, perbale ir puole rekti is kur as gavau situos popierius. Pasakiau, kad issiaiskinau savais kanalais. Tada paklausiau ar jis nieko man nenori paaiskinti, o jis atsake, kad nera cia ko aiskinti, kad as pati kalta, kad ji kartais palieku viena ir t.t. Tuomet as ramiai pasakiau, kad, jei as jo netenkinu, nepatenkinu ir jam su manim taip blogai, kad tenka sedeti tokiuose saituose ir ieskotis sau meiluzes, tuomet durys jam atviros. Tada jis eme rekti, kad gali iseiti, jei as to noriu, as paskiau, kad tegul ir iseina, bet jis neisdriso.

Ir isvis jis nesuprato ka blogai padare. Kai pasakiau, kad isdave mano pasitikejima ir, kad dabar net nezinau ar galiu juo tiketi, kad jis nebuvo nuvaziaves pas ta mergina, tai jis man atsove, kad, jei jam reikes, tai jis ir nuvaziuos.

Ir dar pridure, kad, jei jau as taip noriu ji kontroliuoti, tai jis man gali pasakyti ir kitus internetinius adresus.

Nuejo i kita klambari isijunge krepsinio varzybas, pasieme buteli alaus ir tiek. Nei atsiprasau, nei jokio paaiskinimo...

As isvaziavau pas drauge. Ilgai kalbejomes su ja ir jau buvau pasiryzus grizus pasakyti, kad susirinktu savo smutkes, bet kazkaip nutylejau. Nesakius nei zodziu nuejau gultis, o tada jis eme glaustytis ir reiksti nora

, bet as buvau salta kaip ledas...Gulejau ir verkiau sau tyliai i pagalvele...Taip saves gaila pasidare...O jis driso pareiksti, kad juk tai tik pramoga.

Nieko sau pramogos uz kurias reikia moketi. Gal ir patikeciau, jei tai butu buves lengvo pobudzio paflirtavimas, bet ne toks intensyvus bendravimas ir siulymasis bei kvietimas i svecius, pokalbiai apie rytinius pasivartymus ir pasimylejimus...

Jis sako, kad ,manes neisdave, bet as kazkodel juo visai netikiu...

Tai va ir nezinau kaip elgtis dabar man su juo. Nenoriu jo nei matyti, nei girdeti, ttuo labaiu dalintis su juo viena lova ir kaldra... Tikriausiai reikes paprasyti, kad jis mane paliktu savaitgaliui viena ir eiti pasitusinti kur su draugem...
Gal kiek ir padrikai viska cia surasiau, bet kazkaip mintys taip liejosi. Na, ir ka manot?