Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepia neištikimybe

Kažkaip neišėjo iš galvos man šita situacija. Paskaičiau visus Rusnytės postus, ne tik šioje, bet ir kitose temose... Arba ji pati be galo blašksi iš tikrųjų (nes čia ne pirmas kartas, kai jis tampa "labai blogas"), arba ji tiesiog pudrina mums smegenis. Bet ne apie tai.
Pamenate, temos pradžioj dauguma siūlė jį patikrinti, t.y. pažaisti su juo žaidimą. Užsiregistruoti tame saite, susirašinėti su juo, ir žiūrėti, kiek toli jis nueis... Tuomet ir būtų išaiškėję tikrieji jo kėslai. Bet matyt Rusnytė nesąmoningai nedarė to, nes jautė, kad tuomet iš tikrųjų teks priimti sprendimą, ir turbūt priešingą dabartiniam.

Visiskai pritariu thumbup.gif Skaiciau visa tema nors nepasisakiau, taciau bent man buvo visiskai aisku, kas Rusnyte tikrai jo nepaliks. Gerai tai ar ne tik jai spresti
Atsakyti
QUOTE (norge @ 2004 11 16, 15:26)
Rimtai- patvirtinkit arba paneikit mano spėjimą. wink.gif Tos, kurios garsiausiai šaukė- kraujo, kraujo!!!, taip pačios yra arba išssikyrę, arba kažkaip panašiai nudegę. O tos, kurios šaukė- stabdykit arklius!, tai turi 6eimas, kuriomis yra patenkintos. smile.gif Atspėjau?

P.S. Smurka, kur skaityti? Ką skaityti? Negi vėl viskas psikeitė? rolleyes.gif

o va del manes neatspejai tongue.gif Nors as ir patarimu jokiu nedaviau, teisybe pasakius man gerai, jei tam zmogui gerai. Ir man visiskai suprantama, jei tokias atvejais, kaip pas Rusnyte yra noras su kazkuo pasidalinti savo abejonemis, isgirsti kitu nuomoniu.
O pagalba kartais reikalinga, tieiog buna situaciju, kada zmogus yra visiskai paluzes ar sugniuzdytas ir jam tikrai reikia draugo rankos, taciau cia toli grazu ne tas atvejis. Visos Rusnytei laaabai labai padejo suteikdamos virtualia pagalba, nes jai to labai reikejo, o realios pagalbos vyksta realiam lygmeny smile.gif
Atsakyti
QUOTE (norge @ 2004 11 16, 16:26)
QUOTE (Summer @ 2004 11 16, 16:16)
[

Patarimo, jei jau būtinai jo reikia, galima klausti ir išvengiant ne itin gražių epitetų apie savo artimuosius,

Būtent. Gerbiu visas tas, kurios gerbia savo artimuosius ir nesisvaido bjauriais žodžiais apie juos, kas benutiktų. Man tikrai nemalonu pastebėti, kai moteris viešai pila pamazgas ant savo vaikų tėvo. Čia kalbu apskritai, o ne tik apie šią temą, kur buvo ne vien Rusnytės istorija...

P.S. po to, kai Auges uždarys temą, bus atomazga- kažkam pradės niežtėti rankos užvesti temą- kiek atvira galima būti internete. Arba- kodėl žmonės kalusia patarimų, bet neklauso. Ar panaši. biggrin.gif Darom totalizatorių? cool.gif

As irgi labai gerbiu tokius zmones, kurie turi tokiu geruju savybiu, kaip, kad ir kas benutiktu nekalbeti, negalvoti blogai, na neprasivardziuoti prie kitu biggrin.gif . taciau tai retas reiskinys ir tikriausiai todel, kad tie partneriai pasirinko zmogiskojo pavidalo nekeisti.
O siaip , tai na nebuna vien geru ar vien blogu. Tai, kai tavo brangiausias staiga apsirengia kiaules, avino, gaidzio paltuka, na tai tai kaip gi dabar imti ir meluoti sau ir aplinkiniams, kad cia angelas su sparniukais rolleyes.gif smile.gif? ! O kai kiaulinukas po keleto dieneliu nusprendzia, kad geriau noretu atgauti zmogiska pavidala, na tai ir tai matai, gi - zmogus grizo clap.gif !
Gal but svarbiau neveidmainiauti, kad pas vyras zinotu savo drauges nuomone apie ji. Maniskis zino wink.gif
Atsakyti
Na, jeigu isko taip, kad ir tu matytum, vadinasi nori tiktai paerzinti.Jeigu rimtai ieskotu, tai tikrai viska istrintu..
O be to - imk tiesiai sviesiai ir paklausk!!
Atsakyti
Ir tu vis dar zadi uz sitojo kuilio teketi? taigi tavo ragai ne pro vienos baznycios duris netilps! Tokie kuiliai ir alfonsai tik viena ir temoka - skylutes kamsyti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenga @ 2005 01 25, 11:45)
Ir tu vis dar zadi uz sitojo kuilio teketi? taigi tavo ragai ne pro vienos baznycios duris netilps! Tokie kuiliai ir alfonsai tik viena ir temoka - skylutes kamsyti wink.gif

Kokiu pagrindu taip teigi? Ar siaip ant seiles uzejo ir nenulaikai burnoj viso gerio?
Atsakyti
QUOTE(Brazile @ 2005 01 25, 11:48)
Kokiu pagrindu taip teigi? Ar siaip ant seiles uzejo ir nenulaikai burnoj viso gerio?

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2004 11 16, 14:41)
Va, isstojo visazine teisuole Tylene- Reksnene (siulau keist nika) ir pasake.

O dabar as pasakysiu. Jei ne siandien ir ne rytoj, bet Rusnyte issiskirs su savo diedu. Paminesit mano zodi.

Statau uz tave, Smurka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Brazile @ 2005 01 25, 11:48)

Pasiskaityt Rusnytes postus. Berniukas tik savo asmenine gerove rupinosi visus bendro gyvenimo metus.
Ir apskritai, kuprota tik grabas istiesins.
Sorry uz tiesmukuma ir siurkstuma. Tikiuosi, nesuzalojau tamstos jautrios psichikos.
Atsakyti

Kenga, prajuokinai savo paranojisku postu ir kartu pagailo, kadangi tiek negatyviu minciu turi, na o Rusnytei nelabai malonu turetu buti skaityti tokiu kategorisku visazines minciu laugh.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brazile: 26 sausio 2005 - 10:50
QUOTE(Kenga @ 2005 01 25, 11:45)

Speju, kad turėjai reikalų ir su "kuiliu" ir "alfonsu" ir dabar neigi visą vyrišką giminę biggrin.gif Bet kur gi dingo Auges su su botagėliu? mat aš už analogišką išsireiškimą ("kuilys") gavau įspėjimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2005 01 26, 12:42)
Speju, kad turėjai reikalų ir su "kuiliu" ir "alfonsu" ir dabar neigi visą vyrišką giminę  biggrin.gif  Bet kur gi dingo Auges su su botagėliu? mat aš už analogišką išsireiškimą ("kuilys") gavau įspėjimą  biggrin.gif

vat ir neatspejai tongue.gif Nei kuilio, nei alfonso neturejau. smile.gif jie manes taip pat laugh.gif
Ir is kurios posto vietos nusprendei, kad neigiu visa vyriska gimine? Manai, kad man vaikus gandrai nesa ar as juos kopustuose randu? smile.gif
Atsakyti