Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepia neištikimybe

QUOTE (norge @ 2004 11 16, 16:26)
P.S. po to, kai Auges uždarys temą, bus atomazga- kažkam pradės niežtėti rankos užvesti temą- kiek atvira galima būti internete. Arba- kodėl žmonės kalusia patarimų, bet neklauso. Ar panaši. biggrin.gif Darom totalizatorių? cool.gif

Tai kad tokia tema jau yra. Ir ko gero ne viena tongue.gif
Atsakyti
wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylene: 16 lapkričio 2004 - 16:36
QUOTE (Zhiema @ 2004 11 16, 16:12)
Rusnyte, nugi nepyk jau taip wub.gif tiesiog visoms baisiai idomu pasidare smile.gif ir as kai bunu isiutus ant savo diedo visko prisneku, bet jei prasau kieno patarimo tai man to patarimo reikia, jei pati zinau ka daryti tai ir darau rolleyes.gif
:

As tikrai nepykstu wink.gif O del patarimu, tai uzvedziau sia tema, nes norejau issisneketi ir, jei paskaitysist pirmuosius mano postus, patarimu neprasiau. Jie patys pasipyle wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Tylene @ 2004 11 16, 16:23)
Summer, argi Rusnyte jus puole del blogu patarimu? Chia jus puolet ja, kad ji neisiskyre, o susitaike su savuoju..... doh.gif ar ne taip?

Prašyčiau be interpretacijų wink.gif Žodžio "puolimas" mano poste nebuvo. Aš kalbu apie tai, Rusnytei nebuvo jokio reikalo viešai sakyti, ką ji apie savo brangiausiąjį galvoja. Kitą kartą, jei pasimokys g.gif , tiesiog išdėstys sausą situaciją: atėjau, pamačiau, man nepatiko, ką daryti. Ji pati užvirė šitą peklą. wink.gif
Ir būk gera, jei jau sakai, "jūs puolat" ją, kad neišsiskyrė", surask man, kur aš būčiau rašiusi, ką Rusnytei reikia daryti. Jei nori, sutaupysiu laiką ir pasakysiu, kad nerasi tongue.gif Kitą kartą būk tikslesnė wub.gif
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 11 16, 16:28)
Tai kad tokia tema jau yra. Ir ko gero ne viena tongue.gif

Tai bus dar viena- po tokių temų jos kaip grybai po lietaus. biggrin.gif
P.S. Rusnyte, tik nesugalvok imti į širdį viso šito briedo, bo moteroms čia tik pramoga. Tavęs įžeidinėjimas, deja, taip pat... sad.gif
Atsakyti
QUOTE (Summer @ 2004 11 16, 16:31)
Aš kalbu apie tai, Rusnytei nebuvo jokio reikalo viešai sakyti, ką ji apie savo brangiausiąjį galvoja. Kitą kartą, jei pasimokys g.gif , tiesiog išdėstys sausą situaciją: atėjau, pamačiau, man nepatiko, ką daryti. Ji pati užvirė šitą peklą. wink.gif

Sutinku, kad negraziai padariau, kad apkalbejau ji, bet buvau taip isiutus... doh.gif
Na, o del kito karto...tai galiu jus uztikrinti, kad jo tikrai nebus. Neberasysiu cia daugiau taip atvirai. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 11 16, 17:27)
Ne, ne taip. Ne taip supratai isvis, ka Summer norejo pasakyti

kaip tai ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif .......... tylene gi pas mus labai supratinga visur visada labai gerai viska supranta wink.gif......ania biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Tylene @ 2004 11 16, 17:29)
nu absurdu absurdas!!! Koks tavo sush..... reikalas kokie jos ar jo jausmai????????? mad.gif ir manai kazhkam idomu ka tu ten matai ish shono?!!

hm........... hm........... o tamstos koks reikalas, kad taip aktyviai cia nuomone reiski biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kažkada prieš keletą metų kitame forume aš užvedžiau labai panašią temą...Visos patariančios moteriškės buvo teisios 100procentu- visos patarė skirtis...Buvo labai bjauri situacija...Man buvo gėda joms prisipažinti po to, kad visgi aš galų gale savo vyrą išteisinau, suvariau viską mintyse tik ant savęs, visas būtas ir nebūtas kaltes...Pasielgiau kaip visiška mazgotė, ko dabar labai gailiuosi. Tokiose situacijose nepatariu nieko, nes kiekvienas savo gyvenimą valdome patys- patys krentame, kylame ar stabiliai plaukiame pasroviui taip ir tada, kaip liepia širdis...
Atsakyti
tiek to...
Atsakyti
Atejo Saga biggrin.gif Geriausia Tylenes drauge laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Saga @ 2004 11 16, 16:35)

[/QUOTE]
hm........... hm........... o tamstos koks reikalas, kad taip aktyviai cia nuomone reiski biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Jezus marija, dar vien atsirado pestyniu istroskus... laugh.gif doh.gif
Atsakyti