QUOTE (norge @ 2004 11 16, 16:26) |
P.S. po to, kai Auges uždarys temą, bus atomazga- kažkam pradės niežtėti rankos užvesti temą- kiek atvira galima būti internete. Arba- kodėl žmonės kalusia patarimų, bet neklauso. Ar panaši. ![]() ![]() |
Tai kad tokia tema jau yra. Ir ko gero ne viena

QUOTE (Zhiema @ 2004 11 16, 16:12) |
Rusnyte, nugi nepyk jau taip ![]() ![]() ![]() : |
As tikrai nepykstu

QUOTE (Tylene @ 2004 11 16, 16:23) |
Summer, argi Rusnyte jus puole del blogu patarimu? Chia jus puolet ja, kad ji neisiskyre, o susitaike su savuoju..... ![]() |
Prašyčiau be interpretacijų

Ir būk gera, jei jau sakai, "jūs puolat" ją, kad neišsiskyrė", surask man, kur aš būčiau rašiusi, ką Rusnytei reikia daryti. Jei nori, sutaupysiu laiką ir pasakysiu, kad nerasi

QUOTE (Summer @ 2004 11 16, 16:31) |
Aš kalbu apie tai, Rusnytei nebuvo jokio reikalo viešai sakyti, ką ji apie savo brangiausiąjį galvoja. Kitą kartą, jei pasimokys ![]() ![]() |
Sutinku, kad negraziai padariau, kad apkalbejau ji, bet buvau taip isiutus...

Na, o del kito karto...tai galiu jus uztikrinti, kad jo tikrai nebus. Neberasysiu cia daugiau taip atvirai.

QUOTE (Smurka @ 2004 11 16, 17:27) |
Ne, ne taip. Ne taip supratai isvis, ka Summer norejo pasakyti |
kaip tai

QUOTE (Tylene @ 2004 11 16, 17:29) |
nu absurdu absurdas!!! Koks tavo sush..... reikalas kokie jos ar jo jausmai????????? ![]() |
hm........... hm........... o tamstos koks reikalas, kad taip aktyviai cia nuomone reiski

Kažkada prieš keletą metų kitame forume aš užvedžiau labai panašią temą...Visos patariančios moteriškės buvo teisios 100procentu- visos patarė skirtis...Buvo labai bjauri situacija...Man buvo gėda joms prisipažinti po to, kad visgi aš galų gale savo vyrą išteisinau, suvariau viską mintyse tik ant savęs, visas būtas ir nebūtas kaltes...Pasielgiau kaip visiška mazgotė, ko dabar labai gailiuosi. Tokiose situacijose nepatariu nieko, nes kiekvienas savo gyvenimą valdome patys- patys krentame, kylame ar stabiliai plaukiame pasroviui taip ir tada, kaip liepia širdis...
tiek to...