Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepia neištikimybe

QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 16, 16:34)
Sutinku, kad negraziai padariau, kad apkalbejau ji, bet buvau taip isiutus... doh.gif
Na, o del kito karto...tai galiu jus uztikrinti, kad jo tikrai nebus. Neberasysiu cia daugiau taip atvirai. tongue.gif

Nieko. Gyvenam ir mokomės wink.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 16, 16:37)
[QUOTE=Saga,2004 11 16, 16:35]
[/QUOTE]
hm........... hm........... o tamstos koks reikalas, kad taip aktyviai cia nuomone reiski biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif [/QUOTE]
Jezus marija, dar vien atsirado pestyniu istroskus... laugh.gif doh.gif

neishdegs jai, nes jau seniai "nematau" jos postu..... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Tylene @ 2004 11 16, 17:39)
[QUOTE=Rusnytė,2004 11 16, 16:37] [QUOTE=Saga,2004 11 16, 16:35]
[/QUOTE]
hm........... hm........... o tamstos koks reikalas, kad taip aktyviai cia nuomone reiski biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif [/QUOTE]
Jezus marija, dar vien atsirado pestyniu istroskus... laugh.gif doh.gif [/QUOTE]
neishdegs jai, nes jau seniai "nematau" jos postu..... laugh.gif laugh.gif laugh.gif

labai ir nesistengiu wink.gif.......... vis bandau izvelgti tavo zinutese ta nuovokuma ir dideli prota, kuris anot taves pas tave yra....... bet vo vis nesekmingai......... paprastai atsakymai buna nei tema.........idomu kodel g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE (Saga @ 2004 11 16, 16:46)
[QUOTE=Tylene,2004 11 16, 17:39] [QUOTE=Rusnytė,2004 11 16, 16:37] [QUOTE=Saga,2004 11 16, 16:35]
[/QUOTE]
Jezus marija, dar vien atsirado pestyniu istroskus... laugh.gif doh.gif [/QUOTE]
neishdegs jai, nes jau seniai "nematau" jos postu..... laugh.gif laugh.gif laugh.gif [/QUOTE]
labai ir nesistengiu wink.gif.......... vis bandau izvelgti tavo zinutese ta nuovokuma ir dideli prota, kuris anot taves pas tave yra....... bet vo vis nesekmingai......... paprastai atsakymai buna nei tema.........idomu kodel g.gif g.gif

Nesuprantu, is kur tas noras izeidineti ir pyktis? g.gif
Atsakyti
QUOTE (Soul @ 2004 11 16, 16:36)
Kažkada prieš keletą metų kitame forume aš užvedžiau labai panašią temą...Visos patariančios moteriškės buvo teisios 100procentu- visos patarė skirtis...Buvo labai bjauri situacija...Man buvo gėda joms prisipažinti po to, kad visgi aš galų gale savo vyrą išteisinau, suvariau viską mintyse tik ant savęs, visas būtas ir nebūtas kaltes...Pasielgiau kaip visiška mazgotė, ko dabar labai gailiuosi. Tokiose situacijose nepatariu nieko, nes kiekvienas savo gyvenimą valdome patys- patys krentame, kylame ar stabiliai plaukiame pasroviui taip ir tada, kaip liepia širdis...

Tuo forumai ir geri, kad galima islaikyt anonimiskuma.. Nupiesti situacija taip, kai paciam norisi, arba taip, kaip kazkas to tikisi (na, kodel gi nepadarius kazkam malonumo?)..
Arba uzmest "jauka" ir stebet, kaip vyksta diskusija.. Kartais juk galima rasti net ir labai naudingu patarimu (pvz, ka daryt, kad iskiltu eklerai...) laugh.gif
Arba sio bei to pasimokyt.. (pvz, paburnojus ant savo diedo iskart padaryt prierasa didelem raidem "Patarimu neprasau!!!"; kt.pvz - suprasti, kad forumieciu - daug ir jos visos turi ne tik savo nuomone, bet ir poreiki ja isakyti viesai (kitaip - ko cia sedeti) bei ginti). wink.gif
O del patarimu dalijimo: tai kad vis nesusilaikau, vis amzina viltis, kad gal visgi ju paklausys ir pasielgs protingai.
Ech, tiek to, meilaus visoms vakaro..
Atsakyti
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 16, 16:48)
[QUOTE=Saga,2004 11 16, 16:46] [QUOTE=Tylene,2004 11 16, 17:39] [QUOTE=Rusnytė,2004 11 16, 16:37] [QUOTE=Saga,2004 11 16, 16:35]
[/QUOTE]
neishdegs jai, nes jau seniai "nematau" jos postu..... laugh.gif laugh.gif laugh.gif [/QUOTE]
labai ir nesistengiu wink.gif.......... vis bandau izvelgti tavo zinutese ta nuovokuma ir dideli prota, kuris anot taves pas tave yra....... bet vo vis nesekmingai......... paprastai atsakymai buna nei tema.........idomu kodel g.gif g.gif [/QUOTE]
Nesuprantu, is kur tas noras izeidineti ir pyktis? g.gif

Nugi sakiau, kad Saga ir Tylene - geriausios drauges laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Saga @ 2004 11 16, 16:46)
[QUOTE=Tylene,2004 11 16, 17:39] [QUOTE=Rusnytė,2004 11 16, 16:37] [QUOTE=Saga,2004 11 16, 16:35]
[/QUOTE]

va o cia jau neskanu poster_offtopic.gif Fe....
O buvo isties linksma rolleyes.gif
Atsakyti
Jeeetau, moteros.. Na, ko jus uzsipuolet Rusnyte ir vienos kitas? As irgi buvau is tu, kurios siule pasvarstyt issiskyrimo galimybe, bet zinau, kaip sunku toki sprendima priimti. Ir jeigu jai daugiau geriau su juo negu blogai, tai tik sekmes jiems dideles ir kad blogai nebutu.
Ne musu reikalas, kaip ir su kuo ji gyvena.
Prase patarimo, davem.
Gal atsivelge, o gal ir ne. O gal paliko ji, bet dabar cia meluoja, kad susitaike.
Aisku, taip turbut nera ir jie is tikruju susitaike, valio smile.gif

O forumas toks dalykas, kad kartais papasakojes apie savo bedas sunkumo minute taip paskui pasigaili, kad doh.gif
As viena karta forume pasiguodziau po keliu atveju is eiles, kad vyras alu megsta labiau, nei man atrodo pakankamai, tai tuoj buvo pasakyta, kad jis netrukus degraduos (pykcio minute buna, kad ir pati taip pagalvoju, bet greit praeina), mazdaug prades must mane, nesirupint vaikais ir pan.. Kaip man elgtis, aisku. Nekursciau tos temos, nutilo, tikiuos, kad ir pamirso.. Bet gailejaus. Tik kad ne mano tema buvo, tai suabejojau, ar galiu paprasyt, kad ja uzdarytu.

Bet gi duobes ateina ir praeina. Ir vel buna sviesu, gera ir bunam vel laimingi. Idealiu zmoniu nera. Zmones reikia myleti tokius, kokie jie yra. Reikia moketi atleisti. Mums irgi kazkas silpnybes atleidzia.

Gero visoms vakaro
Rusnyte, as vis tiek su tavim smile.gif Ir man netgi smagu, kad daugumo patarimu nepaklausei ir vel esi laiminga. Sekmes tau ateity.
Atsakyti
Pabaiga
smartass.gif
Atsakyti
Rusnyte, jei ir bus kitas kartas , nors zinoma to nelinkiu, nebijok , kad ir cia parasyti, arba draugei prie puodelio kavos pasiguosti wink.gif
juk jei viska laikytum - sprogtum.
o cia isgirsti duogeli nuomoniu, gali pazvelgti i savo padeti is salies skaitydama komentarus.
Dideliu dideliausios tau sekmes biggrin.gif
Atsakyti
Kažkaip neišėjo iš galvos man šita situacija. Paskaičiau visus Rusnytės postus, ne tik šioje, bet ir kitose temose... Arba ji pati be galo blašksi iš tikrųjų (nes čia ne pirmas kartas, kai jis tampa "labai blogas"), arba ji tiesiog pudrina mums smegenis. Bet ne apie tai.
Pamenate, temos pradžioj dauguma siūlė jį patikrinti, t.y. pažaisti su juo žaidimą. Užsiregistruoti tame saite, susirašinėti su juo, ir žiūrėti, kiek toli jis nueis... Tuomet ir būtų išaiškėję tikrieji jo kėslai. Bet matyt Rusnytė nesąmoningai nedarė to, nes jautė, kad tuomet iš tikrųjų teks priimti sprendimą, ir turbūt priešingą dabartiniam.
Čia tiesiog toks pamąstymas. Nors suprantu, kad tema jau kaip ir baigta. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Moteris @ 2004 11 17, 11:38)
Kažkaip neišėjo iš galvos man šita situacija. Paskaičiau visus Rusnytės postus, ne tik šioje, bet ir kitose temose... Arba ji pati be galo blašksi iš tikrųjų (nes čia ne pirmas kartas, kai jis tampa "labai blogas"), arba ji tiesiog pudrina mums smegenis. Bet ne apie tai.
Pamenate, temos pradžioj dauguma siūlė jį patikrinti, t.y. pažaisti su juo žaidimą. Užsiregistruoti tame saite, susirašinėti su juo, ir žiūrėti, kiek toli jis nueis... Tuomet ir būtų išaiškėję tikrieji jo kėslai. Bet matyt Rusnytė nesąmoningai nedarė to, nes jautė, kad tuomet iš tikrųjų teks priimti sprendimą, ir turbūt priešingą dabartiniam.
Čia tiesiog toks pamąstymas. Nors suprantu, kad tema jau kaip ir baigta. tongue.gif

privatus detektyvu biuras............. ka dare samoningai ir ko ne.............
Atsakyti