QUOTE (sim-a @ 2004 11 11, 09:32) |
9 metai, tai jau labai ilgas laiko tarpas...Gali buti kad vyrui jau nebeidomu seimoje, ar su suzadetine, manau reikejo laiku teketi ir laiku kurti sheima, o dabar... kazin ar is to kas gero iseis, jei jau pasirinko si kelia, vadinasi nesustos. Pazaisti aisku galima, bet ar nebus atvirkstines reakcijos...Jis tikesis nauja meiluze pamatyti, o pamaty savaja, tai is to nusivilimo manau gali dar daugiau nesamoniu pridaryti. Gal reiketu jam pasakyti kad viska zinau ir kad nenori daugiua su juo buti, tai jei is tikruju dar tave myli, tikrai nepaliktu taves ir kita karta pries darydamas tokias nesamones gerai pagalvotu ka daro. O meilius zodelius kalbeti kalba tol, kol nerado sau geresnes partijos, kai ras, tai iseis viena grazia diena ir nebegriz...Toks jau yra tas gyvenimas. |
Kai

Nu nieko sau "pramoga"..as suprantu kitokias pramogas: sporta, hobi koki, keliones...o ne istvirkavimus inete...as tai isgrusciau toki dieda, nes net ir susitaikius, tau visa gyvenima sirdeleje liks nuoskauda ir tu prisiminsi sia istorija paciais netikeciausiais momentais ir patikek, tikrai bus skaudu...susirasi berniuka su kuriuo bent jau einant prie altoriaus bus sviesu sirdyje

na ka as galiu pasakyti
netikiu as juo
nemanau, kad verta testi tuos santykius
teisingai merginos sako, kad 9 metai tai nemenkas laiko tarpas. tuo labiau, tai ne pirmas kartas, kai jis vercia juo abejoti, griauna pasitikejima
o vakarykstis jo elgesys isvis nieko gero nezada
siulau kuri laika nesimatyti, pagyventi atskirai, bet manau, kad po to jau ir nebesusieisit
ai, kam tau vyras, kuris net i kaire nesugeba dorai vaikscioti?

Nu, virsune...
Ne tik kad butu susvelnines situacija, bet dar ja pablogino.. Ech, ir kodel daugumos vyru reakcija buna ne atsiprasyt, paaiskint, o savo ruoztu pulti kita, kurti istorijas ir pan...
Labai gerai suprantu, kokia minciu audra turetu but tavo galvoj.. Labai gerai pagalvok ar jis vertas taves ir savo ruoztu, uz kokias nuodemes tu turetum zeminti save toliau budama su juo..
Bliamba, zinau, kad lengva man sakyti, o tau priimti sprendima butu labai sunku. Paciai kazkada buvo santykiu krize, kai kai kas sake - skirkites.. Siutau, galvojau, kankinaus.. Bet kazkaip atsilaikiau, islipom is duobes. Tada jis man pasipirso, po to susituokem..
Gyvenam. (Tiesa, ten buvo krize visai del kitu priezasciu.)
Tik faktas, kad idealiu zmoniu nera. Nei jie idealus, nei mes tobulybes.
As asmeniskai vadovaujuos tokiu principu: buti kartu apsimoka tol, kol gerumo yra daugiau nei blogumo. Jei situacija apsivers, baznytine priesaika tikrai neturi versti kenteti. Be to, ner garantijos, kad palikusi kita sulauksi geresnio.. Ir dar: visada yra galimybe, kad jis is tiesu sako tiesa, regzdamas tas neitiketinas istorijas, nors jo legesio aiskinantis santykius tikrai nepateisinu..
Zodziu, laikykis. Mes tau padesim, jei tik musu pagalba tau kuo nors naudinga..

Labai gerai suprantu, kokia minciu audra turetu but tavo galvoj.. Labai gerai pagalvok ar jis vertas taves ir savo ruoztu, uz kokias nuodemes tu turetum zeminti save toliau budama su juo..
Bliamba, zinau, kad lengva man sakyti, o tau priimti sprendima butu labai sunku. Paciai kazkada buvo santykiu krize, kai kai kas sake - skirkites.. Siutau, galvojau, kankinaus.. Bet kazkaip atsilaikiau, islipom is duobes. Tada jis man pasipirso, po to susituokem..

Tik faktas, kad idealiu zmoniu nera. Nei jie idealus, nei mes tobulybes.
As asmeniskai vadovaujuos tokiu principu: buti kartu apsimoka tol, kol gerumo yra daugiau nei blogumo. Jei situacija apsivers, baznytine priesaika tikrai neturi versti kenteti. Be to, ner garantijos, kad palikusi kita sulauksi geresnio.. Ir dar: visada yra galimybe, kad jis is tiesu sako tiesa, regzdamas tas neitiketinas istorijas, nors jo legesio aiskinantis santykius tikrai nepateisinu..
Zodziu, laikykis. Mes tau padesim, jei tik musu pagalba tau kuo nors naudinga..
QUOTE (Rusnytė @ 2004 11 11, 09:44) |
Tikrai! ![]() ![]() |
nuotaika pakeliau?

QUOTE (sim-a @ 2004 11 11, 09:32) |
9 metai, tai jau labai ilgas laiko tarpas...Gali buti kad vyrui jau nebeidomu seimoje, ar su suzadetine, manau reikejo laiku teketi ir laiku kurti sheima, o dabar... |
Nu nejuokink manes su tokiais zodziais. I tuos devynerius metus kartu iskaiciuoti ir draugystes metai mokykliniame suole. Rusnytei dar tik 26, tad niekur jinai nepavelavo. Atvirksciai, pats dievas ja sulaike nuo vedybu, nes ir budamas seimoje josios vyriskis sau butu leides lygiai ta pati, ka ir dabar (jei dar ne daugiau).
O is to pasakojimo apie vakar vakara man susidare ispudis, kad jis neisejo tik del to, kad tiesiog neturejo kur. Visa si istorija man kvepia pabaiga

Aciu, Daliuke, uz palaikyma.
Ir visoms aciu!
Cia gal ne visai i tema, bet budavo, kad sedi jis ir raso kazkam sms. Kai paklausiu kam, jis sako draugui. Tada as klausiu kokiam. Jis sako: nugi draugui. ko tu pristojai? Tada as vel klausiu is principo, tai kokiam draugui? Tada jis - Egiui! Per visus 9 metus as tokio draugo net negirdejau. O pats visuomet klausineja: kam rasai? Ka rasai?
Tai, mano supratimu, jei jau rasai draugui ir neturi ko slepti, tai kodel reikia issisukineti? Kodel negalima tiesiai sviesiai pasakyti: rasau draugui tokiam ir tokiam". Na va, dar pagrindas abejonems.
O gal cia pas juos genuose uzkoduota, nes jo brolis taip pat gyvena su mergina jau 6 metai, tai, kai ji buna kokioj komandiruotej, pas ji atvaziuoja meiluze is Kaliningrado.
Nieko sau, ar ne? O maniskiui tai atrodo labai linksma!

O gal cia pas juos genuose uzkoduota, nes jo brolis taip pat gyvena su mergina jau 6 metai, tai, kai ji buna kokioj komandiruotej, pas ji atvaziuoja meiluze is Kaliningrado.

pazystu ne viena vyra, kurie kalba taip....(nors turi antras puses, drauges, zmonas...), tipo - as paieskos stadijoje...kai tik sutiksiu TA, Vienintele, tuomet viska ir pakeisiu, o kol kas taip yra patogu ir silta..
Papildyta @ [mergetime]1100159989[/mergetime]
visuomet yra lengviau kai tu palieki, o ne tuomet kai buni palikta.
Papildyta @ [mergetime]1100159989[/mergetime]
visuomet yra lengviau kai tu palieki, o ne tuomet kai buni palikta.
Ech.... Toks jausmas, kad kalbejaisi vakar su mano ex
Nes labai jau panasi reakcija... - Geriausia gynyba - puolimas.... Kiek kartu ji teko nutverti, tiek as likdavauy durna, nieko nesuprantanti, jis uzsiraukdavo, ir as... likdavau kalta
Kol viena karta jo vos nenukeliau.... Tada ir buvo paskutinis kartas. Viskas ka tau reikia dabar padaryti, tai rasti jegu mesti ji per borta, arba susitaikyti su tuo, kad turi vyra - kazanova.

QUOTE (Smurka @ 2004 11 11, 09:51) |
Nu nejuokink manes su tokiais zodziais. I tuos devynerius metus kartu iskaiciuoti ir draugystes metai mokykliniame suole. Rusnytei dar tik 26, tad niekur jinai nepavelavo. Atvirksciai, pats dievas ja sulaike nuo vedybu, nes ir budamas seimoje josios vyriskis sau butu leides lygiai ta pati, ka ir dabar (jei dar ne daugiau). O is to pasakojimo apie vakar vakara man susidare ispudis, kad jis neisejo tik del to, kad tiesiog neturejo kur. Visa si istorija man kvepia pabaiga ![]() |
Pritariu Smurkai, cia tikrai kvepia pabaiga. Ne del tu laisku ir internetiniu (o gal tikru) meiluziu, o del jo vakarykstes reakcijos. As irgi manau, kad neisejo tik todel, kad neturejo kur, ir siaip cia patogaiu. O ko jam eiti, jei tikisi, kad atleisi ir toliau elgsis kaip elgesi? Cia silta, sotus, rupinasi juo, ier "na leva" sau nueina. Oi reikia mest lauk tokius tranus.

QUOTE (Smurka @ 2004 11 11, 09:51) |
O is to pasakojimo apie vakar vakara man susidare ispudis, kad jis neisejo tik del to, kad tiesiog neturejo kur. Visa si istorija man kvepia pabaiga ![]() |
Smurka, esi 100% teisi! Jis neturi kur eiti! Nes sioj situacijos as esu padeties seimininke.