Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai vaikams

O kaip jus manot ar metuku vaikuciui galima duot tas kramtomas tabletes-vitaminus? turim 5 dantis, tai nezinia ar sukramtyt pavyks g.gif ar geriau skysta ka nors?
Atsakyti
QUOTE(bluse @ 2007 07 23, 16:15)
O kaip jus manot ar metuku vaikuciui galima duot tas kramtomas tabletes-vitaminus? turim 5 dantis, tai nezinia ar sukramtyt pavyks g.gif  ar geriau skysta ka nors?

Mum dabar 1m.8 men. bandem kramtomus vitaminus, bet jais paspringstam. iki siol vartojam sirupo formos vitaminus. Dabar geriam JUNGLES.
Atsakyti
o mums viena gydytoja patarė pirkti daniškus vitaminus, nes ten mažiausiai sintetikos g.gif
Atsakyti
aišku, kad naturalūs produktai turintys įvairių vitaminų yra geriau nei bet kurie sintetiniai, bet, jei vaikas neturi apetito, tai ir duodi tą sintetiką. Maniškis dabar vartoja ZOO draugus su geležimi. Nežinau, kiek jie geri, bet kad mėsytės nelabai valgo, tai ir nupirkau būtent tuos dabar. Tik kiek pastebėjau, tai jų kvapas tikrai sintetinis. Va, gal kuri žinot kokią pertrauką reikėtų daryti baigus vienus vitaminus ir pradedant kitus. Pagalvojau, kad ar nesu pernelyg rūpestinga mamytė, nes iškart po Tedžio su ežiuole vartojimo nupirkau šiuos.
Atsakyti
Mano merginai jau greit bus 8. Nuo gimimo vargstam dėl valgymo. Jai užtenka porą šaukštų sriubos arba košės, vos įveikia pusę dešrelės. Pasidarėm kraujo tyrimus, nu lig ir nieko baisaus nerodo. Daktarė patarė gerti Kidi vitaminus arba žuvų taukus, nes anot daktarės tedi ir marsiečiai tik dėl grožio, o naudos jokios.
Atsakyti
ManoLaurynui 1,5metukai tad mes geriame KIDDY,ir po viena lasiuka duodame vitamino D,tad praejus siek tiek laiko nuo tada kai pradejome gerti siuos vitaminus pastebejau pokycius tapo valgesnis,nes seip tai valgymo problemu turejome vos ikisdavau sauksta.
Atsakyti
maniškiam 3 ir 5 metai. Geriam žuvų taukus kapsulėmis ir teddy su ežiuole. Vyresniajam keičiasi dantys, tai dar po2 tabletes pieno mineralų duodu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamusik @ 2007 07 24, 16:02)
Mum dabar 1m.8 men. bandem kramtomus vitaminus, bet jais paspringstam. iki siol vartojam sirupo formos vitaminus. Dabar geriam JUNGLES.

kokius vitaminus kramtomus bandet? mano merginai 1.7 men prasiau gydytojos kramtomu vitaminu nes sirupu ji negeria tai sako kad tokio amziaus nera kramtomu ir viskas sako gerkit vit. c. unsure.gif nezinau kaskaip keista g.gif
Atsakyti
aš irgi dabar nupirkau KIDDY . žiūrėsim. iki tol, kol nepradėjo vaikis eiti į darželį, nebuvo jokių problemų. suskaičiavau, sirgo tris kartus. o dabar po dviejų savaičių darželio, ėmė ir apsirgo. žinoma, gal tai sutapimas, bet...

na, žiūrėsim, kaip nors sustiprėsim drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos mamos
mano maziui 1 metukai ir 2men,noreciau pradeti duoti papildomu vitaminu,bet nezinau kokiu,nes mano mazius labai valgus ir nenoriu kad dar labiau keltu apetita...tai jei zinote patarkite?
Atsakyti
Sveikos mamytės smile.gif

įpusėjus rudeniui kyla grėsmė peršalti, ar girdote savo mažiams kokius vitaminus, duodate žuvų taukų ar dar konors stiprinančio imunitetą? g.gif
Atsakyti
Aš duodu Osteocare sirupiuką po 2 šaukštelius per dieną vieną mėnesį, po to kitą mėnesį žuvų taukų - taip pakaitom.
Atsakyti