Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai vaikams

QUOTE(K.KEITE @ 2007 03 15, 11:09)
zuvu taukai yra per anksti tokio amziaus vaikui. schmoll.gif mes gereme vitaminus DZIANGL BABYjuos nums rekomendavo niaurologe mirksiukas.gif .tokio amziaus kudikiui reikia taikyti vitaminus,nes organizmas dar nepriima zuvies tauku.ir del ju pasikonsultuokite su pediatru.

-----------------------------
user posted imageuser posted image

nesutinku su tavim schmoll.gif schmoll.gif patiesu pusiau medikė,tai žuvų taukai tikrai nėra per anksti tokiam vaikui,mano dukra juos gauna nuo 6mėn.puikiausiai geria,jokių rachitų ar kt negalavimų nebuvo
Atsakyti
QUOTE(*Lina* @ 2007 03 15, 21:10)
nesutinku su tavim schmoll.gif  schmoll.gif patiesu pusiau medikė,tai žuvų taukai tikrai nėra per anksti tokiam vaikui,mano dukra juos gauna nuo 6mėn.puikiausiai geria,jokių rachitų ar kt negalavimų nebuvo

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mums dabar 5,5mėn mes kol kas tik geriam vitaminą D rolleyes.gif , vyresnėliui visada nuperku vitaminų, jam jie vietoj saldainių po v ieną per dieną hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate26 @ 2007 03 15, 17:16)
Nesamone,kad per anksti..mums gydytoja kaip tik patare ju gerti,nes ten ir vitaminas A,omega 3 rugstis ir D....ir is kur tu zinai,kad nepriima? g.gif .puikiausiai mano mazoji geria nuo 7 men. ir jokiu problemu nera  thumbup.gif

musu pediatre mums taip sake,net zuvi duoti rekomendavo tik nuo metuku.mes taremes ir su niaurologe.ji pasake kad nereiketu duoti to kas skirta vyresnio amziaus vaikams.juk tam ir yra skirti kudikaims vitaminai.na jei jums rekomendavo zuvies tauku tai gal turite teise juos duoti. g.gif mirksiukas.gif

---------------------------------------

Atsakyti
Buvom apsirgę,tai gydytoja išrašė vitamino C stiprinti imunitetui.Yra specialiai mažiukams,vadinasi CEVIKAP.Vaikučiams dabar tikrai yra didelė pasiūla vitaminų ir visokių maisto papildų,manau,gydytoja tikrai patars. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(K.KEITE @ 2007 03 15, 12:09)
zuvu taukai yra per anksti tokio amziaus vaikui. schmoll.gif mes gereme vitaminus DZIANGL BABYjuos nums rekomendavo niaurologe mirksiukas.gif .tokio amziaus kudikiui reikia taikyti vitaminus,nes organizmas dar nepriima zuvies tauku.ir del ju pasikonsultuokite su pediatru.

-----------------------------

Žuvies taukus galima duoti jau nuo poros mėnesių. Iš kur informacija, kad negalima?? Gydytojos paklauskite. Žuvies taukai žymiai geriau negu vit. D.
Atsakyti
žuvų taukus geriam nuo 6 mėn, tuoj pradėsim ir osteocare mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes geriam žuvų taukus,C vitaminą ir nesenai pabaigėm livol vitaminus.Dar geriam po 1 lašiuką D vitaminą ,bet ne kiekvieną dieną.
Atsakyti
Mes geriam žuvų taukus,C vitaminą ir nesenai pabaigėm livol vitaminus.Dar geriam po 1 lašiuką D vitaminą ,bet ne kiekvieną dieną.
Atsakyti
Mes žadam pradėti juos vartoti ,tai būtų įdomu sužinoti atsiliepimus.
Atsakyti
Mes vartojom siuos vitaminus nuo metuku laiko iki tol kol jau galejo pradeti valgyti kramtomus.
Tai va pamenu kai pirma karta pirkau tai vaistininke man juos parekomendavo, ir pasake kad jie geresni tarkim uz MULTI TABS, KIDDI turi savije daugiau vitaminu, nei multi tabs.
Na mes buvom visai patenkinti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(etynsur @ 2006 11 05, 21:17)
mano mergytei 1 metai ir 6 men.kokius vitaminus jus duodate tokio amziaus leliuj? mirksiukas.gif butu labai idomu jai pasidalintumet su manimi 4u.gif

Kolkas duodu tik vitamina C ir yogurto bakterijas.anksciau dar duodavau gelezi-ferum lek ir kalci magni cinka-osteocare,zuvu taukus-auksine zuvele.
Atsakyti