Mano maziui labai padeda imbiero kubeliai (yra arbatinese). Gerai zadina apetita. Tik gal ne visiems gali patikti nes jis astrokas o musu mazius tai kirstu kiek tik duotum bet duodu tik 1-2 per diena.
O jei vaikutis nevalgo ivairaus maisto (kas gali sveikatai pakenkti) tai reiketu ismokt gudraut

Pirmiausia reiketu issiaiskinti ka vaikutis megsta ir KAIP jis tai megsta. Svarbiausia yra ne suvalgyti o pavalgyti (kitos isigudrina det nedaug maisto i lekste kad vaiko negasdintu dideli maisto kiekiai). Gal darzoves pvz. vaikas valgytu kaip trinta darzoviu sriuba, vaisius galima sutrint ir sudet (paslapcia

) i megstamas koses ir t.t. Zodziu gal vaikas valgytu viska tik reikia zinot kaip jam tai pateikt. Viskas priklauso nuo musu isradingumo ir kantrybes. Dar aisku reikia stebet vaiko svori. Kartas mums atrodo kad jis mazai valgo o ziurek vystosi normaliai (vienas nevalgus gali sverti tiek pat kiek drakoniukas-edrunas).
Na jei istikro nebera kaip padaryti vaiko mityba pilnaverte....belieka vitaminai. Zuvu tauku nereiketu duoti pries valgi. Vit C tikrai gerina apetita tik neduokit nepavalgiusiam vaikuciui.
Na jeigu dar ka prisiminsiu...veliau
Laikykites supermamos
Jei mano gyvenimas bevaisis, tai jokio skirtumo, kas mane giria;
o jei mano gyvenimas vaisingas, tai man nesvarbu, kas mane kritikuoja.