Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai vaikams

As duodavau "JUNGLE BABY" po 1 ml.
Atsakyti
Aš tai savo sūneliui nieko neduodu, daktarės klausiau ar reikia duoti, bet ji sake, kad ne, labai buvau susirūpinusi, nes visi tik ir duoda kažkokius vitaminus. Pavyzdžiui pernelyg didelis kiekis kalcio gali išaukti mažakraujyste, todėl bijau, kad vitaminai gali būti perstiprūs, ir paskui norėdama gero, pakenksiu savo vaikui.... 4u.gif Dar palauksiu spėsiu su tais vitaminais, jo visas gyvenimas prieš akis, vis dėlto jie vistiek pilni sintetikos ir neanau, kad tai yra gerai, nu nebent gryni žuvų taukai, o taip tai galima natųralių vaisių ar daržovių sulčių duoti, taip pat maitinti geru nemuose gamintu maistu.
Atsakyti
QUOTE(ieva.d. @ 2007 11 02, 15:57)
Aš tai savo sūneliui nieko neduodu, daktarės klausiau ar reikia duoti, bet ji sake, kad ne, labai buvau susirūpinusi, nes visi tik ir duoda kažkokius vitaminus. Pavyzdžiui pernelyg didelis kiekis kalcio gali išaukti mažakraujyste, todėl bijau, kad vitaminai gali būti perstiprūs, ir paskui norėdama gero, pakenksiu savo vaikui.... 4u.gif Dar palauksiu spėsiu su tais vitaminais, jo visas gyvenimas prieš akis, vis dėlto jie vistiek pilni sintetikos ir neanau, kad tai yra gerai, nu nebent gryni žuvų taukai, o taip tai galima natųralių vaisių ar daržovių sulčių duoti, taip pat maitinti geru nemuose gamintu maistu.

Taip, lyg viskas ir teisingai, vitaminus reikia duoti Tada, kai yra reikalas. As ir pradejao duoti, kai vaikas susirgo, kai del dantuku susilpnejo imunitetas, o kaip zinoma, vit C stiprina imuniteta. Vitaminuose iki 1 metuku buna pagrindiniai 3 vitaminai A, D, C. Dabar as nebeduodu, nes nera reikalo, o be to daug darzoviu, vaisiu.
Atsakyti
mes geriam zuvu taukus ir vitamina D ,o siaip stengiosi duoti tokiu sveikesnio maisto kokia morka sutarkuoti burokeliu obuoliu ir siaip svaiko maisto kuriame daug ivairiu vitaminu kad nereiktu skranduko gadint mirksiukas.gif
Atsakyti
O mes vartojame KIDDY vitaminus vaikams,ir nieko blogo nematau pries vitaminus juk jie tik vaika stiprina,duodavau ir Dvitamina bet dabar Dvitamino yra ir kiddy vitaminuose thumbup.gif
Atsakyti
MULTITABS kramtomus vittaminus su vitaminu A, ir dantukams stiprinti sirupeli
Atsakyti
QUOTE(jovitah @ 2007 10 23, 12:16)
Mes tai geriam žuvų taukus AUKSINĖ ŽUVELĖ  thumbup.gif Patinka Saulutei viena šaukšteli išgeria dar prašo biggrin.gif

Aš savo mažiukui taip pat gydytojai patarus duodu šiuos žuvų taukus thumbup.gif Ir patinka ir geria noriai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyyte @ 2007 11 02, 15:46)
mes geriam zuvu taukus ir vitamina D ,o siaip stengiosi duoti tokiu sveikesnio maisto kokia morka sutarkuoti burokeliu obuoliu ir siaip svaiko maisto kuriame daug ivairiu vitaminu kad nereiktu skranduko gadint mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Ir mūsų dukrytė vartoja žuvų taukus ir D vitaminą. Aš taip pat kol kas duodu daug natūralių vitaminų: morkos,obuoliai, burokėliai ir t.t.
Atsakyti
Mes vis dar geriame vitamina D su fluoru,nes dantu pastos nenaudojame,o kitu vitaminu sake neduoti,nes nereikia.Nu jei nereikia tai nereikia,be reikalo ir neduosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 11 04, 23:36)
Mes vis dar geriame vitamina D su fluoru,nes dantu pastos nenaudojame,o kitu vitaminu sake neduoti,nes nereikia.Nu jei nereikia tai nereikia,be reikalo ir neduosiu ax.gif

o mes kaip tik naudojam dantu pasta su fluoru, gydytoja israse, o jokiu vitaminu - ne g.gif smile.gif
Atsakyti
gerem kiddy vitaminus mirksiukas.gif bet neseniai pabaigem o ka dabar pirkti nes nezinau g.gif
Atsakyti
geriam Multi Tabs visus metus išskyrus vasarą 4u.gif
Atsakyti