Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai vaikams

drinks_cheers.gif Mūsų pediatrė taip pat nerekomenduoja jokių sintetinių vitaminų. Pakanka pasirūpinti visaverte vaikučio mityba ir jo organizmui visko pakaks rolleyes.gif. Dukrytei papildomai duodu tik natūralaus skonio žuvų taukų.
[/quote]
Aš ir tik žuvų taukus duodu.
Atsakyti
Sūneliui duodu naturalius žuvies taukus ir kalcį magnį, o jei jaučiu kad parėjom truputį sušalę labai mėgstam džiovintą imbierą su cukrum manau jis ir padeda stiprint imunitetą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O mes geriam multitabs,mūsų kraujukas silpnokas,nuo feroglobino ją pykina,tad mums rekomendavo šiuos.
Atsakyti
Aš duodu Multivitamol sirupą.
Atsakyti
Mes visa laika geriam tik Pikovita ( bet kaip tada dukryte gerai valgo thumbup.gif )
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2007 11 22, 15:39)
labai mėgstam džiovintą imbierą su cukrum manau jis ir padeda stiprint imunitetą thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Gal galite pasidalinti, kaip tą imbierą su cukrum darote blush2.gif . Ar reikia sutarkuoti šaknį ir sumaišyti, ar kaip kitaip?
Aišku, dar galima maišyti su medum, bet kažkaip prisibijau, kad nesualergintų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laukinukė: 25 lapkričio 2007 - 12:32
Šiuo metų laiku - Tedis su ežiuole ir cinku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(korrona @ 2007 11 15, 14:32)
Sveikutes,gal kuri savo vaikuciams duodate vitaminus ''Dino''.Gal zinote nuo kokio amziaus juos galima duoti,ir ar jie geri?
aciu 4u.gif

Taip aš duodu mažyliai 2.5m. ir didysis 8m.. Ir abiems tinka ir patinka, neleidžia net pamiršti man. Visą laiką primena, kad dar neišgertas vitaminas. na jie meškučio formos ir labai skanūs.
Dar neperseniausiai vėl jų nusipirkome nes buvo akcija šiems vitaminams.
Atsakyti
Šiuo metu geriam Kiddie 4u.gif
Atsakyti
Aš savo dvimetinukui kasdien duodu tik žuvų taukus 4u.gif
Atsakyti
Mums gydytoja išrašė Kiddi vitaminų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramux: 15 gruodžio 2007 - 18:22
As ir savo pupai pradejau duoti zuvu taukus"Auksine zuvele".
Atsakyti