Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai vaikams

O mes kasdien geriame Vitamino C, ir Zuvu taukus smile.gif
Atsakyti
manau, kad geriausi vitaminai - vaisiai ir daržovės. 4u.gif
Atsakyti
mes tai kiddi geriam ir žuvų taukus. smile.gif šiemet dar nesirgom.tpu tpu tpu mirksiukas.gif
Atsakyti
kadangi musu kleckas baisiai nevalgus, kiekviena ryta duodu vitamino C, apetitui suzadinti( nors poveikio dar nepastebejau) , ir geriam zuvies taukus.
Atsakyti

as nieko neduodavau tokio amziaus ir dabar neduodu, manau,kad su maistu viska gauna. Jokiu ligu is niekur neparsinesam, nes augam namie, tai kolkas nera tikslo duoti kokius vitaminus ar pan. smile.gif
Atsakyti
4u.gif Ziema mums gydytoja rekomendavo vit c (cvicap) , o zuvu taukus sake nuo pusantru metuku duot
Atsakyti
Mano kleckui 1,3 metuku ir geria zuvu taukus.Labai megsta smile.gif
Atsakyti
Mes geriam tik zuvies taukus smile.gif
Atsakyti
O mano mažiukas geria TEDDY su ežiuole ,nors rašo ,kad jie nuo 3 metukų kažkodėl g.gif gydytoja mums sakė ,kad galima juos ir mažesniem rolleyes.gif
Iki tol nėra gėręs jokių multivitaminų ,tik žuvų taukus ir Vit D [kai buvo leliukas]
Atsakyti
Mano sūnui 14 metų ,tai nupirkau CENTRUM ,vaistininkės sako ,kad tokio amžiaus jau tinka suaugusiųjų vitaminai bigsmile.gif
Atsakyti
Mums gyditoja rekomendavo 1 mėn. gerti kiddi, o po mėnesio žuvų taukus ir kartu cevikap , bet mes nutarėme gerti tik žuvų taukus ,, auksinė žuvelė " , kad nebūtų per daug .
Atsakyti
mes geriam floradix kindervital vaikams,labai neblogi vitaminai yra ir kalcis ir a,b,c,d,e vitaminu, o beto labai skanus! thumbup.gif
Atsakyti