Įkraunama...
Įkraunama...

Tu ar Jūs tėvams?

Tėvams TU biggrin.gif
Atsakyti
tik TU wub.gif
Atsakyti
Aš irgi tik už - TU. 4u.gif
Atsakyti
Tik uz TU 4u.gif Kas cia per nesamone JUS doh.gif
Atsakyti
as i savo tevus kreipiuosi tu. JUS man sukelia kazkokia riba, svetimybe.
ir savo maziuka taip auklesiu, kad butume drauga, ir kreiptumes viens i kita TU smile.gif
Atsakyti
Savo tevams sakydavau JUS, savo vyro tevams sakau JUS. Man dukra sako TU. Man taip geriau rolleyes.gif
Atsakyti
As tevams sakau TU,man kai kreipiasi i tevus JUS tai atrodo kaip svetimi.
Atsakyti
Aš irgi tik TU. Jausčiaus kaip su svetimais žmonėmis, jei sakyčiau tėvams Jūs. Ir niekada nenorėčiau, kad mano dukra man sakytų mama, JŪS... Siaubas būtų blink.gif
Atsakyti
Tik TU.
Atsakyti
QUOTE(gige252 @ 2008 03 16, 17:32)
Aš irgi tik TU. Jausčiaus kaip su svetimais žmonėmis, jei sakyčiau tėvams Jūs. Ir niekada nenorėčiau, kad mano dukra man sakytų mama, JŪS... Siaubas būtų  blink.gif

Na, viskas priklauso manau nuo to kaip, kaip kreipesi i savo tevus musu tevai, musu tetu tevai i savo tevus ir t.t. Mes i savo tevus kreipiames JUS ir man tai atrodo normalu, nei siaubas nei svetima, kaip tik su mama esam labai artimos mirksiukas.gif Taciau suprantu tuos kuriems tai nepriimtina, nes as net negaleciau pagalvoti, kad savo tevams sakytciau TU, liezuvis neapsiverstu lotuliukas.gif Mano proseneliai (is mamos puses), net tarp pusavyje sakydavo JUS t.y. zmona vyrui doh.gif Anksciau taip buvo auklejami bajorai, atseit TU, tai jau nepagarba ir galima taip kreiptis tik i zemeses klases zmones blink.gif Zinoma, dabar nei as nei kas is musu seimos taip nemano schmoll.gif Ir as visai busiu laiminga jei dukra i mane kreipsis TU, tikrai jokiu budu neauklesiu, kad sakytu JUS!!!! As ir mamai sakiau, mes paskutine karta, kuri i savo tevus kreipiasi JUS lotuliukas.gif
Atsakyti
Su tėvais bendrauju per žodelį TU, bet va su močiute, nuo mažų dienų tik JŪS, net nežinau kodėl, liežuvis neapsiverčia ištarti jai TU
Atsakyti
Tik tai - TU bigsmile.gif
Atsakyti