Įkraunama...
Įkraunama...

Tu ar Jūs tėvams?

QUOTE(zarazna @ 2009 10 13, 23:07)
Tiktai TU. Kažkodėl man labai nemalonu net girdėti, kai tėvams sako JŪS. Kažkaip... netikra...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tik "Tu" , "Jūs" kažkaip per daug oficialiai ir šaltai man skamba. Aš į mama kreipiuos Tu, irgi jokių Jūs nėra pas mus šeimoj smile.gif
Atsakyti
Visada į tėvus kreipiuosi "TU", nes kreipinys "JŪS" man pernelyg šaltai skamba, lyg tarp tėvo ir vaiko nebūtų jokio ryšio, šiltų jausmų, o tik pagarba... ax.gif
Kiekvienas renkasi, kaip jam yra geriau... Tačiau nenorėčiau,kad mano vaikai į mane kreiptusi "Jūs" smile.gif
Atsakyti
Kaip nekeista, as savo anytai sakau, Tu, o vyras kreipiasi Jus, tai pazistami, visada mano, kad ji man mama, o jam uosviene, nors yra atvirksciai...
Atsakyti
Tu.
Atsakyti
Tik Tu,nes Jus kazkaip saltokai skamba
Atsakyti
As noreciau, kad mane dukra ne tik gerbtu, bet noreciau buti jos geriausia drauge, todel TU. Tas JUS man atrodo suteikia sioki toki atstuma. Per daug oficialu. Niekada seimoj pas mane nebuvo JUS. Bet girdejau ne karta kitu seimose rolleyes.gif
Atsakyti

tevams tiktai TU smile.gif na, o i senelius, manau, galima greiptis JUS - visgi metu skirtumas...
Atsakyti
Zinoma kad "Tu".
I tevus kreiptis "Jus" tikrai per daug saltai, svetimai skambetu, juk visgi tai patys artimiausi zmones. . 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Black&White: 30 spalio 2009 - 20:17
Tiktai "Tu". Sakymas tėvams "Jūs" man asocijuojasi ne su pagarba, o su šaltumu. Pažįstu žmonių, kuriems vaikystėje labai trūko tėvų meilės, supratimo ir pagarbos - ir nuo vaikystės jie sako tėvams "Jūs"... graudu kažkaip.
Atsakyti
Ir seneliams, ir tevams TU, - juk tai artimiausi zmones!
Atsakyti
Nuo pat gimimo vadinu tevus Jus ir jokio saltumo nera. santykiai musu silti ir nuostabus wub.gif paprasciausiai taip buvo vadinama visoje gimineje ir mes tradiciju nelauzom lotuliukas.gif
Atsakyti