Įkraunama...
Įkraunama...

Tu ar Jūs tėvams?

o as kazkaip i mama nuo vaikystes esu isaukleta kreiptis Jus ir iki siol taip kreipiuosi, pas mus priimta taip seimoje... savo vaikucius nzn kaip auklesiu, manau, kad sakysiu kad kreiptusi Tu...
Atsakyti
Aš tiktai už TU.
Atsakyti
Turiu draugę,kuri į mamą kreipiasi JŪS,man tai nesuprantama,aš tik už TU 4u.gif
Atsakyti
as ir gi uz Tu
Atsakyti
Atsakiau jau į tokį patį klausimą kitoje skiltyje, todėl ir šioje nukopijuosiu savo žinutę:

Kreipiuosi į tėvus "Jūs", tačiau mama sakė, kad patys su tėčiu taip nepratino, bet iš kažkur atsirado toks įprotis biggrin.gif . Ir tikrai nėra jokių oficialių santykių su tėvais. Tą "Jūs", kai kreipiamasi į tėvus, suprantame taip pat kaip ir kiti "Tu".

Taigi čia kažkaip pernelyg sureikšminamos tų žodžių reikšmės. Nes yra kreipimasis "Jūs" į tėvus ir kitoks "Jūs" į kitus žmones smile.gif .
Atsakyti
Aš kreipiuosi "Tu", nes tai man reiškia artimus santykius. ax.gif
Atsakyti
Mano pažystamas į mamą kreipiasi "Jūs". Keistai skambėdavo, galvodavau - labai gerbia... Toli gražu... Jau geriau "Tu" - svarbu, kad su meile ir pagarba.
Atsakyti
Pati kreipiuosi nuo mazumes i tevus TU, bet nematau nieko blogo, kai kiti i savo tevelius kreipiasi JUS.
Atsakyti
maniskiai i mane kreipsis Tu.tas Jus man irgi keistai skamba,nors va vyras i savo mama kreipiasi Jus.as asmeniskai Jus tik i svetimus vyresnius zmones kreipiuosi 4u.gif
Atsakyti
As tik uz Tu 4u.gif Man irgi kakzaip keistas tas kreipimasis i tevus Jus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauriecka: 04 spalio 2009 - 14:50
Mes irgi "Tujinames" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dincek2006 @ 2009 09 30, 21:04)
Turiu draugę,kuri į mamą kreipiasi JŪS,man tai nesuprantama,aš tik už  TU  4u.gif

as irgi i mama kreipiuosi Jus, nieko cia blogo manau, mane taip isauklejo, tai nuo vaikystes taip ir liko...
Atsakyti