tai kol kas apie Mažylių grupę gražiausi atsiliepimai :-)
QUOTE(emilijut @ 2009 09 29, 10:48)
o kas nors gal šiemet pradėjot i lopšelinukų gr. eiti?Kokios ten auklytės? Nors mes tik po metu eisim, bet renku inf jau dabar,visgi didžiąją dienos dalį vaikas su auklytėm prabus,o ne su tėveliais... 

Na sveika mano dickis lanke si darzeli, kai kuriomis aukletojomis dziaugiausi o kai kuriomis buvau nusivilusi. Dabar turime maziuka tokio amziaus kaip ir tavo, taigi jei lankysim si darzeli gal ir susimatysim

QUOTE(dairina @ 2009 09 30, 13:11)
Na sveika mano dickis lanke si darzeli, kai kuriomis aukletojomis dziaugiausi o kai kuriomis buvau nusivilusi. Dabar turime maziuka tokio amziaus kaip ir tavo, taigi jei lankysim si darzeli gal ir susimatysim
, o daug kas priklausys ir nuo vaiko, vienam vaikui aukletoja tinka o kitas visai nenori buti, nepergyvenk pati pamatysi kaip vaikelis sureguos. Mums net teko pakeisti aukletoja kol atradom sau tinkancia..

sveikute,
o kazin,ar galima pasirinkti grupe, i kuria vaika leisti? Nes lopšelinukų 3 grupės. Kas tiesa, tas ne melas. Juk tikrai gali traip buti, kad man auklėtoja patiks,o vaikui ar kitų akimis ji harpija

QUOTE(alancike @ 2009 10 03, 18:14)
Na tai ka, musu zukiai eina i ta pacia grupe. Mes irgi persikraustem i Zuikucius. Pradzioj buvo dideliu asaru, bet dabar po truputuka adaptuojasi. 

Dovydukas, škias

Labas,
Mano sunelis pradejo nuo rugsejo 1d. lankyti Mazyliu grupe, pradzioje budavo visko ir asaryciu ir nenorejimo eiti, bet dabar tik galiu pasidziaugti ir vaikucio savijauta ir aukletojomis ir jaukia grupe.
Mano sunelis pradejo nuo rugsejo 1d. lankyti Mazyliu grupe, pradzioje budavo visko ir asaryciu ir nenorejimo eiti, bet dabar tik galiu pasidziaugti ir vaikucio savijauta ir aukletojomis ir jaukia grupe.

Mes nuo rugsejo irgi eisim i Tris nykstukus. Bet labai jau butu gerai papulti anksciau, nes panelytei po dvieju menesiu sueis du metukai ir man reiktu gristi i darbeli, nes su pinigiukais prastoka
Paskambinau direktorei, tai sake tiesiog skambineti ir klausineti, kai jau bus vieta laisva, priims. Kazin, o gal reiki eiti su kokia "dovanele", kad uztikrinciau butu ?

QUOTE(Boružėle @ 2010 01 05, 15:31)
Mes nuo rugsejo irgi eisim i Tris nykstukus. Bet labai jau butu gerai papulti anksciau, nes panelytei po dvieju menesiu sueis du metukai ir man reiktu gristi i darbeli, nes su pinigiukais prastoka
Paskambinau direktorei, tai sake tiesiog skambineti ir klausineti, kai jau bus vieta laisva, priims. Kazin, o gal reiki eiti su kokia "dovanele", kad uztikrinciau butu ? 

mums irgi rugsėji pagal sąrašą priklauso, bet man irgi anksciau i darbą reiktų dėl finansų,tai neaišku kaip bus.Šiaip girdėjau kalbas,kad dėl auklėtojoms vėluojamų algų tik kelios grupės tedirba,nes streikuoja auklėtojos.
Dovanėlių nenešiau, ale papuolė mano padūkėlė iš karto.
O dėl streikų - dar po Naujųjų nebuvom (vyresniaąjai mokinių atostogos). Tik ketvirtadienį sužinosiu viską apie streiką
O dėl streikų - dar po Naujųjų nebuvom (vyresniaąjai mokinių atostogos). Tik ketvirtadienį sužinosiu viską apie streiką

QUOTE(Foxas1 @ 2010 01 05, 21:13)
Dovanėlių nenešiau, ale papuolė mano padūkėlė iš karto.

Tai ka ir musu trys nykstuku aukletojos streikuoja?