Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliai: l/d "Trys nykštukai"

QUOTE(Boružėle @ 2010 03 09, 18:15)
DiteC O kuri auklėtoja geresnė? Aš kol kas susipažinau tik su Rasa, tai jinai man pasirodė tokia nieko  ax.gif
Kitą pirmadienį jau gal atvesiu savo pupą, o tai vis dar pakosinėja  mirksiukas.gif Kaip nors per tas laisvas dienas gal baigsim sirguoliuot smile.gif

Rasa siltesne, mielesne smile.gif Gintare saltesnio bendravimo. Bent jau man taip pasirode
Atsakyti
QUOTE(DiteC @ 2010 03 09, 17:17)
Rasa siltesne, mielesne smile.gif Gintare saltesnio bendravimo. Bent jau man taip pasirode

Gintare tikrai saltesnio budo, bet mano berniukui nors ir labai jis jautrus berniukas, jam labai patiko ji wub.gif Nors man ji tai labai griesta atrode ir nemiela...
Atsakyti
Vakar buvo auklėtoja ne Rasa, tai turbūt Gintarė. Tai tikrai ji man šaltesnė, nei Rasa. O Rusnytė po pertrauklės nelabai norėjo būti, tai teko man keliolika minučių pabūti grupėje. O dar pasiėmėm paskutinę ją, tai net susigraudinus buvo ji. Na, bet norėjosi iš auklėtojos didesnio dėmėsio ir palaikymo vaikučiui, visgi naujokė dar unsure.gif O šįryt buvo visai kita, kol Rasa ateis. Tai tokia fainuolė, paėmė ir berniuką prieš tai ir maniškę ant rankų, ir nusinešė gražiai į grupę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėle @ 2010 03 16, 13:41)
Vakar buvo auklėtoja ne Rasa, tai turbūt Gintarė. Tai tikrai ji man šaltesnė, nei Rasa. O Rusnytė po pertrauklės nelabai norėjo būti, tai teko man keliolika minučių pabūti grupėje. O dar pasiėmėm paskutinę ją, tai net susigraudinus buvo ji. Na, bet norėjosi iš auklėtojos didesnio dėmėsio ir palaikymo vaikučiui, visgi naujokė dar  unsure.gif  O šįryt buvo visai kita, kol Rasa ateis. Tai tokia fainuolė, paėmė ir berniuką prieš tai ir maniškę ant rankų, ir nusinešė gražiai į grupę  ax.gif

Tai jau taip..Rita (aukletoju pavaduotja) visai miela, bet kai pradejo ta pacia grupe lankyti jos anuke (jei teisingai supratau), labai jauciasi skirtumas. Ji mano Dite labai globodavo, ir mazoji nesupranta, kai Rita pasiima tik savo anuke ir tampo ant ranku. Skaudu ziuret. Bet ka padarysi
Atsakyti
Nu va, prasidėjo mūsų didžiausias vargelis - su ašarom šiandien jau ėjom į darželį verysad.gif Nuo pat ryto verkė, kad nenori į darželį, ir palikau verkiančią verysad.gif Tai nežinau kaip čia toliau mums seksis. Kažkaip galvjau, kad nebus problemų su ja, nes šiaip nėra labai nedrąsi mergytė, o darželyje tokia be žodžių, auklėtoja sakė, kad slampinėja iš kampo į kampą. O namie tai tikras vijurkas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružėle: 17 kovo 2010 - 08:36
QUOTE(Boružėle @ 2010 03 17, 08:33)
Nu va, prasidėjo mūsų didžiausias vargelis - su ašarom šiandien jau ėjom į darželį  verysad.gif  Nuo pat ryto verkė, kad nenori į darželį, ir palikau verkiančią  verysad.gif  Tai nežinau kaip čia toliau mums seksis. Kažkaip galvjau, kad nebus problemų su ja, nes šiaip nėra labai nedrąsi mergytė, o darželyje tokia be žodžių, auklėtoja sakė, kad slampinėja iš kampo į kampą. O namie tai tikras vijurkas.

Kazkas negerai su aukletoja, gal ka pasake ar padare kas nepatiko jusu mergaitai, klausinekit vaiko kas nepatiko...
Atsakyti
Taip. Jei jau eina susikalbet - butinai klauskite mergytes kas nutiko. Gali buti , kad kazkas is vaiku nuskriaude, aukletoja nei viena to nepasakys, bukite tikra.
Atsakyti
Kažin ar pasakys kas nuskriaudė, nelabai dar taip aiškiai šneka. Tik papasakoja ką veikė. Kai pasiimam, tai lyg ir nieko, gerai būna, tik va, iš ryto labai nenori eiti. Šiandien jau ir lėlytę pasiėmėm. Bet vis tiek nenori eiti ir viskas. Kai nurengiau ir į grupę reikėjo ateit, vėl apsiverkė mažulė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėle @ 2010 03 18, 13:42)
Kažin ar pasakys kas nuskriaudė, nelabai dar taip aiškiai šneka. Tik papasakoja ką veikė. Kai pasiimam, tai lyg ir nieko, gerai būna, tik va, iš ryto labai nenori eiti. Šiandien jau ir lėlytę pasiėmėm. Bet vis tiek nenori eiti ir viskas. Kai nurengiau ir į grupę reikėjo ateit, vėl apsiverkė mažulė  verysad.gif

Ar nera galimybes pabuti su vaikeliu ilgeliui darzelyje, paciai pasedeti su ja kartu, as taip savo vaikuti kankinau gal kokius gerus 4 men. dabar turiu pasekmes su nerviukais vaiko.. O kalta buvo aukletoja,kuri vaikus musdavo doh.gif doh.gif kol viena diena pati neuzklupau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dairina: 18 kovo 2010 - 15:54
Labai tikiuosi, kad niekas jos nemuša ax.gif Šįryt irgi nenorėjo eiti, bet palyginus jau visai nieko buvo. Vakar nusinešėm lėlytę, ji buvo palikta jos spintelėj. Rytą radom, tai su ja nuėjo į grupę be ašarėlių thumbup.gif Prieš tai aišku, prašė manęs nusirengt, bet pasakiau, kad negaliu, nes reikia į darbelį ir kažkaip gerai buvo. Bet prieš akis savaitgalis, tikiuos pirmadienį nebus daug ašarų.
Sėdėjau aš su ja kokias dvi dienas, o paskui jsu ja aukle mūsų pabūdavo. Bet kai susirgo, tai dabar matyt vėl jai iš naujo buvo viskas.
Atsakyti
QUOTE(Boružėle @ 2010 03 19, 13:15)
Labai tikiuosi, kad niekas jos nemuša  ax.gif  Šįryt irgi nenorėjo eiti, bet palyginus jau visai nieko buvo. Vakar nusinešėm lėlytę, ji buvo palikta jos spintelėj. Rytą radom, tai su ja nuėjo į grupę be ašarėlių  thumbup.gif  Prieš tai aišku, prašė manęs nusirengt, bet pasakiau, kad negaliu, nes reikia į darbelį ir kažkaip gerai buvo. Bet prieš akis savaitgalis, tikiuos pirmadienį nebus daug ašarų.
Sėdėjau aš su ja kokias dvi dienas, o paskui jsu ja aukle mūsų pabūdavo. Bet kai susirgo, tai dabar matyt vėl jai iš naujo buvo viskas.

Maniske nuo spalio lanko. tai buvo visokiu periodu - kai draugiskai duodavo buski ir nueidavo, siandien net trinktelejo su rankyte man , matyt del to , kad palieku, ir apsiverke verysad.gif
Atsakyti
Mes vėl sėdim namie su didele, didele sloga ax.gif
Atsakyti