Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliai: l/d "Trys nykštukai"

Mes irgi "Smaliziuku" grupej ax.gif Dar tik pirma savaitele, tai dar tik dvi dieneles ejo, bet labai gerai, siandien jau net pietuciu miegojo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėle @ 2010 02 23, 22:26)
Mes irgi "Smaliziuku" grupej  ax.gif  Dar tik pirma savaitele, tai dar tik dvi dieneles ejo, bet labai gerai, siandien jau net pietuciu miegojo  thumbup.gif

Smagu smile.gif Musu Dite sia savaite pas senelius atostogauja, tad dar matyt nepazystam naujo zmogeliuko smile.gif
Atsakyti
mes labai norim patekti i si darzeli... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kenyte @ 2010 02 25, 11:47)
mes labai norim patekti i si darzeli... bigsmile.gif

O kodel? 4u.gif
Atsakyti
Šiandien nepateksit smile.gif Remontuoja šiluminę trasą.
Atsakyti
O mano pupytė jau susirgo verysad.gif Gydytoja sakė, kad kol adaptuosis, tai gali pasirgti. Na, bet smagu, kad šiaip jai patinka ir jokių ašarų nėra ax.gif

kenyte, jeigu užsirašėt, tai yra galimybė patekti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dairina @ 2010 02 25, 12:56)
O kodel?  4u.gif

girdejau daug geru atsiliepimuapie si darzeli...
Atsakyti
QUOTE(kenyte @ 2010 03 01, 23:45)
girdejau daug geru atsiliepimuapie si darzeli...

Salygos darzelyje tikrai neblogos, bet vaikucio savijauta labiausiai priklauso nuo aukletoju darbo, o jau cia loterija, kad ir kokiame darzelyje busite g.gif
Atsakyti
QUOTE(DiteC @ 2010 03 02, 09:08)
Salygos darzelyje tikrai neblogos, bet vaikucio savijauta labiausiai priklauso nuo aukletoju darbo, o jau cia loterija, kad ir kokiame darzelyje busite g.gif

Va cia tai tiesa thumbup.gif , net ir siame darzelyje nekokiu atsiliepimu doh.gif . Geri atsiliepimai nebent, kai pakliuna pas geras aukletojas wub.gif
Atsakyti
Jei pernai metais mano mažikei buvo dzin, kuri auklėtoja (abi geros), tai šiemet, kai perėjo iš lopšelio - jau su viena nelabai patenkinta būna.
Atsakyti
QUOTE(Foxas1 @ 2010 03 02, 18:10)
Jei pernai metais mano mažikei buvo dzin, kuri auklėtoja (abi geros), tai šiemet, kai perėjo iš lopšelio - jau su viena nelabai patenkinta būna.

Mano mergyte dar labai maza ir sneka nedaug. Bet kai atvedu matau su kuria mielai nueina ir pribegus apsikabina,o kuri i ja demesio nekreipia unsure.gif
Atsakyti
DiteC O kuri auklėtoja geresnė? Aš kol kas susipažinau tik su Rasa, tai jinai man pasirodė tokia nieko ax.gif
Kitą pirmadienį jau gal atvesiu savo pupą, o tai vis dar pakosinėja mirksiukas.gif Kaip nors per tas laisvas dienas gal baigsim sirguoliuot smile.gif
Atsakyti