as tik paklausau ir viskas. darau taip kaip man atodo geriau. bando aiskint taip ir taip dariau, daryk ir tu taip. as mandagiai atsakau kad ne tie laikai, o taip noretusi pasakyt nesikisk...
As irgi prisiklausiau pamokymu, ypac grizus is ligonones. Su savo mama kazkaip paprasciau viskas buvo: ji savo nuomone pasakydavo, as savo, padiskutuodavome it tiek. O anyta tai dejo pamokymu, kaip ji savo sunus augino.
Ir vis dejuoja, kam tuos pampersus vaikui dedam, ko mes ji veziojames po visa Lietuva ir pan.
Stengiuosi tik isklausyti, bet nelabai kantrybes turiu.
Kartais metu pikta zvilgsni ir tiek, kartais pasakau savau nuomone ir tema buna uzdaryta.
Aciu Dievui, retai matomes, tai ne taip ir baisu
Ir vis dejuoja, kam tuos pampersus vaikui dedam, ko mes ji veziojames po visa Lietuva ir pan.

Stengiuosi tik isklausyti, bet nelabai kantrybes turiu.
Kartais metu pikta zvilgsni ir tiek, kartais pasakau savau nuomone ir tema buna uzdaryta.

Aciu Dievui, retai matomes, tai ne taip ir baisu
na o as mielai isklausau mamos patarimus. Mes gyvenam ne Lietuvoj, todel kai kalbuos su mama ir leidziu jai 'patarti' ji jauciasi esanti 'arciau' musu, galinti man padeti. Man juk nesunku isklausyti, o jai taip gera issikalbeti ir prisideti prie anukes auginimo
beje, tarp jos patarimu tikrai daugybe yra naudingu. Siaip mano mama gana kritiskai ziuri i ankstesnius metodus, daznai palygina kaip dabar yra ir po to patvirtina, kad taip daug geriau. Labai norejo, kad as kuo ilgiau maitinciau MP, dabar kai dukryte mazai priaugineja svorio vis pajuokauja, kad reikia mesos jai kuo daugiau
bet cia juokais tik, manau, ji manimi pasitiki, nes mate kaip saugodavau ir seses ir brolio vaikus. Zodziu, kudikis man nebuvo kazkas baisaus, visi seimoje labai lauke, kada as tapsiu mama ir drasindavo, kad viska jau zinau ir gerai auginsiu savo vaika. Zodziu, labai dziaugiuos turedama tokia mama ir tikrai uzjauciu kitas mamytes, kurios kovoja su savo mociutem, mamom. Jei man kas taip inirtingai irodinetu savo tiesa ir kistusi tai gal irgi neislaikyciau.
Na o uosviene gyvena dar toliau
ir ji dukryte pamatys tik vasara, kai jai bus jau kokie metai ir 4 menesiai, tai bent jau del maisto gal neturesim problemu
be to ruosiuosi kelionei jau nuo seno (moraliskai) todel tas 2 savaites manau iskentesim

Na o uosviene gyvena dar toliau

nu nežinau, kažkaip mama savo patarimu nebruka man, o jei ko prireikia tai visada padiskutuojam
. Gaila tu mamyciu kuriom uosvienes gadina gyvenima su savo patarimais. Laikykites

QUOTE(Šalta @ 2007 11 15, 21:31)
nu nežinau, kažkaip mama savo patarimu nebruka man, o jei ko prireikia tai visada padiskutuojam
. Gaila tu mamyciu kuriom uosvienes gadina gyvenima su savo patarimais. Laikykites 

ACIU,ACIU,KAIP NORS ISTVERSIME SI PERIODA

Isklausau, kad nepasirodyciau bjauri, bet darau kaip man atrodo geriau

QUOTE(Aurelija_ @ 2007 11 16, 13:09)
bETGALBUT ANT TAVES NEPYKSTA,KAD TU ISKLAUSIUS DARAI SAVAIP

o MAN OHO KOKI VEJA KELIA IR KOKIEP YKCIAIIS ANYTOS PUSES,KAD NIEKA SNEDARO KAIP JI NORI
Visa laime, kad gyvename atskirai nuo abieju tevu, tai lengva islikti mandagiai, kai duoda per daug patarimu

mano uosviene tai saunuole, jokiu patarimu nedalina, o mama karts nuo karto pasako ka nors, bet neikyriai ir su ja pakovot lengva, tai per daug neimu i galva
o mano mociute tai dazniausiai mane prajuokina, jai sunku paaiskinti, kad kai viena karta i pampersa prisisioja tai vaikui nebuna slapia

QUOTE(lely @ 2007 11 24, 13:06)
mano uosviene tai saunuole, jokiu patarimu nedalina, o mama karts nuo karto pasako ka nors, bet neikyriai ir su ja pakovot lengva, tai per daug neimu i galva
o mano mociute tai dazniausiai mane prajuokina, jai sunku paaiskinti, kad kai viena karta i pampersa prisisioja tai vaikui nebuna slapia 

Senas zmogus,nelabai supranta,kas tas pampersas,ju laikais nebuvo

QUOTE(Miegaliuke S @ 2007 11 24, 12:33)
tai va del to ir sunku paaiskinti