Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip kovojate su močiučių patarimais?

QUOTE(BaltairJuoda @ 2007 12 05, 13:45)
Aš tai džiaugiuosi, kad niekas nesikiša ir neauklėja pagal save. Vienas malonumas auginti vaiką thumbup.gif
Bet šiaip esu linkusi paisyti daugiau gydytojų nuomonės, remtis moksliniais straipsniais, negu pasenusiomis "bobučių" patirtimis. Žodžiu, renkuosi atidžiai...

Pavydziau tau baltu pavydu,kad gali ramiai ir niekam nesikysant vaikucius auginti
Atsakyti
ir as dziaugiuosi,kad tau nereikia "pamokslu"klausyt ax.gif
Atsakyti
Reikia kantrybės kantrybės ir darkart kantrybės, išklausau ką sako, bet nesiveliu į jokius ginčus ir darau savaip tongue.gif
Atsakyti
Skaičiau jūsų pasisakymus ir juokas ėmė, ir verkti noris... Atrodo galėtume kiekvienas turėti savo nuomonę, ja pasidalinti, bet nebūtina brukti per prievartą g.gif . Vargstu ir aš tiek su mama, tiek su anyta verysad.gif Abi aiškino, kad per ilgai maitinau sūnelį savo pienu (iki 9 mėn.), kad būtinai nuo gimimo reikia duoti saldžių arbatėlių, nes vien savo pienu nuodiju vaiką, kad reikia duoti pačiulpti lašinių (anyta net davė!!! tik laimei, sūneliui nepatiko). Pagal jų rekomendacijas nuo 2-3 mėn. būčiau turėjus primaitinti košėmis. Pasakymas, kad vienaip ar kitaip "patarė gydytoja" arba "skaičiau internete" nepadeda, nes tai, anot jų, visiška nesąmonė. "O tie daktarai šiais laikais nieko neišmano..." Bet sukandus dantis, vis pasipykdama, o kartais nutylėdama, auginu savo vaikutį taip, kaip manau esant geriausia.
Atsakyti
su lasiniais ir mane baigia uzpjaut.Bet kaip rast buda isaiskint,Kad nei knygos nei daktarai nera kvailesni uz juos.Anaiptol.Turbut beviltiska verysad.gif
Atsakyti
As i mociuciu ir tetu patarimus ziuriu su humoru biggrin.gif , kai kuriais patarimais pasinaudojau ( miegojimas nakti tik savo lovytej, oro voneles pvz. ), o i kitus nekreipiu demesio. "Geriausia" buvo kai teta pareiske , jog nesamone yra maitinti vaika pagal poreiki MP, butinai reikia LYGIAI kas 3 su puse val. doh.gif , nes nespeja suvirskinti pieno...kas butu, jei versiukas visa karves piena isgertu? Kaime atskiria pazindusi versiuka nuo karves bigsmile.gif biggrin.gif ....kaip cia as "tik suknergia ir kisu papa " biggrin.gif Kaip sakoma - mociutes klausau, o savo darau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elfyte @ 2007 12 15, 14:27)
As i mociuciu ir tetu patarimus ziuriu su humoru  biggrin.gif , kai kuriais patarimais pasinaudojau ( miegojimas nakti tik savo lovytej, oro voneles pvz. ), o i kitus nekreipiu demesio. "Geriausia" buvo kai teta pareiske , jog nesamone yra maitinti vaika pagal poreiki MP, butinai reikia LYGIAI kas 3 su puse val. doh.gif , nes nespeja suvirskinti pieno...kas butu, jei versiukas visa karves piena isgertu? Kaime atskiria pazindusi versiuka nuo karves  bigsmile.gif  biggrin.gif ....kaip cia as "tik suknergia ir kisu papa "  biggrin.gif Kaip sakoma - mociutes klausau, o savo darau  ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif linksmai cia pas tave,vaika su versiukupalygino
Atsakyti
Mociutes klausau, o savo darau lotuliukas.gif
Atsakyti
as tai irgi paklausau o paskui darau pagal save rolleyes.gif
Atsakyti
o ant jusu mociure snepyksta,jei ja sisklausiusios darote savaip
Atsakyti
QUOTE(Miegaliuke S @ 2007 12 16, 00:05)
o ant jusu mociure snepyksta,jei ja sisklausiusios darote savaip

man tai vyro mama sake kad ir pati taip dare kai ja kas mokydavo, nes ji man kai ka liepia tai as paklausau ir vistiek apsisukus savaip darau blush2.gif
Atsakyti
nu kad net musu mamos mus augino kitaip nei mes dabar savus, visoms pieno arba nebudavo(TIPO) arba budavo, bet ligoninej vaika atnesdavo jau pamaitinta is buteliuko, tai jos nusitraukdavo ir pildavo lauk, virtuveles buvo visokios, tai jos nesupranta del to papo kisimo kas puse val doh.gif
as irgi kariavau su savo mama ir anyta, manau mociutes kito poziurio butu, ypac tos kurios kaime vaikus augino,
Atsakyti