Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip kovojate su močiučių patarimais?

nekreipiu demesio i bobuciu komentarus schmoll.gif
Atsakyti
mano uosviene toli,nesikisa,tik domisi kaip anukelis gyvena.o mama bando,vis lygina su puseseres vaiku-jsi daro taip,valgo taip.pasakaiu kad mano vaikas ir auginsiu kaip man atrodo teisinga.taskas.jei kair sako,kad nekiltu konfliktu tiesiog nieko nesakau arbagerai gerai.o darau kaip man reikia.nors kartai si rkanaudingo pasiimu ax.gif
Atsakyti
AS VISAD ISKLAUSAU,O DARAU KAIP MAN ATRODO TINKAMAI smile.gif
Atsakyti
Pasisakysiu ir as biggrin.gif Gyvenam su vyru ir mano mama, kuri yra labai valdinga. Turi buti taip kaip ji pasako, kitaip yra BLOGAI. Tai tik dabar po truputi ji susivokia, kad vis delto vaikutis yra musu ir kad mes ji auginsim taip kaip mums atrodo geriau. Ko tik neteko pirmais menesiais isklausyti - kad pieno neturiu ir neturesiu - nes pas mus giminej tokiu pieningu nebuvo g.gif Nesvarbu kad mazius po 1,2 kg per menesi priauga biggrin.gif Mano pienas yra blogas - nes vaikuti kankino diegliai doh.gif ne viena karta atlekusi vidurnakti uzejus diegliams -isvadino mane su vyru vaiko zudikais!!!!! nes pas ja vaikai taip nerekdavo! zudau vaika nes nenuodu arbateliu. zudau ir del to kad duodavau Hipp pankolio arbatele ir jos nesaldindavau biggrin.gif kad kmynu ir krapu arbatos per mazai duodu - anot jos reikejo viena maitinima pakeisti saldinta arbata ir butu diegliai praeje g.gif blogai kad uzpakaliuka sudocremu tepu, o ne vaikiska pudra barstau lotuliukas.gif ji netgi buvo nuejusi pas mano vaiko gydytoja pasiaiskinti del arbateliu biggrin.gif po to prasidejo kad neduodu ko nors stipriau - pvz misinuku nuo 1.5 men, nors pieno yra pakankamai lotuliukas.gif Nesiodama ant ranku gadinu vaikui stubura, o kad lovytej ar vezime jis klykia iki pamelynavimo - jos neitikina. blogai kad vaikas soskes neima - nesvarbu kad visi meginimai ja iduoti baigdavosi asaru pakalnem.zodziu ka bedariau buvo BLOGAI.Kantrybe truko kai suzinojau kad ji kaimynams guodziasi jog as vaika KANKINU. Susipykome, nes normalios diskusijos su ja negali buti. Nes yra arba taip kaip ji sako arba BLOGAI lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nei daktarai, nei mokslininkai, nei internetas jos neitikins.
Barnio rezultatas - stengiasi kuo maziau savo patarimus siulyti - jau pvz tik kokius 5 kart per diena paklausia kada pradesiu vaikui valgyti duoti, nes jam jau nusibodo pienas ir tik pienas - jau net bulviu ir morku nupirko smile.gif Aisku apie tai kad anukeli paziuretu net kalbos nera, nes jis pas mane reksnys pripratintas prie ranku lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Čia mūsų mamų klasika... blush2.gif Jos nesupranta, nes niekas jų nemokė maitinti vaiką pienu. Retai kuri išmaitindavo, nes "pieno nebūdavo". Kai pabuvojau kursuose, supratau, kodėl to pieno nebūdavo... Iš pradžių būna sunku su tom mamom, po to jos apsipranta su tuos "vaiko kankinimu", kai nei gerti neduoda, nei valgyti normaliai neduoda, o tik pienas ir pienas ax.gif Čia svarbiausia nepasiduoti tam mamų spaudimui.
O dėl diegliukų tai bent jau man mama sakė, jog jai baisiai sunku būdavo klausyti tą rėkianti mažių ir dar sunku, kad nieko padaryti negalėdavo...
Mes su diegliukais tokią išeiti buvo radę: kadangi per vakarinius dieglius mažius praktiškai vežamas mašinoj nerėkdavo, tai tik prasidėjus diegliams į mašiną ir brūžinam tiesiais keliais, autostrada budavo geriausia tongue.gif Tai ir mums, ir mamai buvo ramiau rolleyes.gif Tik visas tas reikalas biški pinigėlių kainavo, nes benzinas tai brangus... unsure.gif Visa laimė, kad tai du mėnesius tetruko.. biggrin.gif
Atsakyti
Dazniausiai sakau AHA, ir darau savaip, bet kartais , kai jau patarimai pereina mociutes kompetencijas smile.gif pasakau ramiai-"mama, apie tai nuspresime mudu su vyru" . Anksciau pyko, dabar pati sako, "kai pasitarst.....".
Nors pati dirbu su kudikiais, ir ju maitinimas mano duona, bet kai auginau antra vaika, vis man sakydavo-daryk taip ar antraip, bandziau aiskinti, kad mokslus baigiau, naujausias zinias turiu, ir net gydytojos nesigincija su mano nuomone, ji sakydavo "s... tu ismanai, duok vaikui manu kosytes ir miegotu ramiai". Nes mano maziu vargino diegliukai iki 6 menesiu.
Atsakyti
abiem močiutėm labai baisu būdavo, kad tik pienu vaikutis gyvas lotuliukas.gif vis klausė kada normalaus maisto duosim, bet aš juokais paklausiau kam mano vaikas nedavalgęs atrodo (o jūs pamatytumėt kokio didumo žandai blink.gif ) tai nuo tada baigės komentarai. Tiesa dar vieną kartą seneliai primaitino apelsinu doh.gif kai aš nemačiai ir išbėrė mažytę, tai nuo to karto gavo rėkt, bijo ir daugiau nesikiša thumbup.gif
Atsakyti
Siaip idomu ka pasakys musu vaikai mums kai mes noresim duoti patarimus g.gif
Nenoreciau gauti tokiu atsakymu schmoll.gif
Greiciau visiskai nesikisiu ir neziuresiu - lai jaunimas pats kapstosi, bo juk ju tevai ir mociutes tokie neismaneliai, net keista kaip ju vaikai liko gyvi g.gif
Atsakyti
Aš tai paklausau bet darau kaip aš pati noriu nes aišku kad jos nežino nes tokių dalykų kaip pampersai apskritai nebuvo ir tyrelių ir panašiai. Taigi iš kur joms žinoti
Atsakyti
daznai pasiklausau,taciau dazniausiai ignoruoju.. rolleyes.gif
Atsakyti
visai nekovoju su patarimais.

išklausau ir arba pasinaudoju, arba ne. 4u.gif
Atsakyti
siuo atzvilgiu esu bjauri ir kategoriska schmoll.gif mano mama tai zino kad man patarimu nereikia,o jei kas neaisku pati paklausiu smile.gif
bet va su uosviene tai viena beda,as jai dar nescia budama paaiskinau kad man patarinet nereikia nes is principo taip nedarysiu,o be to esu gydytoja,ir man visokie kiskiu taukai ar cesnakai po kaklu juokingai skamba biggrin.gif
Atsakyti