Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip kovojate su močiučių patarimais?

QUOTE(RaimeA @ 2007 12 16, 01:31)
man tai vyro mama sake kad ir pati taip dare kai ja kas mokydavo, nes ji man kai ka liepia tai as paklausau ir vistiek apsisukus savaip darau  blush2.gif

Supratinga tavo anyta,kai savus augindama ta pacia bedele turejo.O as isklausau ir darau savaip,tai tada ant manesanyta supyksta irnekalba,visiems sako kokia as tokai ir anokia. bET SAVYJE BEDOS NEMATO,NESUPRANTA,AKD YRA NETEISI verysad.gif
Tas man sunkiausia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miegaliuke S @ 2007 12 16, 14:31)
bET SAVYJE BEDOS NEMATO,NESUPRANTA,AKD YRA NETEISI verysad.gif
Tas man sunkiausia doh.gif

jos kazkodel mano,kad visalaik teisios,o mes,tundros,be ju patarimu nezinotume kaip vaikus augint.Juk kiekviena mama geriausiai zino,ko reikia jos vaikui.O ne mociute ar promociute.
Atsakyti
QUOTE(XXXXXX @ 2007 12 16, 14:42)
jos kazkodel mano,kad visalaik teisios,o mes,tundros,be ju patarimu nezinotume kaip vaikus augint.Juk kiekviena mama geriausiai zino,ko reikia jos vaikui.O ne mociute ar promociute.

Tikrai taipir galvoja,kad jau mes anuku neuzauginsime,gerai neisauklysime,tikjos super tobulybes vaiku auginimo srityje.Okaias zinau,akipmano anyta sunu augino,tai palukaiant galvossiausias,nor sji pagimde 30m,numan tik 25m.Jeias taip auginciau savaja,tai senai numirus butu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Miegaliuke S @ 2007 12 16, 14:54)
Tikrai taipir galvoja,kad jau mes anuku neuzauginsime,gerai neisauklysime,tikjos super tobulybes vaiku auginimo srityje.Okaias zinau,akipmano anyta sunu augino,tai palukaiant galvossiausias,nor sji pagimde 30m,numan tik 25m.Jeias taip auginciau savaja,tai senai numirus butu verysad.gif

va va,megsta pasakyt,o kai mes auginom,tai ir nuogi lakste ir moli grauze ir su gyvuliais grudosi(sunys,kates,vistos...).Bet tai pala,mano net nevaiksto.Atrodo,kad pagal juos tureciau vaika leist pusnuogi,apsisnargliojusi,valgyt ka randa ir dar pas gyvulius nuvest blink.gif
Atsakyti
QUOTE(XXXXXX @ 2007 12 16, 15:03)
va va,megsta pasakyt,o kai mes auginom,tai ir nuogi lakste ir moli grauze ir su gyvuliais grudosi(sunys,kates,vistos...).Bet tai pala,mano net nevaiksto.Atrodo,kad pagal juos tureciau vaika leist pusnuogi,apsisnargliojusi,valgyt ka randa ir dar pas gyvulius nuvest blink.gif

Oi,kieklaime smociutems butu,jei darytume,kaipjos nori ir joms leistume su musu leliais elgtis kaip sugalvoja thumbup.gif
mano anyta pastoviai priestarauja nuogimimo,kodelvaiaks ne pagalvalandas maitinamas,kaip jos laikasi buvo pires 30m,vis kysi i rkysi ta savo papa doh.gif
Atsakyti
As savo anytai vos netrenkiau su sovietine knyga apie vaiku auginima, kai ji man pradejo ja grusti pasiskaityti (nu, biski perdedu blush2.gif ) O siaip pasakiau tiek savo mamai, tiek anytai, kad vaiku auginimas pasikeites 180 laipsniu, kad nelistu su savo patarimais ir t.t. Tik mano mama iskart patikejo, kad mes daugiau zinom, nors pati augina 11 metu vaika, o va anyta dar ir dabar vis uzsimirsusi lepteli ka nors mad.gif
Atsakyti
Anyta matau gan retai tai kazkaip su jos patarimais ir nera dideliu problemu.Tik kai pas ja nueinam tada vis bando nurodinet kaip ka daryt.Stengiames jos per daug nenervuot ir dazniausiai taip darom kaip sako, bet jei ne tada paaiskinam kodel.O vat mano mama daznai pas mus buna.Per prievarta savo nuomones negruda, bet vis tiek karts nuo karto pasako kad ne taip darau ka nors.Kaip vat ana karta del maitinimo truputi nuomones issiskyre.Matau kad mano zodis jos neitikins, tai internete daviau paciai paskaityti.Pasiskaite, apsisviete ir daugiau i tai nesikisa.
Ir visada taip kai nuomones issikiria susedam ir pakalbam nes pyktis ner ko.
Ir visom patarciau geriau pasakyti, kas nepatinka ir kodel nepatinka.O ne kaupti pykti savy kol galu gale jis vis tiek issivers o tada santykiai gali labai paslyti.Anukam reikia mociuciu ir seneliu.O teveliam ir seneliam reiktu aptarti anuku auklejimo pagrindines taisykles.
Papildyta:
QUOTE(Miegaliuke S @ 2007 12 16, 15:26)
Oi,kieklaime smociutems butu,jei darytume,kaipjos nori ir joms leistume su musu leliais elgtis kaip sugalvoja thumbup.gif
mano anyta pastoviai priestarauja nuogimimo,kodelvaiaks ne pagalvalandas maitinamas,kaip jos laikasi buvo pires 30m,vis kysi i rkysi ta savo papa doh.gif

xi xi ir man taip sake, kodel ne pagal valandas kodel taip daznai, tai matyt pienas per liesas,gal verta primaitinti, kodel soskes nevalgo, juk tada reciau zistu but ritmas vaikui.Kaip ir sakiau savo mamai daviau paskaityti o anytai teko viska ramiai ir nuo a iki z paaiskinti.Be to ir vyras padejo, tai dabar del maitinimo jau ne viena ne zodelio nepasako.
Atsakyti
Mums su viru irgi sunku su tuom mociutem. Atrodo mes abudu labai ramus, bet cia jau kantrybes nelabai ir uztenka. Mano mama vis patarineja ir patarineja, tai as savo mamos iniciativa dar galiu nuraminti, pasakau savo nuomone ir darau, kaip manau geriausia, jinai jau ir nepriestarauja. Bet malonaus cia nieko niera g.gif .
O anita, tai is viso "baimes jausma pamete", kai tik as is kambario, tai jinai iskarto atbiega ir davai mazi ant ranku liulioti, o jis man po to "koncertuoja", iki vidurnakcio negaliu nuraminti, vyras piksta, nes negali issimeigoti, as irgi kaip "zombis" is ryto mad.gif . Man jinai tik patarineja, o vyrui tai irodineja ir rekia ant jo. Jam ir man ta situacija tikrai nemaloni. Jau galvojom isnuomoti buta, kad gyventi atskirai. Bet visai nesenai kantrybe mano vyro truko, ir pasake savo motinai, kad jos auginimo budas jam yra nepriimtinas ir jis augins savo vaika, taip, kaip jis mano geriausia protest.gif , ja tai iskaudino, nuo to laiko, tai ir nelenda prie mazylio.
Atsakyti
http://www.tavovaika...mber/98/59.html
apie mociutes 4u.gif
Atsakyti
Aisku mano mama ir anyta patarimais kaip auginti vaika zarsto ir zarsto..Na ir kas..Paklausau as ju ir pasakau savo nuomone. Abi zino kad esu nemazai pasiskaiciusi lieteraturos apie vaiko auginima, rupimais klausimais tariuosi su gydytoja ir zinau kas mano vaikui geriausia. Jei pradeda labai kazkokia tiesa persti tai sakau kad mums gydytoja kitaip aiskina ir tie seni metodai jau iseijo is apyvartos tongue.gif
Atsakyti
Kovok nekovojus su tais patarimais..............
Aš nebent mamos patarimų kai kada paklausau, o daugiau su kitom mamom padiskutuoju.
Atsakyti
Manoji neikisa
Atsakyti