Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų adresai II

QUOTE(magija.taro @ 2007 02 05, 13:08)
buriu taro ,lenorman,paprastomis ,jevgenijos kortomis ir dar nemokamai...kam jums kažkur važiuot ,jei galima internetu, namuose, šiltai, ir dar nemokamai...juk visada galima pabandyti,nepatiks daugiau nesibursite...o jei patiks galėsite būti nuolatiniai mano lankytojai...

lauksiu jūsų laiškučių elektroniniu paštu:

magija.taro@gmail.com

Magija.Taro
,aš labai džiaugiuosi,kad tu nori mums padėti spręsti savo problemas,bet domėdamasi tokiais dalykais negi tu nežinai,kad būtina už paslaugas imti mokesti,nes kitu atveju lieka neuždarytas biolaukas,nepabaigtas ritualas ir tai kenkia jums abiems,kuris būrėsi ir kuriam būriai, už visas paslaugas turi būti atsilyginama. Jei nežinai ,tai atsiversk bet kokia knyga,su tuo susijusę ir pamatysi.Šitaip elgtis negalima!!!Jei nenori imti daug pinigų,ar nustatineti kainas,tai tegul žmones moka kiek mano ,kad tavo būrimas vertas.Juk neviena būrėja taip ir daro.
Rašau dėl to,kad už suteiktas paslaugas( ir tarp kitko geras ir labai teisingas!!!,bent mano atveju)noriu atsilyginti...o tu nenori imti mokescio ir ko gero ne iš manes vienos,taip ,kad turėkite omenyje kas pas ja būrėtės, reikia kažkaip atsidėkoti,nes kitu atveju tai ir jums pakenks ir jai.
Atsakyti
QUOTE(astute80 @ 2007 02 07, 16:18)

Magija.Taro
,aš labai džiaugiuosi,kad tu nori mums padėti spręsti savo problemas,bet domėdamasi tokiais dalykais negi tu nežinai,kad būtina už paslaugas imti mokesti,nes kitu atveju lieka neuždarytas biolaukas,nepabaigtas ritualas ir tai kenkia jums abiems,kuris būrėsi ir kuriam būriai, už visas paslaugas turi būti atsilyginama. Jei nežinai ,tai atsiversk bet kokia knyga,su tuo susijusę ir pamatysi.Šitaip elgtis negalima!!!Jei nenori imti daug pinigų,ar nustatineti kainas,tai tegul žmones moka kiek mano ,kad tavo būrimas vertas.Juk neviena būrėja taip ir daro.
Rašau dėl to,kad už suteiktas paslaugas( ir tarp kitko geras ir labai teisingas!!!,bent mano atveju)noriu atsilyginti...o tu nenori imti mokescio ir ko gero ne iš manes vienos,taip ,kad turėkite omenyje kas pas ja būrėtės, reikia kažkaip atsidėkoti,nes kitu atveju tai ir jums pakenks ir jai.

oi klysti cia ziauriai smile.gif is zmoniu, kuriuos buria ji gauna teigiamos energijos. zmones zavisi ja, jos teisinga pranasyste ir tuo paciu savo teigiama energija jai dekoja.
uz burimus -negalima imti pinigu schmoll.gif dabar madinga sakyti-"palik kiek negaila" , gal teko pastebeti kaip bureja nedrasiai pasako suma, lyg kazkam kitam ne tau, arba nuleidus akis nedrasiai istaria...
zinoma niekas nedraudzia jai atsidekoti ir daiktais, maistu ir pan, bet tik ne pinigais, kas siais laikais sunkiai suvokiama. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astute80 @ 2007 02 07, 16:18)

Magija.Taro

aš tik padėti norėjau verysad.gif ,galiu ir nebeburti...atsiprasau ,jei pridariau nemalonumu...astute80 aš tau į emeilą atsiusiu savo sąsk.nr. ...nieko blogo nenorėjau
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2007 02 07, 16:29)
oi klysti cia ziauriai smile.gif  is zmoniu, kuriuos buria ji gauna teigiamos energijos. zmones zavisi ja, jos teisinga pranasyste ir tuo paciu savo teigiama energija jai dekoja.
uz burimus -negalima imti pinigu schmoll.gif dabar madinga sakyti-"palik kiek negaila"  , gal teko pastebeti kaip bureja nedrasiai pasako suma, lyg kazkam kitam ne tau, arba nuleidus akis nedrasiai istaria...
zinoma niekas nedraudzia jai atsidekoti ir daiktais, maistu ir pan, bet tik ne pinigais, kas siais laikais sunkiai suvokiama. 4u.gif

kokia dar teigiama energija,ar skaitai kad teigiama energija tos problemos ,kurias ji mums padeda sprest,kuriomis užkrauname jos mintis?Gi jei pas ja daug žmoniu ir ji per diena buria,tai zinai kiek neigiamos energijos prisikaupe jos namuose?
Atsakyti
magija.taro kažkaip nesusilaikiau ir parašiau tau laiškeli i e-maila. Iš anksto didelis dėkui.
Gal as per mažai literaturos ta tema skaiciusi ir nedrįsčiau labai ginčytis, bet sakyčiau biolauko uždarymas priklauso nuo būrėjos tikslo. Jei buria juodoji ragana (atsiprašau, šiuo pasakymu aš tikrai nieko nenorečiau įžeisti), tai tikrai tavo biolaukas gali likti visiems laikams atviras, net jei tu jai ir atsidėkoji.
Atsakyti
QUOTE(astute80 @ 2007 02 07, 16:39)
kokia dar teigiama energija,ar skaitai kad teigiama energija tos problemos ,kurias ji mums padeda sprest,kuriomis užkrauname jos mintis?Gi jei pas ja daug žmoniu ir ji per diena buria,tai zinai kiek neigiamos energijos prisikaupe jos namuose?

kokios problemos, visos jos zemiskos! tiek teigiama, tiek neigiama. teigiama pasiliks sau, o neigiama -zemelen smile.gif
va, tavo laiskelyje tikrai daug "ugnies",teks 'vandenuku uzgesinti' smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2007 02 07, 16:48)
kokios problemos, visos jos zemiskos! tiek teigiama, tiek neigiama. teigiama pasiliks sau, o neigiama -zemelen smile.gif
va, tavo laiskelyje tikrai daug "ugnies",teks 'vandenuku uzgesinti' smile.gif

As už dyka nieko nenoriu,gerai viena moteris pastebejo,kas uždyka tai suris spastuose!Geriau susimokėsiu ir pasekmiu nejausiu. biggrin.gif
Ir visoms siūlau,aisku kiekvienos asmeniskas ,reikalas,bet is kur jus zinot,kas ji per zmogus,jei net jos nematot. blink.gif
Aš aisku nieko blogo negaliu pasakyti,ji man labai gerai išburė,toli grazu ne kiekviena atsakys taip gerai ir taikliai. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astute80: 07 vasario 2007 - 16:00
QUOTE(magija.taro @ 2007 02 07, 16:32)
aš tik padėti norėjau verysad.gif ,galiu ir nebeburti...atsiprasau ,jei pridariau nemalonumu...astute80 aš tau į emeilą atsiusiu savo sąsk.nr. ...nieko blogo nenorėjau

magija.taro, na tikejaisi ir tokiu komentaru, kaip "astute80" smile.gif
as manau, kad elgiesi tikrai nuosirdziai ir ne matau reikalo atsiprasyneti smile.gif
sekmes tau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(astute80 @ 2007 02 07, 16:54)
As už dyka nieko nenoriu,gerai viena moteris pastebejo,kas uždyka tai suris spastuose!Geriau susimokėsiu ir pasekmiu nejausiu. biggrin.gif
Ir visoms siūlau,aisku kiekvienos asmeniskas ,reikalas,bet is kur jus zinot,kas ji per zmogus,jei net jos nematot. blink.gif

na, neviskas taip paprasta smile.gif pinigelius sumoki ir isvengi pasekmiu 4u.gif
jeigu lauki pasekmiu-jos butinai ateis, nepriklausomai ar mokesi pinigelius ar ne 4u.gif
Atsakyti
atsiprasau mamyciu,kurioms neatsakiau,bet jei tai teisybe,ka sako astute80,ir tikrai man del to 2 diena skauda galva,atsiprasau visu,bet tada nebebursiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magija.taro: 07 vasario 2007 - 16:11
QUOTE(magija.taro @ 2007 02 07, 17:09)
atsiprasau mamyciu,kurioms neatsakiau,bet jei tai teisybe,ka sako astute80,ir tikrai man del to 2 diena skauda galva,atsiprasau visu,bet tada nebebursiu...

Jei nuosirdziai domiesi sitais dalykais ir skaitai knygas ,tai tikrai ir net ne vienoje turejai perskaityti,kad uz tokious dalykus reikia atsidekoti!
Atsakyti
QUOTE(astute80 @ 2007 02 07, 16:21)
Jei nuosirdziai domiesi sitais dalykais ir skaitai knygas ,tai tikrai ir net ne vienoje turejai perskaityti,kad uz tokious dalykus reikia atsidekoti!

Astute teisybe sako. Turi buti apsikeitims energijomis. Magija.taro dabar eikvoja savo energija, ir matyt, dar neismoko kaip energijos atsargas papildyti.
Atsakyti
Skaitau sia diskusija ir negaliu atsistebeti,ar tik ne vienas ir tas pats zmogus ja rutulioja,tik skirtingais vardais?
Is pradziu apsiskelbia,kad buria uz dyka,po to pamate,kiek daug norinciu,tai jau kaip ir nesinori burt uz dyka...reikia moket,kad "apsaugot energija".
Nenoriu nieko izeist,linkiu abiem pusem rasti priimtina varienta.
Atsakyti