Skaiciau ir zavejausi, kad atsirado pagalaiu nesavanaudis zmogeliukas norintis padeti kitiems,o dabar matau kaip greit viskas apsiverte nes neva kazkam atrodo jog butina atsilyginti burejai.idomu ar konkurentai sunerimo kad ju klientus pavilios ar magija.taro is pat pradziu tik reklama sau kure?
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 02 07, 18:22)
Visko cia gali but,bet kaip supratau magija.taro 3vaikus turi,o astute80 tik 16meteliu teturi 

jei taip tai isvis juokinga kad suaugusi ir subrendusi moteriskaite,auginanti tris vaikus,staiga pabugo isgirdusi tokia informacija is neaisku ar patikimo ir ismanancio zmogaus.
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 02 07, 18:22)
Visko cia gali but,bet kaip supratau magija.taro 3vaikus turi,o astute80 tik 16meteliu teturi 

Is kur istraukei,kad astutei tik 16? Pas ja profilyje 3 vaikai irasyti,ir jei ji gimusi 1980 metais,tai jai kaip ir 27...Tuoj cia tikra magija pataps.

Papildyta:
magija.taro iskart galejo paskelbt,kad buria virtualiai uz 10 Lt ar pan.Visi supranta,kad uz dyka tik suris pelekautuose.ir visi supranta,kaip sunku auginti 3 vaikus,tai tikrai butume padeje kiek galedami.
QUOTE(Kando @ 2007 02 07, 18:43)
Is kur istraukei,kad astutei tik 16? Pas ja profilyje 3 vaikai irasyti,ir jei ji gimusi 1980 metais,tai jai kaip ir 27...Tuoj cia tikra magija pataps. 
Papildyta:
magija.taro iskart galejo paskelbt,kad buria virtualiai uz 10 Lt ar pan.Visi supranta,kad uz dyka tik suris pelekautuose.ir visi supranta,kaip sunku auginti 3 vaikus,tai tikrai butume padeje kiek galedami.

Papildyta:
O jus profilyje paskaitykite zinutes

Papildyta:
O plia

Negerai ir negrazu
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 02 07, 18:53)
O jus profilyje paskaitykite zinutes 
Papildyta:
O plia
tikrai pries patikrinant astutes zinutes paziurejau kad parasyta 3vaikai,aiste ir dar 2dabar neatsimenu,vardai,o dabar jau nera ir nebus
Negerai ir negrazu

Papildyta:
O plia

Negerai ir negrazu
negvildenkime, kas padaryta jau nesvarbu.
toks jausmas ,atejo i suns dienas isdejo ir isejo

Sutinku su ataner
kiekvienas verčiasi kaip jam atrodo geriau, nemanau kad protinga rašyti o paskui bijoti pasakyti kad sąlygtos keičiasi
o kad čia vienas ir tas pats žmogus ...

kiekvienas verčiasi kaip jam atrodo geriau, nemanau kad protinga rašyti o paskui bijoti pasakyti kad sąlygtos keičiasi

QUOTE(tucka @ 2007 02 07, 18:26)
jei taip tai isvis juokinga kad suaugusi ir subrendusi moteriskaite,auginanti tris vaikus,staiga pabugo isgirdusi tokia informacija is neaisku ar patikimo ir ismanancio zmogaus.
nepabūgau,tiesiog mano savijauta daro savo,man jau antra diena baisiai galva skauda...tik nežinau ar dėl to ka sakė astute80 ar dėl to ,kad buriau labai daug žmonių,nes to anksčiau nebuvau dariusi.burdavau tik savo mama,drauges ir pusseseres ir tai po viena karta i savaite,ir niekada anksčiau taip baisiai nesijauciau.

Papildyta:
QUOTE(ingakalnis @ 2007 02 07, 19:08)
Sutinku su ataner

salygos niekada nė nepasikeistų,nes labai nesmagu prasyti pinigu.o kad aš auginu 3 vaikus,tai kas cia tokio ir auginu ir verčiamės ir tikrai nesiskundžiu...
o dėl vieno ir to paties žmogaus tai geriau nekalbetumet jei nežinot
aš jai tik siandien kortas keliau,ir ji labai uzsigavo ,kad pinigu neemiau...
QUOTE(magija.taro @ 2007 02 07, 20:26)
nepabūgau,tiesiog mano savijauta daro savo,man jau antra diena baisiai galva skauda...tik nežinau ar dėl to ka sakė astute80 ar dėl to ,kad buriau labai daug žmonių,
mieloji, na ko nervintis, kad siulo lituku

nematau reikalo spiriotis kai norima atsidekoti, juk pati monejai kad kas nori - gali 
o siaip labai smagu kad yra zmoniu kurie ir virtualiai gali padeti vienu ar kitu klausimu

o siaip labai smagu kad yra zmoniu kurie ir virtualiai gali padeti vienu ar kitu klausimu

QUOTE(magija.taro @ 2007 02 07, 20:26)
nepabūgau,tiesiog mano savijauta daro savo,man jau antra diena baisiai galva skauda...tik nežinau ar dėl to ka sakė astute80 ar dėl to ,kad buriau labai daug žmonių,nes to anksčiau nebuvau dariusi.burdavau tik savo mama,drauges ir pusseseres ir tai po viena karta i savaite,ir niekada anksčiau taip baisiai nesijauciau.
Papildyta:
salygos niekada nė nepasikeistų,nes labai nesmagu prasyti pinigu.o kad aš auginu 3 vaikus,tai kas cia tokio ir auginu ir verčiamės ir tikrai nesiskundžiu...

Papildyta:
dieve koki skvala stiklineje sukele

magija.taro -gali burti burk, negali-neburk, esi savo ziniu seimininke

o uz paslaugas kas nori tegul moka

minejai,kad tokio norinciu antpludzio nesitikejai, pasiraitojai rankoves, kelei kortas, tiesiog kruvis per didelis ir nenoriu izeisti gal tikrai truksta "tam tikru ziniu"
bet kuriuo atveju sveikata pirmoje eileje