Įkraunama...
Įkraunama...

Keisti sutapimai jūsų gyvenime

Sveikos, norėčiau papasakot apie mistinį sutapimą, kuris man neduoda ramybės jau seniai.
Taigi, kadais dar mokykloje besimokydama nusprendžiau, kad reikia pasipuošt komodą, visokiausių džiovintų gėlyčių prisidėjau ir kažkaip pagalvojau, kad reikia kokia nors nuotrauką pasidėt dėl bendro vaizdo ax.gif pavarčiau albumus, ir akis užkliuvo už senelio nuotraukos, mažytės tokios, pasinės. Senelis mūsų šeimoje tema tabu buvo, nes išties daug bėdų buvo pridaręs, kadaise turėjo bėdų su alkoholiu ir t.t.. Ir kažkodėl nusprendžiau jo nuotrauką pasidėti. Taigi po kiek laiko seneliui pablogėjo sveikata, paguldė jį į ligoninę. Vieną sekmadienio priešpietę, grįždama iš draugės, kaip tik važiavau mikriuku pro Klinikas, kur gulėjo senelis, ir tokia moterėlė manės užklausė, kur tokį šaltą rytą važiuoju. Aš bežiūrėdama į klinikas, atsakiau, kad senelio buvau aplankyt, net neįsivaizduoju, kodėl taip pasakiau doh.gif atrodo, kad kas už mane būtų atsakęs, nes važiuodama apie jį net negalvojau. Grįžau namo, po kelių minučių tėvai grįžo iš klinikų, pasakė, kad senelio nebėra. Keita, kad tėčiui iš pačio ryto kažkokia nuojauta buvo, kad reikia į ligoninę važiuot, nors iki tol su uošviu 'ant ragų visad eidavo'.
O dabar kas du metus vis sapnuoju senelį. Labai keista, nes jis visad ateina į namus, kai būna visa šeima, bet niekas su juo nebendrauja, tik aš. Prieš porą metų pasakojo, kad keliauja, o ana savaitę vėl sapnavau ir pasakojo, kad dabar su saviškiais būna.
Na ir prirašiau 4u.gif
Atsakyti
Parasysiu ne savo sutapima, o drauges 4u.gif Ji gyveno Brazilijoje dideliam mieste, i darba vazinejo autobusais. Mergina visai ne ziopla, bet karta eme ir per klaida isedo i kita numeri ir nuvaziavo visai i kita gala, uz miesto. Islipa paskutinej stotelej, kad pakeisti autobusa i reikiama - o ten sedi viena mergina su kudikiu ant ranku ir verkia. Isikalbejo, kad ji neturi kur su vaikuciu eiti ir neturi net ka pavalgyti. Mano drauge nesinesiojo su savim pinigu, bet ta diena kelniu kisenej rado truputuka ir dave tai merginai, kad ji nusipirktu pavalgyt. Sake nesuprato is kur tie pinigai nepastebeti gulejo, nes ten ju nelaikydavo bigsmile.gif Dar draugei bendradarbe kaip tik buvo uzsiminus, kad noretu namu tvarkytojos, ta bendradarbe buvo is turtingesniu. Tai ji dave sutiktai merginai savo telefona ir liepe jai veliau paskambinti, nes ji turejo vilti padeti. Veliau grizusi i darba pakalbejo su bendradarbe ir ji prieme ja uz namu seimininke savo name, leido gyventi kartu su vaikuciu. Drauge sake ji dirbo pas bendradarbe kelis metus ir tolimesnio jos likimo nezino, bet tuo metu tas isedimas i kita autobusa buvo kaip stebuklas. Mergina su kudikiu verkdama vis minejo, kad ta diena Dievas jai atsiunte Angela (mano drauge)...

Dar tai paciai draugei buvo panasus sutapimas vel su tais autobusais. Ji labai norejo i JAV, bet buvo baigusi mokslus ir pagal specialybe neturejo supratimo kaip jai ten pakliuti. Karta per klaida (nors kazin ar tai klaida) vel sumaise autobusus, o jame isgirdo viena moteri kalbant apie atvaziavima i JAV mokytis. Tai ji su ja isikalbejo ir ta moteris papasakojo jai kaip jai tvarkyti dokumentus del keliones. Drauge viska dare kaip jai patare ir atvaziavo mokytis i JAV. Cia mes ir susipazinom, o ji papasakojo man stai tokias istorijas 4u.gif
Atsakyti
karta vakare buvau viena namie, musu namas stovi salia judrios gatves, apie 19 val paskambino brolio mergina, po keliu sekundziu kai pakeliau rageli isgirdau kai dvi masinos susidauze,ivyko avarija.kita diena irgi apie 19.00 val ir vel skambina telefonas,as dar pagalvojau jog labai panasiai kaip ir vakar ,dar truksta kad ivyktu avarija, ir vel skambino brolio mergina, ir vel po keliu sekundziu ivyko avarija. mane tai labai nustebino,tikrai.
Atsakyti
QUOTE(olajju @ 2006 09 03, 00:44)
karta vakare buvau viena namie, musu namas stovi salia judrios gatves, apie 19 val paskambino brolio mergina, po keliu sekundziu kai pakeliau rageli isgirdau kai dvi masinos susidauze,ivyko avarija.kita diena irgi apie 19.00 val ir vel skambina telefonas,as dar pagalvojau jog labai panasiai kaip ir vakar ,dar truksta kad ivyktu avarija, ir vel skambino brolio mergina, ir vel po keliu sekundziu ivyko avarija. mane tai labai nustebino,tikrai.

Tiesa,tikrai iadomus sutapimas.
Kazkas panasaus nutiko ir man praejusia savaite.
Ziema skridau lektuvu is uzsienio.Susipazinau su moterim sedindcia salia manes.Nuo Vilniaus musu kelione tesesi autobusu per visa lietuva na ir visu keliu bla bla bla.Musu gyvenamos vietos yra viena nuo kitos 60 km atstumu.Po savaites as su vaikais nuvaziavau i kita miesta pas gyditoja .Mes iseiname is gyditojos ir sutinku savo pasnekove,jos laikas buvo po musu.Pamaciusios viena kita likome maloniai nustebintos.Praeita savaite su vaikais vel vykau pas ta pacia gyditoja,iseiname....ir sutinku ta pacia ponia,jinai buvo prisiregistravusi po musu.Beabejo stebejomes abi,nes jinai savaite vel kaip buvo gryzusi is uzsienio,
uzsimezge dar siltesnis risys.

MamaLupa minejo apie skaiciu seka ir t.t. ka tai galetu reiksti.
Mes su seima pries 8 metus poilsiavome pajuryje,ir mano vyras pasiule nuvaziuoti pasiziureti i ta vieta kur jis atliko karine tarnyba sovietu armijoje,ten budavo daug zemuogiu,idomu kas ten dabar yra.....
Ir istikro dalinys buvo grazioje vietoje,tik kazarmos stovejo apleisti kaip vaiduokliai.Nusivede parodyti kur stovejo raketos,bet ten praktiskai nebebuvo like nieko tik kruvos plytu.Nelabai jau man idomu buvo,as su vaikais nuejau rinkti zemuogiu ,o teti palikome su jo ,,prisiminimais,,.Po kurio laiko susiubavome ir vyras rodo ka atrades.Is pirmo zvilgsnio nieko ipatingo , paprastas languotas sasiuvinio lapas su pavardem ir parasais.Vyras sypsosi ir praso pasiziureti atydziau ir tikrai tarp tu pavardziu mano vyro ranka rasyta data, vardas, pavarde ,suraitytas jo parasas uz tai kas budejo prie raketu,atrodo kas cia tokio ,bet....data!!! Ta popiergali atradome lygiai po 10metu liepos 10 diena kaip jis kad buvo pasirases.Tarp tu griuvesiu nebuvo daugiau nieko,jokio kito dokumentu tik sis popieriaus lapas istriges tarp plytu.
Laiko jis dabar namuose kaip brangiausia daigta.

Atsakyti
Viena nakti sapnuoju, kad ateinu pas drauges meciute i namus. Bet ten tvyro tokia atmosfera, kad manes niekas nepastebi...apziuriu kambarius ir gridziu viename is ju kazkoks snabzdesys, nueinu ten, o ten ant lovos guli mires jos senelis ir salia mociute verkia...prabudau galvoju kaip keista, niekad pas jos mociute nesu buvus...ateinu ryte i mokykla ir pasakoju sapna, nupasakojau kaip viskas isdestyta, net nupaisiau...ji sako viskas tai ir yra ir butent toj lovoj mire senelis...geras galvoju.... mega_shok.gif

siaip daznai buna, kai ivykiai pasirodo lyg antra karta vyktu...

mama daznai sapnuoja pranasingus sapnus...taip kad tokiais keistais dalykais
Atsakyti
Nežinau, sutapimas čia, ar ne, bet norėčiau nuomonės iš šono, nes imu prisigalvoti keisčiausių dalykų. Vakar pas mus į namus atėjo katinas. Sėdėjo sau prie balkono durų ir laukė, kol bus įleistas į mūsų namus. Visas juodas juodas, kaip smala. Tiesa, labai gražus smile.gif Atidarėm duris, o jis įžengė per jas kaip koks karalius, lyg šimtą metų čia gyvenęs. Negėrė, nevalgė, tik vaikščiojo aplink ir kniaukė. Išvarėm jį per duris, nes namie ir taip šuo ir triušis gvena blush2.gif Šiandien vėl atėjo. Jei neįleidžiu, sėdis ant kėdės balkone, laukia.
Man labai keista atrodo, kad naminis (matosi, prižiūrėtas, pavalgęs, blusų neturi) katinas ateina pas svetimus žmones ir lyg niekur nieko prašosi ten pasilikti.
Atsakyti
QUOTE(lelytia @ 2006 09 12, 21:29)
Man labai keista atrodo, kad naminis (matosi, prižiūrėtas, pavalgęs, blusų neturi) katinas ateina pas svetimus žmones ir lyg niekur nieko prašosi ten pasilikti.

g.gif Nepasakyčiau, kad LABAI keista - katinai kartais taip elgiasi. Čia kaip iš to animacinio filmuko "Katinas, kuris mėgo vaikščioti vienas." Et, na aš ne veterinarė-psichologė žinoma biggrin.gif , bet kiek tekę susidurti su šiais sutvėrimais, labai jau "ypatos" - įsižeidę geriau pas kaimynus "elgetaus", nei kels koją į šeimininkų namus.
Taigi aš labiau rūpinčiaus ne kažkokiais neva pranašiškais ženklais šiuo atveju, o kaip padėti šeimininkams atgauti savo mylimą augintinį - skelbimą gal kokį parašyti ar pan. (na čia jei sumanytumėt visam laikui priglausti nabagėlį). 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2006 09 12, 21:08)
g.gif Nepasakyčiau, kad LABAI keista - katinai kartais taip elgiasi. Čia kaip iš to animacinio filmuko "Katinas, kuris mėgo vaikščioti vienas." Et, na aš ne veterinarė-psichologė žinoma biggrin.gif , bet kiek tekę susidurti su šiais sutvėrimais, labai jau "ypatos" - įsižeidę geriau pas kaimynus "elgetaus", nei kels koją į šeimininkų namus.
Taigi aš labiau rūpinčiaus ne kažkokiais neva pranašiškais ženklais šiuo atveju, o kaip padėti šeimininkams atgauti savo mylimą augintinį - skelbimą gal kokį parašyti ar pan. (na čia jei sumanytumėt visam laikui priglausti nabagėlį). 4u.gif

Na aš katino niekada neturėjusi, tai man labai keistas atrodo toks elgesys. Na bet jeigu taip, tai gal tikrai susipyko su šeimyna jis biggrin.gif Priglausti nesiruošiu, nes jis matyt į namus pareina - ne alkanas ir ne purvinas kačiukas. Ir šuns gaila - toki pypliuką mūsų jorką jis matyt greit patvarkytų biggrin.gif
Visteik, man nepatinka, kad jis juodas. Na, esu biški mistikė ax.gif
Atsakyti
O as prisiminiau tokia istorija... Karta, gal pries 15 metu... Naujuju isvakarese, nutareme su sveciais ir tevais toliau svesti pas juos. Gyveno draugu seima uz poros namu, tad visi patraukeme... Kai atejom, seimininkai pastebejo, kad neturi raktu... Buvo palike musu bute... Taigi, paliko pas mus palaukti, o abu tevelliai grizo pas mus, o tuo tarpu mano mama sako, gal pabandykime atrakinti su musu raktu? Pabande ir... Atrakino... Veliau bandeme vel rakinti, bet raktas net nelindo i spyna... Labai nustebo grizusieji, kaip mes patekom i vidu smile.gif
Atsakyti
Viska perskaiciau ir pati dadejau, bet vistik priejau isvados, kad nieko siaip sau nebuna....
Atsakyti
Man visai nesenai atsitiko toks sutapimas, kadangi as asmeniskai galvoju, jog sutapimu gyvenime nebuna, bandau interpretuoti tai kazkaip kitaip..bet pati da nezinau kaip doh.gif
zodziu turiu as toki zmogu, kuris man gyvenime labai daug reiske ir reiks dar ilgai as manau, nebendrauju su juo jau kokie metai, o va viena diena atsikeliau anksciausiai ko niekada nedarau, nes miegale esu ir parasiau sms vienam is jo giminiu..ir suzinojau, kad uz poros valandu laidoja man artimo zmogucio mociute..i laidotuves spejau nulekt, bet taip ir nesupratau kodel as ta sms parasiau..siaip, nei is sio nei is to..
Atsakyti
Mano mama pasakojo, kad tarybiniais laikais, pasirodė naujas kino filmas, premjera, dar nerodytas ir nematytas, bet kai ji į jį nuėjo, tai sako jau žinojo viską, tarsi būtų jį mačiusi, net smulkmenas...
Atsakyti