QUOTE(olajju @ 2006 09 03, 00:44)
karta vakare buvau viena namie, musu namas stovi salia judrios gatves, apie 19 val paskambino brolio mergina, po keliu sekundziu kai pakeliau rageli isgirdau kai dvi masinos susidauze,ivyko avarija.kita diena irgi apie 19.00 val ir vel skambina telefonas,as dar pagalvojau jog labai panasiai kaip ir vakar ,dar truksta kad ivyktu avarija, ir vel skambino brolio mergina, ir vel po keliu sekundziu ivyko avarija. mane tai labai nustebino,tikrai.
Tiesa,tikrai iadomus sutapimas.
Kazkas panasaus nutiko ir man praejusia savaite.
Ziema skridau lektuvu is uzsienio.Susipazinau su moterim sedindcia salia manes.Nuo Vilniaus musu kelione tesesi autobusu per visa lietuva na ir visu keliu bla bla bla.Musu gyvenamos vietos yra viena nuo kitos 60 km atstumu.Po savaites as su vaikais nuvaziavau i kita miesta pas gyditoja .Mes iseiname is gyditojos ir sutinku savo pasnekove,jos laikas buvo po musu.Pamaciusios viena kita likome maloniai nustebintos.Praeita savaite su vaikais vel vykau pas ta pacia gyditoja,iseiname....ir sutinku ta pacia ponia,jinai buvo prisiregistravusi po musu.Beabejo stebejomes abi,nes jinai savaite vel kaip buvo gryzusi is uzsienio,
uzsimezge dar siltesnis risys.
MamaLupa minejo apie skaiciu seka ir t.t. ka tai galetu reiksti.
Mes su seima pries 8 metus poilsiavome pajuryje,ir mano vyras pasiule nuvaziuoti pasiziureti i ta vieta kur jis atliko karine tarnyba sovietu armijoje,ten budavo daug zemuogiu,idomu kas ten dabar yra.....
Ir istikro dalinys buvo grazioje vietoje,tik kazarmos stovejo apleisti kaip vaiduokliai.Nusivede parodyti kur stovejo raketos,bet ten praktiskai nebebuvo like nieko tik kruvos plytu.Nelabai jau man idomu buvo,as su vaikais nuejau rinkti zemuogiu ,o teti palikome su jo ,,prisiminimais,,.Po kurio laiko susiubavome ir vyras rodo ka atrades.Is pirmo zvilgsnio nieko ipatingo , paprastas languotas sasiuvinio lapas su pavardem ir parasais.Vyras sypsosi ir praso pasiziureti atydziau ir tikrai tarp tu pavardziu mano vyro ranka rasyta data, vardas, pavarde ,suraitytas jo parasas uz tai kas budejo prie raketu,atrodo kas cia tokio ,bet....data!!! Ta popiergali atradome lygiai po 10metu liepos 10 diena kaip jis kad buvo pasirases.Tarp tu griuvesiu nebuvo daugiau nieko,jokio kito dokumentu tik sis popieriaus lapas istriges tarp plytu.
Laiko jis dabar namuose kaip brangiausia daigta.