as nujauciu nelaimes. Visada. Tik, deja, nevisada speju ka nors pakeisti. Tos nelaimes nebuna dideles - tik nelaimeles, bet vistiek kvailai jautiesi, kai nujautei kazka nemalonaus, bet nesugebejai tos situacijos isvengti
Aš prieš antrą nėštumą sapnavau sapną kad pagimdžiau dukrą ir daviau vardą Gabrielė. dukrą aš norėjau turėti bet tuo metų man labai patiko vardas Aurelija. Po metų pastojau , pagimdžiau dukrą norėjau pavadinti man patinkančiu vardu bet sūnus tiesiog maldavo kad pavadintumėm Gabriele. taip aš ir sutikau . Kai krikštijom vyras norėjo Domynika krikšto vardą. kai krikšto dieną buvom pas kunigą kunigas pasakė kad Dominyka vyriškas vardas ir davė šventųjų vardų knygą oaš tik atverčiau puslapapį ir iškart pamačiau Šv Aurelija.
1. Sapnavau, kad stoviu eileje ir laukiu kazko pirkti prie kioskelio. ateina mano eile, noriu duoti pinigine, tik staiga prisoka vyrukas tamsiai apsirenges, nugvelbia is manes pinigine ir bega. As is paskos vejuosi ir rekiu - laikykit vagi...
Tos pacios dienos vakare (cia ne sapnas jau) sedziu autobusu stoty rasydama sms savo meilei, staiga prisoka vyrukas tamsiai apsirenges, nugvelbia is manes mobilu ir bega. As is paskos vejuosi ir rekiu - laikykit vagi... nepavijau... pas meile tada taip ir nenuvaziavau. tarp kitko tai buvi jo dovanotas mobilusis.. ir po to vakaro musu keliai issiskyre.. tad negavau as to, ka nusipirkti sapne norejau
gal truputuka neiskiai cia...
2. Nei is sio nei is to, visai ne i tema, nebudingai man sakau savo kolegai - klausyk, dabar niekur nevaziuok ir nieko nedaryk - tau kazkas atsitikti labai negero turi. Jis aisku isvyksta. Uz 10 min skambina man ir sako " zinai, mano tevas mire...ka tik paskambino"
3. Mano tevas ir mano vyras gime ta pacia diena
4. nu ir tt.
Tos pacios dienos vakare (cia ne sapnas jau) sedziu autobusu stoty rasydama sms savo meilei, staiga prisoka vyrukas tamsiai apsirenges, nugvelbia is manes mobilu ir bega. As is paskos vejuosi ir rekiu - laikykit vagi... nepavijau... pas meile tada taip ir nenuvaziavau. tarp kitko tai buvi jo dovanotas mobilusis.. ir po to vakaro musu keliai issiskyre.. tad negavau as to, ka nusipirkti sapne norejau
2. Nei is sio nei is to, visai ne i tema, nebudingai man sakau savo kolegai - klausyk, dabar niekur nevaziuok ir nieko nedaryk - tau kazkas atsitikti labai negero turi. Jis aisku isvyksta. Uz 10 min skambina man ir sako " zinai, mano tevas mire...ka tik paskambino"
3. Mano tevas ir mano vyras gime ta pacia diena
4. nu ir tt.
Nežinau, kieno čia paklausti, aš vis dar manau, kad čia sutapimai, maniškis sako kad ne...
Na, kiekvieną kartą, kai mano mama paprašo mūsų ko nors padėti, tai susergam ar pan, pernai mama paprašė cemento keletą maišų pernešti, tai maniškis net nepastebėjęs taip nusidegino juo kojas, kad randai virš kelių liko, kai aš užvažiuoju pas mamą ką nors padėti namie pasitvarkyti ar pan tai man tai temperatūra užkyla, tai angina pūliuojanti, tai dar kasnors, va ir šį kart mama paprašė jai kapinėse pas senelius mano pasitvarkyt padėti, tai abiem ne kas, maniškis jau su temperatūra, agina ir kosuliu, o man gerklėj tai kaip smėlio pripilta... Na galima manyt, kad savęs nežiūrim, kad perpučia ar neatsargūs, bet taip tikrai nėra... Kas tai galėtų būti?
Na, kiekvieną kartą, kai mano mama paprašo mūsų ko nors padėti, tai susergam ar pan, pernai mama paprašė cemento keletą maišų pernešti, tai maniškis net nepastebėjęs taip nusidegino juo kojas, kad randai virš kelių liko, kai aš užvažiuoju pas mamą ką nors padėti namie pasitvarkyti ar pan tai man tai temperatūra užkyla, tai angina pūliuojanti, tai dar kasnors, va ir šį kart mama paprašė jai kapinėse pas senelius mano pasitvarkyt padėti, tai abiem ne kas, maniškis jau su temperatūra, agina ir kosuliu, o man gerklėj tai kaip smėlio pripilta... Na galima manyt, kad savęs nežiūrim, kad perpučia ar neatsargūs, bet taip tikrai nėra... Kas tai galėtų būti?
Man irgi buvo gera sutapimas - su vyru dar draugavome, buvome studentai, as gyvenau pas tevus...ir staiga pastojau, ta savaitgali paskambinau tada dar draugui ir pasakiau kad gal bus tetis, bet pirmadini dar ruosiausi nueiti pas gydytoja tiksliai issiaiskinti...na ir ka pirmadieni pranesu kad jis bus teciu (esme ta kad daugiau niekas nezino)...vakare jis nuvaziuoja pas drauga, o jis pokalbio vidury nei is sio nei is to sako - jei siais metais turesi vaikuti, pagaminsiu jam lovyte - mano vyras ir sako - gali pradeti....
Visi buvo issizioje, taip niekada ir nesuzinojome kas ta drauga uz liezuvio patempe.....o lovyte labai grazia pagamino, amzina jam atilsi
O su jo zutimi irgi keista - per savaite keliems zmonems ivyko atsitikimai pakeite visam laikui gyvenimus - kadangi ziuriu is savo varpines, tai 04 11 pasidariau akiu operacija, kuri buvo mano viso gyvenimo svajone , nors tai nesulyginama su kitais pokyciais - 04 13 draugams po daug skausmo ir ilgo ilgo laukimo gime nuostabi dukryte, 04 14 - zuvo draugas, kai ji isgelbeti truko 1 sekundes...Manau siu metu niekada nepamirsiu...
Visi buvo issizioje, taip niekada ir nesuzinojome kas ta drauga uz liezuvio patempe.....o lovyte labai grazia pagamino, amzina jam atilsi
O su jo zutimi irgi keista - per savaite keliems zmonems ivyko atsitikimai pakeite visam laikui gyvenimus - kadangi ziuriu is savo varpines, tai 04 11 pasidariau akiu operacija, kuri buvo mano viso gyvenimo svajone , nors tai nesulyginama su kitais pokyciais - 04 13 draugams po daug skausmo ir ilgo ilgo laukimo gime nuostabi dukryte, 04 14 - zuvo draugas, kai ji isgelbeti truko 1 sekundes...Manau siu metu niekada nepamirsiu...
Žinau dvi jaunas šeimas. Žmonų ir vyrų vardai prasideda ta pačia raide. Abi šeimos tarpusavyje nėra pažįstamos. Vienai šeimai gimsta berniukas, kuriam vardą duoda taip pat iš tos pačios raidės, o kitai šeimai lygiai tą pačią dieną gimsta mergytė, kuriai vardą parinko irgi iš tos pačios raidės
QUOTE(Apuokas @ 2006 05 12, 15:24)
Oho.. dar ir taip būna
Man tai būna tokie sutapimai.. sutinku kokį man labai svarbų žmogų. Vakare galvoju kaip buvau apsirengus, ar gražiai atrodžiau ir t.t.
Labai įdomių istorijų čia prirašėt
:
Man tokių kad jau labai labai nebuvo, bet keleta verta paminėt..
1. Pas mano mamą darbe kolektyvas daugiausia iki 30 metų, vyresnių gal tik pora, tai anūkų "parduotuvė" tik 3 turi.. Vieną berniuką, ir dvi mergaites, tai mano dukrą, ir kitos darbuotojos dukros dukrytę, gimusią 2003 spalio 10, t.y. tą pačią dieną kaip ir mano dukra
2. Mes su maniškiu susipažinom interneto kavinėje, kurioj aš lankydavau 3-4 kartus per savaitę jau gerus metus, o jis tame filiale (prieš tai dirbo 3 mėn. kitam) dirbo tik vieną dieną (tą dieną kai susipažinom, kuri be kita ko buvo lapkričio 11 (t.y. 11 mėnesio 11 diena, jo vardadienis, ir lygiai pusė metų nuo jo gimtadienio gegužės 11..) ir kitą dieną tą darbą metė.
3. Neseniai draugė parašė, kad rado mūsų mokyklinių susirašinėjimų sąsiuvinį ir labai nustebo, nes vienam iš pokalbių mano buvo parašyta, kad man patinka tokios datos kaip, cituoju, spalio 10, lapričio 11 ir panašiai.. :ax Nors tokio pomėgio net neprisiminiau, ir gimdant dukrą vis galvojau, kokia negraži data gausis, reik dar 25 minutes iki vidurnakčio ištvert
Beje, ta draugė gimus 7 mėnesio 7 dieną 
4. Na dar viena apie dukros gimimą.. Naktį prieš, prieš užmiegant susiplanavau, kad ryt dar negimdysiu, palauksiu 11os, tada vėl galiu iki pat 16 (neklauskit, nėščiosios užgaidos
)
Nu, ryte nubundu, ir pirma mintis - o, sarėmių nėr, reiškiaas negimdau.. Ir su ta mintim vandenys nutekėjo 
Dar važiuojant į ligoninę maniškio močiutė papasakojo tą naktį sapnavus, kad plaukiojusi su maža mergyte
5. Viskas, paskutinis, pažadu..
Taigis.. Kai mano mama dirba vakarais (iki 10), tėvas dažniausiai eina jos pasitikt. Vieną vakarą blogai jautėsi ir nėjo. Ne pirmas kartas, o man ant dūšios kažkaip neramu ir viskas.. Vietos nesurandu tiesiog.. Galvoju, nors pro langą paažiūrėsiu. Na ir ką jūs manot? Žiū aš po langą - mama jau beveik prie laiptinės, o iš kitos pusės lekia bernas, susisukęs toks, matosi kažko baidosi.. Aš į paniką, jie abu apačioj irgi - vaikinui, matyt, pirmas kartas
, stoviniuoja, vis pažiūri į mane, į mamą, na stabiliai laukia kol ji į laiptinę įeis, o ji stovi sutrikus ir žiūri į mane.. Po geros minutės bernas įpuola į laiptinę (vėliau kaimynė pasakojo, kad paskambinęs į jos duris ieškojo kitoj laiptinėj gyvenančių draugų - gan įžymių (ne geraja prasme) namo gyventojų :ax), aš mamkai rėkiu STOVĖK, lekiu į kitą kambarį pas tėvą ir liepiu eit pasitikt.. Bernas išgirdęs tėvą ateinant išneša kudašių ir puola į miško pusę (jo draugai gyvena priešingoj
)..
O prieš tai netikėjau, kad nuojauta tikrai gali kažką reikšt..
Man tokių kad jau labai labai nebuvo, bet keleta verta paminėt..
1. Pas mano mamą darbe kolektyvas daugiausia iki 30 metų, vyresnių gal tik pora, tai anūkų "parduotuvė" tik 3 turi.. Vieną berniuką, ir dvi mergaites, tai mano dukrą, ir kitos darbuotojos dukros dukrytę, gimusią 2003 spalio 10, t.y. tą pačią dieną kaip ir mano dukra
2. Mes su maniškiu susipažinom interneto kavinėje, kurioj aš lankydavau 3-4 kartus per savaitę jau gerus metus, o jis tame filiale (prieš tai dirbo 3 mėn. kitam) dirbo tik vieną dieną (tą dieną kai susipažinom, kuri be kita ko buvo lapkričio 11 (t.y. 11 mėnesio 11 diena, jo vardadienis, ir lygiai pusė metų nuo jo gimtadienio gegužės 11..) ir kitą dieną tą darbą metė.
3. Neseniai draugė parašė, kad rado mūsų mokyklinių susirašinėjimų sąsiuvinį ir labai nustebo, nes vienam iš pokalbių mano buvo parašyta, kad man patinka tokios datos kaip, cituoju, spalio 10, lapričio 11 ir panašiai.. :ax Nors tokio pomėgio net neprisiminiau, ir gimdant dukrą vis galvojau, kokia negraži data gausis, reik dar 25 minutes iki vidurnakčio ištvert
4. Na dar viena apie dukros gimimą.. Naktį prieš, prieš užmiegant susiplanavau, kad ryt dar negimdysiu, palauksiu 11os, tada vėl galiu iki pat 16 (neklauskit, nėščiosios užgaidos
Dar važiuojant į ligoninę maniškio močiutė papasakojo tą naktį sapnavus, kad plaukiojusi su maža mergyte
5. Viskas, paskutinis, pažadu..
Taigis.. Kai mano mama dirba vakarais (iki 10), tėvas dažniausiai eina jos pasitikt. Vieną vakarą blogai jautėsi ir nėjo. Ne pirmas kartas, o man ant dūšios kažkaip neramu ir viskas.. Vietos nesurandu tiesiog.. Galvoju, nors pro langą paažiūrėsiu. Na ir ką jūs manot? Žiū aš po langą - mama jau beveik prie laiptinės, o iš kitos pusės lekia bernas, susisukęs toks, matosi kažko baidosi.. Aš į paniką, jie abu apačioj irgi - vaikinui, matyt, pirmas kartas
O prieš tai netikėjau, kad nuojauta tikrai gali kažką reikšt..
Ieškojau temos apie intuiciją, bet neradau. Bet radau šią pamirštą temą ir pagalvojau, kad nėra reikalo naujos pradėti, gal galima čia parašyti, kažkuo tie sutapimai man su gilesniu pajautimu siejasi. Tuo labiau, kad apie nuojatą čia irgi rašoma. O tai turbūt ir yra ta intuicija?
Pastarąjį pusmetį turiu galimybę giliai knaisiotis po save. Aišku, tokiomis galimybėmis paprastai naudojamasi tada, kai kakta atsitrenki į sieną, nes kol kakta sveika "tokiems niekams" dažnai nelieka nei noro, nei reikalo, nei laiko
Prieš kelias dienas atrodo pagaliau pirmą kartą pavyko akies krašteliu pažvelgti į savo vidų. Vaizdelis, švelniai tariant, buvo ne koks. Na bet nesileisiu į detales, tuo labiau, kad pamatyti, dar nereiškia išsikuopti ar atgaivinti tuos vidinius lavonus.
Rašau čia, nes siaubą man sukėlė tai, kad aš supratau seniai nebemokanti naudotis savo intuicija. Kažkada tai atrodė taip natūralu, o dabar nebežinau, kaip jos klausytis, kuo ją "maitinti", kad ji būtų gyva. Kaip ją gaivinti?
Būtų labai labai įdomu paklausyti istorijų apie tai, kaip gyvenama klausant intuicijos. Kaip išgirstama, ką ji sako? Ar tai yra pirma į galvą šovusi mintis? Ar dar kažkas?
Pastarąjį pusmetį turiu galimybę giliai knaisiotis po save. Aišku, tokiomis galimybėmis paprastai naudojamasi tada, kai kakta atsitrenki į sieną, nes kol kakta sveika "tokiems niekams" dažnai nelieka nei noro, nei reikalo, nei laiko
Prieš kelias dienas atrodo pagaliau pirmą kartą pavyko akies krašteliu pažvelgti į savo vidų. Vaizdelis, švelniai tariant, buvo ne koks. Na bet nesileisiu į detales, tuo labiau, kad pamatyti, dar nereiškia išsikuopti ar atgaivinti tuos vidinius lavonus.
Rašau čia, nes siaubą man sukėlė tai, kad aš supratau seniai nebemokanti naudotis savo intuicija. Kažkada tai atrodė taip natūralu, o dabar nebežinau, kaip jos klausytis, kuo ją "maitinti", kad ji būtų gyva. Kaip ją gaivinti?
Būtų labai labai įdomu paklausyti istorijų apie tai, kaip gyvenama klausant intuicijos. Kaip išgirstama, ką ji sako? Ar tai yra pirma į galvą šovusi mintis? Ar dar kažkas?
liūdnas skaičių sutapimas:
mano mažylio asmens kodo paskutiniai du skaičiai buvo jo mirties diena...
suprantama, kad tai pastebėjau daug vėliau...
mano mažylio asmens kodo paskutiniai du skaičiai buvo jo mirties diena...
suprantama, kad tai pastebėjau daug vėliau...
QUOTE(elimak @ 2006 05 13, 22:06)
O dabar kas du metus vis sapnuoju senelį. Labai keista, nes jis visad ateina į namus, kai būna visa šeima, bet niekas su juo nebendrauja, tik aš. Prieš porą metų pasakojo, kad keliauja, o ana savaitę vėl sapnavau ir pasakojo, kad dabar su saviškiais būna.
Na ir prirašiau
Na ir prirašiau
Beskaitydama, pagalvojau, kad ir as parasysiu
Dar prisiminiau apie skaiciuku sutapimus. Su dabartiniu savo draugu esame tuo paciu metu gime. Bet sutampa ne tik metai, menuo ir diena, bet netgi valanda ir minutes
oi, o man kiek buvo gyvenime sutapaimu ir keistu zenklu.. galiu pasakyti tik viena, as tikrai turiu angela sarga.. gal pradesiu nuo zilos vaikystes.. kazkada gulejau ligonineje Kaune, ir kartu man pagulde sese, negaleciau dabar pasakyti kodel.. zodziu tevai duodavo savaitei kazkiek pinigu, ir turedavom isgyventi, bet mano sese megdavo viska per diena isleiti
zodziu atsitiko taip, kad mane isleido is ligonines, o mens pinigu nebeturim. paskambinti neina. Vaziuojam iki teot, gyvena Kaune, as pati ne is kauno, zodziu susirinkom paskutinius centus trulikui, nuvaziuojam pas teta - nieko bera namie.. dar like kazkiek centu, kad grizti namo, bet neiuztenka dviem taloneliams... nusileidziam liftu zemyn, atsidaro durys o ten 20 cnt. lygiai tiek kiek truko..
griztam i ligonine, o ten mano tetis atvaziaves, nors nieko nezinojo, kad mane isleidzia, siaip su reikalais buvo, tai uzsuko..
arba viena karta, dar studentavimo laikais.. visai neturejau pinigu, 10 Lt. piniginej ir viskas.. skambina teta sako atvaziuok, sakau neturiu visai pinigu, tai duosiu sako, tik atvaziuok.. nuvaziavau
kita ryta lydi i stoti, ziuriu 100 Lt. pamesta.. nors valgyt nusipirkau 
ir siaip, nesenai buvau pas bureja
tai sako turi angela sarga, meskis jam, nes labai tau padeda.. bet kad as nemoku.. gal kas galite padeti?..
Papildyta:
t.y. norejau pasakyti, kad tureciau sukalbeti maldle kiekviena vakara ir padekoti.. bet kad nezinau jokios, o i galva ateina tik paprastas aciu..
griztam i ligonine, o ten mano tetis atvaziaves, nors nieko nezinojo, kad mane isleidzia, siaip su reikalais buvo, tai uzsuko..
arba viena karta, dar studentavimo laikais.. visai neturejau pinigu, 10 Lt. piniginej ir viskas.. skambina teta sako atvaziuok, sakau neturiu visai pinigu, tai duosiu sako, tik atvaziuok.. nuvaziavau
ir siaip, nesenai buvau pas bureja
Papildyta:
t.y. norejau pasakyti, kad tureciau sukalbeti maldle kiekviena vakara ir padekoti.. bet kad nezinau jokios, o i galva ateina tik paprastas aciu..