Įkraunama...
Įkraunama...

Keisti sutapimai jūsų gyvenime

deja sutapimu nebuna.
Atsakyti
QUOTE(apelsincike @ 2006 01 30, 00:03)
Nezinau ar cia i tema,bet pries pora dienu atsitiko itin keistas ivykis,kuris man dabar miegot ramiai neleidzia.
Vidurnakti kazkas paskambino i mano duris.Kadangi nemiegojau-atidariau is karto.uz ju nieko nebuvo.pagalvojau,kad susivaideno.bet po valandos vel paskambino.Aisku,kad uz ju buvo tuscia.Ryte pasitikrinti noredama pati i duris paskambinau.taip-garsas tas pats.(nes galvojau,kad pas kaimynus gal skambino)
Situacija tokia,kad siuo metu itin pergyvenu del vieno zmogaus,kuris yra dinges.Kam tai "nurasyti":nusilpusiems nervams ar perspejimui?(kiek zinau,beldimas i duris pranasauja mirti).Todel dabar seziu kaip ant adatu.O is to zmogaus-jokiu ziniu... blink.gif

sako, kad negalima durų atidaryt, jei už jų nieko nėra blink.gif nes nelaimę, bėdą į namus įsileisi...
Atsakyti
Na mano gyvenime sutapimu tai unsure.gif :
Mano geriausia draugė vandenis kaip ir aš, mano dabartinsi vyras mergelė, kaip ir jos vyras. Kai sužinojau, kad laukiuos mano gimdymo terminas buvo 07.23(jos brolio gimtadienis), po 4mėn ji man pasakė, kad laukias, gimdymo terminas 11.24(mano brolio gimtadienis), bet abi pagimdėm 26 dieną. O amno vaikas gimęs tą pačią dieną ir mėnesį, kaip ir anyta...
Mano tėvo gimtadienis rugpjūčio 29, vyro 30, draugės vyro 31. Tarp manęs ir vyro 7metų skirtumas, kaip ir tarp mano tėvų...
Kai dar buvau 8klasėj, kartą su drauge išėjom prie upės, perbridom ir galiausiai pasiklydom, nuėjom kokius 4km, vėl radom upę – perbridom ir išlindom gyvenvietėj, praėjom pro vieną namą, ten vaikinai žaidė krepšinį, vienas šuktelėjo:“ei, mergos, eikit čia“. Aišku mes dėmesio nekreipėm ir nušlopinom namo pas draugę į kitą kaimą, po metų važiuodama autobusu iš mokyklos susipažinau su vaikinu, kai pamačiau, jo namą, nepatikėjau, kad jis ten gyvena: tai buvo tas pats namas. O kai pasakiau, kad pro jį praėjau, jis sako:“Aa... Tai čia aš jus šaukiau“... Dabar jis mano vyras...
Beje, kokie 3 metai prieš mums susipažįstant sapnavau, kad tuo pačiu autobusu važiuojant iš mokyklos išlipu tam kaime, kur mano vyras gyveno, prieina prie manęs vaikinas, apsikabina ir klausia , ar būsiu jo žmona???? Man tada tebuvo kokie 13m. kai tai sapnavau...Nu tikiuosi supratot apie ką aš...
O dabar truputį mistikos:
Kai mirė mano močiutė(tėvo mama), niekas negalėjo pasakyti kelintą valandą ji mirė, nes ji gyveno viena, ir ją rado mirusią kaimynė. Per šermenis mano tėtis nuėjo nukabinti laikrodžio, kuris kabojo virš lovos, kur rado mirusią močiutę, tik palietė jį ir rodyklė pati pradėjo suktis(o laikrodis šiaip jau 10metų buvo sugedęs ir kabojo tik kaip puošmena), o po to sustojo ties 15:15min., tėtis tokį mirties laiką ir pasakė, kai registravo mirtį. O tas laikrodis daugiau niekad ir nepajudėjo, meistrai sakė, kad nepataisomas.

O mano mamai buvo taip, kad kai mano brolis buvo dar tik 3 metų, ji buvo išvažiavus, kai ketino važiuot namo stotelėje stovėjo keliese, atvažiavo pilnas autobusas ir tik keli žmonės tilpo, o mama su tokiu vyriškiu nebe, autobusas jau ketino nuvažiuot, mano mama tik spėjo pagalvot, kaip grįžt namo pas mano brolį, o tas vyriškis pradėjo rėkt:“paimkit tą moterį, jai pas sūnų reikia“. Jo mama net nepažinojo...

Nu ir prirašiau... blink.gif

Atsakyti
kaip ir sakiau - trejetu devynetu zaismas... dvieju zinuciu, kurios rasytos po manosios, laikas vis trys devyni, trys devyni.....
Atsakyti
prieš eilę metų nusprndžiau siekti aukštojo mokslo, nutariau stot į KTU vadybos specialybę. Laikiau stojamuosius, išlaikiau bet nepakako balų. Norėjau atsiimti dokumentus, bet priėmimo komisijos narė paklausė kodėl su tokiu vidurkiu noriu atsiimti dokumentus, o ne studijuoti kitoje specialybėje. Pasiūlė vadybos ir administravimo specialybę. sutikau. Įstojau, sąraše 8, tik pagalvok, ten neįstojau, o čia 8. keista?
Per pirmą paskaitą pamačiau vaikiną,patiko labai. Per cementofkę "susicementavom", pradėjom draugauti. Šiai dienai mes vyras ir žmona. Turim nuostabią dukrytę.

o aš norėjau atsiimti dokumentus....
Atsakyti
pas mane rodos beveik nera tokiu sutapimu gyvenime, bet kai pagalvoji... doh.gif doh.gif doh.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
atsitiktinumu gyvenime nera. o prietarai nesamone.
Atsakyti
arba nieko šiaip sau nebūna smile.gif

mes su broliu gimėm 13.40 val tik skirtingom datom
Atsakyti
QUOTE(Shiduh @ 2006 04 16, 15:27)
atsitiktinumu gyvenime nera. o prietarai nesamone.

Yra. Gal tik nepastebi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rooibos @ 2006 04 16, 16:17)
arba nieko šiaip sau nebūna  smile.gif

mes su broliu gimėm 13.40 val tik skirtingom datom

mes su pusbroliu abu gimem liepos 26 diena, tik as metais anksciau biggrin.gif
Atsakyti
As dar nedraugaudama su savo vyru, vaziavau autobusu pas mociute i kita miesta. Buvo labai karsta ir as persedau i kita vieta pavesyje. Pakeliui ilipo moteris su vaiku ir drauge ir atsisedo man uz nugaros. Prasidejo ilgas pokalbis apie gyvenima ir t.t. biggrin.gif O as galvoju kas cia tokia garsakalbe... g.gif Is jos pasakojimu supratau, kad ji yra mano grupioko, kuris man jau krites i aki mama! lotuliukas.gif Zinote kai moterys pradeda pasakoti viska su smulkmenom... lotuliukas.gif O galiausiai tos moters vaikas, ivaziavus i ju miesta sako mamos draugei: cia musu namas!! Karta nesiau grupes dienyna ir turejau proga isitikinti ar tuo numeriu pazymetame name tikrai gyvena mano grupiokas biggrin.gif Dabar mes jau 8 metai kartu ir smagiai su anyta pasijuokiame is to sutapimo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikšrelis @ 2006 05 11, 23:38)
Yra. Gal tik nepastebi  rolleyes.gif

Taip. Nera ka pastebti, nes ju nera...viskas vyksta stebinai tvarkingai visatos chaose.Labai daug lemia skaiciai, dar daugiau zvaigzdes, planetu issidestymas ir dar visokie kitokie dalykai. biggrin.gif Ir skaiciu seka bei kombinacijos neatsitiktines, bet kiekvieno kitokios
Atsakyti