Įkraunama...
Įkraunama...

Keisti sutapimai jūsų gyvenime

Pas mane irgi labai keisti sutapimai, kuriuos as tik nesenai suzinojau. Mes su broliu gime ta pati menesi ir ta pacia diena, tik keli metai skirtumas. Kai as gimiau, ta pacia diena buvo mano tetos (mamos sesers)- laidotuves ir dedes (tecio brolio)- vestuves. O tuo paciu ir brolio gimtadienis.
Keistas tas likimas.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Visoms geros proeš savaitgalinės dienos ir gero, nuostabaus savaitgalio.

Dabar truputi sutapimų. Gimiau aš 13 dieną, gyvenau 13 bute, vyrą gavau iš 13 buto. Kai nuėjau pirmą kartą pas busimus uošvius, net sustingau, nes jų butas buvo taip pat išplanuotas, kaip ir mano tėvų. Kažkaip keistai jaučiausi.

Mano tėvai susipažino vienas su kitu žaisdami kortomis ir aš su savo vyru susipažinau studijų metais kolūkyje per kortas, nes jis man pasisiūlė padėti žaisti. Na toks sutapimas.

Mažajam sūnui vardą sugalvojau jau po gimdymo gulėdama lovoje, o vyras atvažiavo ryte, dar kartą aplankyti, nors dalyvavo prie gimdymo, mašinoje sugalvojo tą patį vardą kaip ir aš. Net nesitarėme iš anksto, nes nežinojome kas bus. Vėl keistas sutapimas.

Savo naujojo darbo konkurse dalyvavau 13 dieną ir laimėjau, atėjau į kabinetą 313. Va taip.

Tiesiog įdomu gyventi. thumbup.gif
Atsakyti
Stėle, čia tai geras biggrin.gif

Taip iseina,kad tu pries istekant,savo vyra KELIS KARTUS atsitiktinai esi macius.
O jei ir 2 kartus tekejai tai abu tavo vyrus likimas tau parodydavo dar pries tau susipazystant Argi ne mistika?

Juokuti, čia aš tą patį vyrą du kartus mačiau. Aš tik vieną kartą ištekėjusi. Gal nelabai aiškiai buvau parašiusi smile.gif
Atsakyti
labas,

keletas sutapimu yra ir mano gyvenime.

Pries keleta metu mano tevai "gavo" nauja laidinio telefono numeri. Atnaujino tada linija, ar kas ten buvo, nezinau, bet telekomas jiems pakeite numeri. Pamaciusi ji abstulbau - jis buvo toks pat kaip ir mano vyro tevu doh.gif aisku, neziurint kodo smile.gif

nesenai su vyru pastebejom, kad musu visu triju vaiku vardadieniai yra skirtingu menesiu 28d. smile.gif

dar sioks toks, galima ji idomesniu pastebejimu vadinti: maziausias sunus gimdamas "pasieme" tecio gimimo menesi ir mano gimimo diena 4u.gif

Atsakyti
Aha...Mano sutapimas tai tox baisingas g.gif
Siais metais, as netikejau sventemis, as tiesiog ju nejauciau
Man jos praejo kaip paprastos dienos... g.gif Idomu kodel?!
Atsakyti
Aha...Mano sutapimas tai tox baisingas g.gif
Siais metais, as netikejau sventemis, as tiesiog ju nejauciau
Man jos praejo kaip paprastos dienos... g.gif Idomu kodel?! g.gif
Ko nepaklausiu, taip VISIEMS!
Uz tai ir sakau, kad baisingas sutapimas.. Gal Grincas sventes pavoge??!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Skaiciau skaiciau Jusu istorijas ir galvojau - cia tai geras...tokie sutapimai...
Po to prisiminiau, kad ir pas mane vienas toks yra:

Po 20 metu nuo mano gimimo ta pacia diena gime mano pusbrolio sunus, o dar po metu ta pacia diena - pusseseres sunus smile.gif Jau kai pusbrolio zmona pagimde, tai pagalvojau - cia tai sutapimas!, o kai po metu dar ir pussesere - tai isvis smile.gif Jau kai laukesi ir zinojom, kad greit gimdys, pagalvojau, kad tikriausiai vaikutis gims ta pacia diena lotuliukas.gif
Dabar jie ir manes nepamirsta su gimtadieniu pasveikinti biggrin.gif
Atsakyti
Nezinau ar cia i tema,bet pries pora dienu atsitiko itin keistas ivykis,kuris man dabar miegot ramiai neleidzia.
Vidurnakti kazkas paskambino i mano duris.Kadangi nemiegojau-atidariau is karto.uz ju nieko nebuvo.pagalvojau,kad susivaideno.bet po valandos vel paskambino.Aisku,kad uz ju buvo tuscia.Ryte pasitikrinti noredama pati i duris paskambinau.taip-garsas tas pats.(nes galvojau,kad pas kaimynus gal skambino)
Situacija tokia,kad siuo metu itin pergyvenu del vieno zmogaus,kuris yra dinges.Kam tai "nurasyti":nusilpusiems nervams ar perspejimui?(kiek zinau,beldimas i duris pranasauja mirti).Todel dabar seziu kaip ant adatu.O is to zmogaus-jokiu ziniu... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(apelsincike @ 2006 01 30, 00:03)
Nezinau ar cia i tema,bet pries pora dienu atsitiko itin keistas ivykis,kuris man dabar miegot ramiai neleidzia.
Vidurnakti kazkas paskambino i mano duris.Kadangi nemiegojau-atidariau is karto.uz ju nieko nebuvo.pagalvojau,kad susivaideno.bet po valandos vel paskambino.Aisku,kad uz ju buvo tuscia.Ryte pasitikrinti noredama pati i duris paskambinau.taip-garsas tas pats.(nes galvojau,kad pas kaimynus gal skambino)
Situacija tokia,kad siuo metu itin pergyvenu del vieno zmogaus,kuris yra dinges.Kam tai "nurasyti":nusilpusiems nervams ar perspejimui?(kiek zinau,beldimas i duris pranasauja mirti).Todel dabar seziu kaip ant adatu.O is to zmogaus-jokiu ziniu... blink.gif

siaubas... kazkaip net nejauku ir baisu pasidare perskaicius... blink.gif
Atsakyti
Nieko nerašau asmeniškai tau, apelsinčike, gal yra kitaip, bet... unsure.gif
Mano giminaitei taip buvo- prieš mirtį (dėdės, po to vyro, vėliau mamos) naktį ji girdėjo skambutį į duris. Kuo aiškiausiai, viskas kaip realiai, ji miegojo, tas skambutis ją pažadino, moteris atsikėlė, nuėjo prie durų, paklausė "kas?", o kai neišgirdo po kiek laiko atidariusi duris pažiūrėjo, bet nieko nebuvo. Šiaip ji labai atsargi, net dieną bet kam durų neatidaro, o tada sakė, tarsi kažkas lieptų atidaryti. Paskui per laidotuves kažkaip kalbėjo, kad neva mirtį įsileido.
Tiesa, šios mirtys buvo staigios, netikėtos, ne kokios ilgai kankinančios ligos ar pan.
Kaip minėjau, nebūtinai tai turi tikti ir tau smile.gif
Atsakyti
As zinau sita prietara.ir nakti taip pat niekam duru neatidarau.Bet tada laukiau bet kokios zinios apie ta zmogu.Ir galvojau,kad galbut atsirado...bet 2 kartus.ir vat vis dar laukiu.Ziniu.Nors kokiu...Noriu tiket,kad tai tik prietarai ir nieko daugiau.Pasamones zaidimai,kai labai to skambucio i duris lauki...Labai noriu tuo tiketi...
Atsakyti
po visu tu ivykiu karts nuo karto vis pasidomiu numerologija.... as is keturiu vaiku seimos. gimiau 83, kiti vaikai 89, 93 ir jaunelis 99 metais. musu namu tel nr. 39393. anksciau, kai dar tetis buvo gyvas, mama juokaudavo, kad 2003 reikia laukti dar vieno. taciau 1999 zuvo tetis. masinos, su kuria padare avarija buvo 969. jis gimes 1963 (sudejus 6+3=9), mire 1999m. 9 diena. musu namo nr 9. beje, mama taip pat gimus 1963. visur tas trejetu devynetu zaismas, kuris, beje, bent jau mane lydi iki siol...
Atsakyti