Skaičiau skaičiau...kai kur tikrai sutapimai, kai kur ne visai.
Man kartą atsitiko, kad aiškiai girdžiu durų rankenos klanksėjimą. Prieinu, atidarau-nieko. Manau, pasivaideno. Po kiek laiko vėl tas pats. Prieinu, atidarau-nieko. Hm, gal vaikai žaidžia? Apeinu, apsidairau-nieko. Vel pasikartojo. Kartą einu pro holą ir girdžiu-klankt klankt, žvilgt-rankena juda, čiupt už judančios rankenos, atidarau-tuščia...Vat tada visi mano gaurai ir pasišiaušė. Juk ir girdėjau, ir mačiau, ir judančią rankeną liečiau ir ... nieko. Kitą dieną žinia, kad mirė dėdė. Mums praneša.
Man atrodo, kad sutapimų gyvenime nebūna. Tai ženklai, tik mes kartais nemokam jų pamatyti ar išaiškinti. Kaip manote?
QUOTE(Ramaskeleb @ 2007 10 29, 22:16)
O pas mane jau virs 2 metu yra taip: labai labai daznai i laikrodi pasiziuriu butent 11:11...Jau aplinkiniams esu pasisakius, kad kazka tikrai reiskia tas laikas...Pakolkas jokiu sasaju nera su tuo laiku...O vakarais kiek reciau, bet irgi daznokai 22:22....ir zinok zmogau...
Sveikinu, tavo šį postą perskaičiau lygiai 13:13
Bet čia forume dar laikas nepakeistas...
QUOTE(mazulis25 @ 2007 10 05, 15:10)
oi, o man kiek buvo gyvenime sutapaimu ir keistu zenklu.. galiu pasakyti tik viena, as tikrai turiu angela sarga.. gal pradesiu nuo zilos vaikystes.. kazkada gulejau ligonineje Kaune, ir kartu man pagulde sese, negaleciau dabar pasakyti kodel.. zodziu tevai duodavo savaitei kazkiek pinigu, ir turedavom isgyventi, bet mano sese megdavo viska per diena isleiti
zodziu atsitiko taip, kad mane isleido is ligonines, o mens pinigu nebeturim. paskambinti neina. Vaziuojam iki teot, gyvena Kaune, as pati ne is kauno, zodziu susirinkom paskutinius centus trulikui, nuvaziuojam pas teta - nieko bera namie.. dar like kazkiek centu, kad grizti namo, bet neiuztenka dviem taloneliams... nusileidziam liftu zemyn, atsidaro durys o ten 20 cnt. lygiai tiek kiek truko..
griztam i ligonine, o ten mano tetis atvaziaves, nors nieko nezinojo, kad mane isleidzia, siaip su reikalais buvo, tai uzsuko..
arba viena karta, dar studentavimo laikais.. visai neturejau pinigu, 10 Lt. piniginej ir viskas.. skambina teta sako atvaziuok, sakau neturiu visai pinigu, tai duosiu sako, tik atvaziuok.. nuvaziavau
kita ryta lydi i stoti, ziuriu 100 Lt. pamesta.. nors valgyt nusipirkau 
ir siaip, nesenai buvau pas bureja
tai sako turi angela sarga, meskis jam, nes labai tau padeda.. bet kad as nemoku.. gal kas galite padeti?..
Papildyta:
t.y. norejau pasakyti, kad tureciau sukalbeti maldle kiekviena vakara ir padekoti.. bet kad nezinau jokios, o i galva ateina tik paprastas aciu..
griztam i ligonine, o ten mano tetis atvaziaves, nors nieko nezinojo, kad mane isleidzia, siaip su reikalais buvo, tai uzsuko..
arba viena karta, dar studentavimo laikais.. visai neturejau pinigu, 10 Lt. piniginej ir viskas.. skambina teta sako atvaziuok, sakau neturiu visai pinigu, tai duosiu sako, tik atvaziuok.. nuvaziavau
ir siaip, nesenai buvau pas bureja
Papildyta:
t.y. norejau pasakyti, kad tureciau sukalbeti maldle kiekviena vakara ir padekoti.. bet kad nezinau jokios, o i galva ateina tik paprastas aciu..
Panasiai man yra nutike. Prie kokius 7 metus, nors ir dirbau, bet iki atlyginimo neistemdavau
QUOTE(Staiga @ 2007 11 08, 00:44)
taip taip,cia tikriausias mokslas,manau,praverstu labiau nei filosofija ar etika,mokykloj destoma
QUOTE(Staiga @ 2007 11 10, 00:15)
Taip, į emocijas, jos yra mūsų jausmų išraiška. Susikoncentravus, medituojant galima matyti vaizdinius ar girdėti girdinius pranašiškus. Su mumis nuolat yra bent du angelai, suderinus su jais "dažnį" gauni atsakymą.
ooooo....man cia aukstasis pilotazas
Man buvo, kad vyras labai grūdo į jogą, ten jo draugė meistrė dirbo. O man toks atmetimas, nenoriu, niekaip neišsiruošiu. Kai pagaliau susiruošiau, privažiuodama prie to centro parkavausi ir įvažiavau į mersą atbula. Žodžiu, vistiek anos jėgos sutrukdė. Tiek to, manau. Kitą dieną atvažiuoju vaikų iš Ažuoliuko paimti Gedimino prospekte, atsisėdu ant suoliuko priešais knygyną, pakeliu akis ir lange matau..."Joga" Nusipirkau tą storą knygą. Namie ilgai sėdėjau meditacijoje suprasti kas atsitiko. ir atėjo mintis lyg garsinė - "filosofija". Nuo filosofijos reik pradėti, pasirodo.
man ne garsiniai,o pajautimai kazkokie pasireiskia,atrodo,spaudzia krutine,asaros byra kol atsipalaidavimas ateina su supratimu-stai kur suo pakastas...nedristu to proceso vadinti meditacija,greiciau panirimas i save.ar galiu paklausti- ka vadini meditacija?ar minciu sustabdyma,ar klausimo pateikima aukstesniajam as(ar angelams ir pan),ar dar kazka,nes meditacijos vardas daug kam taikomas literaturoje.
Minčių nuraminimas, jų nemintijimas, koncentracija į ...nieką ar į save, minčių suvaldymas. Tai kompleksas. Kasudzo Niši "Sielos grynumo link" tokia brošiūrėlė, ten aiškiausiai man buvo.
Taip, suvaldei mintis, panirai į save ir suvokei kas yra. Mano draugė girdi, aš dažniau kaip ir tu jaučiu, šuorais varo per kūną, kartais būna vaizdiniai. kaip kam. Tik atsargiai reikia, nežinai kas tuo metu prisijungti gali. Todėl prieš tai gerai malda, kreipimąsis Viešpaties kūrėjo vardu, tada tikra.
Ir sakyk labai malonu
Taip, suvaldei mintis, panirai į save ir suvokei kas yra. Mano draugė girdi, aš dažniau kaip ir tu jaučiu, šuorais varo per kūną, kartais būna vaizdiniai. kaip kam. Tik atsargiai reikia, nežinai kas tuo metu prisijungti gali. Todėl prieš tai gerai malda, kreipimąsis Viešpaties kūrėjo vardu, tada tikra.
Ir sakyk labai malonu
jei pratesim sutapimu tema,tai vakar buvo toks atitikimas
radau nuoroda,kur gali visi prisijunge vienu metu piesti,atsidarau svetaine ir ziuriu-kazkas kazka piesti ka tik pradejes,taigi ziuriu toliau,paskui dar truputi paziuriu - ogi vyriskas lytinis organas,ir dar vienas piesiamas...na,galvoju,svetaines ideja gal ir gera,bet...vaikams paziureti tokios tai nesiulysi
ir tik paskui toptelejo mintis,kad saule ir menulis skorpione,plius 29 menulio kalendoriaus diena,plius dar lilit,., tai ir islindo butent tokia bjaurastis i pavirsiu,tik idomu,kad butent as pataikiau i tokia paroda