Įkraunama...
Įkraunama...

Keisti sutapimai jūsų gyvenime

as kiekviena diena pataikau ant skaiciu 11:11
sako, kad tai reiskia, jos as ne viena. o kaip yra is tikruju? rolleyes.gif
Atsakyti
Man daugiausiai sutapimų būdavo su mama, bet čia jau turbūt telepatiją smile.gif dar kai gyvenau su mama, tai labai dažnai būdavo, kad mama išeina į parduotuvę, o aš tik tada prisimenu, kad man kažko reikia, tai mama visada tą ko reikia parnešdavo, sakydavo "aš pagalvojau, kad tau reikia.." bet iš tikrųjų, tai labai faina taip biggrin.gif ir dar kai man kas nors blogai mama pirma paskambina ir klausia ar viskas gerai, nu ji mane ir iš toli dar kiauriai mato 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Versija1 @ 2007 11 08, 14:14)
Sveikinu, tavo šį postą perskaičiau lygiai 13:13
Bet čia forume dar laikas nepakeistas... blush2.gif

Ir dar pasižiūrėk, kada parašei šį postą lotuliukas.gif lotuliukas.gif 14:14val. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2007 11 12, 21:36)
as kiekviena diena pataikau ant skaiciu 11:11
sako, kad tai reiskia, jos as ne viena. o kaip yra is tikruju?  rolleyes.gif

o as labai daznai pataikau ant 22:22 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2007 12 29, 19:27)
o as labai daznai pataikau ant 22:22  biggrin.gif

O as visada kai tik pasiziuriu i mobilu, ar laikrodi ir pan, visad buna kokie nors vienodi skaiciai, pvz 13.13, 22.22 ir pan. o kartais jau nakti kai budavau uzmigus ir atsibudus noredavau paziuret kiek val. nes nesuprasdavau ar ilgai miegojau budavo 00.00 blink.gif , na idomiai taip, kad skaiciai vis kartojas, idomu tai reiskia ka nors, ar siaip i laikrodi daznai ziuriu.... smile.gif
Atsakyti
Kažkada vaikystėja su drauge labai domėjomes magija,burtais ir pan.,tai sakė jei dažnai matai vienodus skaičius,tarkim 18:18,tai tu turi kažkokių antgamtinių galių biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

mano sutapimai:
labai dažnai kaip praeinu ar pažiūriu į telefoną gaunu SMS žinutę ar kažkas tuo metu skambina. (bet būtent tuo momentu)
būnant su kokia nors drauge tuo pačiu metu pradeda skaudėt tą pačią kūno vietą,bet čia ne visada taip būną biggrin.gif
mano mėgstamiausias skaičius 6,norėjus sužinot savo laimingą skaičių,reikia sudėt kiekvieną skaičių gimimo datos ir gausi tą laimingąjį,tai gavau 6 smile.gif
o šiaip tai daug sutapimu yra,tik neprisimenu. lotuliukas.gif
Atsakyti
daznai kai pagalvoju apie drauga,pradedu jam rasyti sms,tai nespejus issiusti,gaunu nuo jo sms smile.gif
Atsakyti
Apie skaičiukus (22:22; 11:11 ir t.t., ir pan.) SM yra kita tema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 01 01, 21:16)
Apie skaičiukus (22:22; 11:11 ir t.t., ir pan.) SM yra kita tema  mirksiukas.gif

Žinom,žinom 4u.gif
Atsakyti
Na pas mane buvo taip,kad susipažinom su vyru jau senokai smile.gif Kai aš jį pamačiau pirmą kartą, pagalvojau, koks gražus vyras, bet labai atgrasus, su juo tai niekada, niekada...
Jis ten su kita pana buvo ir staiga atėjo prie manęs ir pakvietė šokti, aš aišku atsisakiau, bet jis neatstojo doh.gif
Paskui,kai mane mergino jo draugas, jis nebeatstojo, pasirodė, kad mes abu jaučiai doh.gif ,bet vistiek ignoravau jį tongue.gif Jis visaip nėrėsi iš kailio. ir atsisėdęs pareiškė, kad būsiu jo žmona blink.gif Ir mes turėsim vaiką, kuris bus jautis doh.gif
Ir ką jus sau galvojat, viskas taip ir yra doh.gif jis mano vyras, o mano dukrytė jautis, kaip ir mes smile.gif abu
Jis tai pasakė patį pirmą vakarą, kai mes susipažinom, viskas išsipildė doh.gif
Atsakyti
Noreciau paklausti viena labai idomu dalyka,gal kas zinos.Mano sesei visi ziedai truksta per viduriuka.Net ir storiausio metalo ziedai ir tie suluzta.Ji su jais visai nieko nedaro.Bet toks keistas dalykas g.gif Ziedu gaila taip gadint,tai ji visai nebenesioja.
Galbut cia kokia energija trykstanti is ranku pirstu ir neleidzia ziedais sukaustyt g.gif
Atsakyti
as ir prisiminiau daug mano gyvenime esanciu sutapimu ax.gif pvz kai susipazinau su savo vyru,ir kai jis pradejo lankytis mano tevu namuose,pastebejo toki dalyka,sako o tu man jau seniai seniai galejai paskambint,sakau kodel?-sako mano tel nr(tada dar buvo paprasti tel telekomo) yra uzrasytas ant skalbimo masinos;as paziuriu,ogi tikrai,skalbimo masinos nr sutampa su mano vyro namu tel numeriu blink.gif taigi telefonas ant akiu!1galejau jau labai seniai susitikt 4u.gif

arba mums svarbios datos yra 20 ir 23 dienos(bet kurio men) smile.gif mes susipazinom gruodzio 20d;vyro gimtad vasario 20d;mes vestuves sventem rugpjucio 23d o sunelis gime geguzes 23d...na nzn bet panasiu sutapimu dar labai daug..kitu netgi nepamenu,bet tada vis pasijuokiam,koks visgi keistas tas pasaulis mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti