Idomi tema... Na mano gal kiek skausmingi keisti sutapimai.
Budama paugle praradau biciuli, nebuvo jis man vaikinas, tiesiog siaip biciulis, ta vakara, kai jis nusizude, visa aika jo veidas tarsi pries akis stovejo, pries laidotuves nakti, mane nutvilke kazkokia lyg silta elektra, isigandus prabudau ir atsisedau lovoje, tuo metu tekejo raudona kaip kraujas saule, o laidotuviu diena, po paciu laidutuviu uz keleto valandu ivyko saules uztemimas, jei gerai pamenu ta diena buvo 13 menesio diena... Turiu prisipazinti, tai netektis su kuria labai sunkiai susitaikiau... Prireike ne vienu metu, o paskutini karta susapnavau biciuli ir jis prase manes, kad as pabuiau su jo mama, nes jei jis ta nakti neissoks per balkona (taip jis nusizude) nebespes... AS nuejau pabuti su jo mama kitame kambaryje, kad jis galetu issokti nuo to laiko is nebelanko manes sapnuose...
Kitas keistas ivykis, per mano astuonioliktaji gimtadieni mire mociute, tuo metu ji gulejo ligonineje ir as skubejau nusiimti is banko pinigeliu, tada mazomis sumomis atsiskaityti parduotuvese nebuvo galima, taigi nusipirkau sau geliu, atsisedau parke akimirka, kazkoks liudesys suspaude... ir paleidau geles po viena i upeli, tada susigriebiau, kad turiu skubeti namo nupirkti produktu, mociutei isvirti buljono, kai grizau namo mane mama pasitiko su liudna zinia, negana to, kai laidojome mociute, didziule egle augusi po mciutes miegamojo langu eme ir isvirto nuo nedidelio vejo gusio...
Mano gyvenime daug sutapimu yra,bet didziausias toksai.Tarp manes ir pusseseres 6 metai skirtumas,tarp musu dukryciu taip pat 6 metai skirtumas ir abidvi pagimdeme 22 metu
QUOTE(Melisa87 @ 2010 03 10, 18:02)
Mano gyvenime daug sutapimu yra,bet didziausias toksai.Tarp manes ir pusseseres 6 metai skirtumas,tarp musu dukryciu taip pat 6 metai skirtumas ir abidvi pagimdeme 22 metu 
Jooo
QUOTE(Melisa87 @ 2010 03 10, 18:02)
Na mano gyvenime gana daug visokių keistų sutapimų
Pats naujausias, tai tai, kad su draugu buvome apie 7 metus kartu, jis vis kalbėdavo, kad nori vaikelio, aš kažkaip nelabai, po to vėl darbo netekau, tai iš vis tokia net kalba buvo tabu. Perskaičius, kad mintys materialios,besiieškant darbo-vis savo mintis "materializuodavau" Įsivaizduodavau, kad sėdžiu darbe - kadangi norėjau kabinetinio darbo vis įsivaizdavau kad sėdžiu kabinete, kuriame sėdėjo mano mamytė, kažkaip lengviau buvo, nes pas ją maža ateidavau piešdavau darbe. Ir ką gavau darbą...iš pradžių tokiį, kad reikėjo važiuoti kiek toliau į savo darbo vietą, bet mano viršininkė sėdėjo tame pačiame kabinete, kur kažkada mama...tik aišku jis jau buvo gražiai remontuotas, bet vieta ta pati. Prėjus pusei metų pati sėdėjau tame kabinete. Ir del vaikelio-jis atėjo tada,na 2-3 dienos apytiksliai, kai išėjus motinystės atostogom skaičiuojasi diena nuo kurios imamas vidurkis, o alga perėjus buvo jau dvigubai didesnė... Dabar nuo liepos mažina, o gal visai panaikins pašalpas. Darbe reorganizacija birželio 30 t.y. atostogas suteikė tik iki liepos 1 dienos. Tad į darbą, kad reiks grįžti tik nuo šios datos kaip ir suplanuota.
Man buvo toks sutapimas paauglystej dar.. Viena diena staiga uzejo didelis nerimas, tiesiog negalejau nusedet vietoj, nei is sio nei is to.. Taigi sugalvojau paskambinti draugei, pasipasakot, na visgi gal ka patars? Ir tada jos mama pakelus rageli pasake, kad drauge pries kelias minutes papuole į avariją.. Sedo pas drauga ant motociklo ir šis jo nesuvalde... Tai dar gerai kad sąlyginai laimingai baiges, tik apibrozdinimai, jokiu luziu... Bed db vis bijau jei koks nerimas uzeina..
o va nmano sutapimas tai tks numerologinis - mano asmens kodo paskutiniai skaitmenys 4 po gimimo datos sutampa su mano vyro gimimo menesio ir dienos skaiciais
Sutapimas
o man jau kelintą mėnesį važiuojant mašina kartojasi kitų mašinų numeriuose pirmoji raidė E.Visiškai nežiūriu į numerius, bet kai tik užmetu akį- E ir taip beveik kiekviena mašina į kurią pažiūriu
keistas sutapimas
O man įjungus pūko kanalą dažniausiai dainuoja Katunskytė
Lyg užsakyta būtų
Skaudus sutapimas: mano mociute mire per savo brolio (mano dedes) gimtadieni
Dedei gimimo diena niekada nebebus linksma svente, tik susikaupimo metas.
Mergaitės
Aš manau, kad gyvenime sutapimų nebūna. yra tik priežastys ir pasekmės.
Aš manau, kad gyvenime sutapimų nebūna. yra tik priežastys ir pasekmės.
QUOTE(Helllen @ 2010 06 01, 23:16)
O jūs pažvelkit giliau, sako - taip įdomiau gyventi.