Įkraunama...
Įkraunama...

Keisti sutapimai jūsų gyvenime

QUOTE (Uriukas @ 2004 11 26, 23:14)
As su savo vyru gime ta pacia diena (zinoma, ir tais paciais metais) ir toje pacioje ligonineje. Uztat sakome, kad jau seniai pazistame vienas kita rolleyes.gif

kaip faina wub.gif
Atsakyti
Man irgi atsitiko tokis keistas sutapimas ir vis per internetą. Pasiskaičiau vieną vakarą čia kažkurioj temoj apie Feng shui ir galvoju , na dabar praturtėsiu. Pasikabinau vadinamojoj pinigų zonoj kapšiuką su monetom, turiu įvairių šalių pinigėlių. Kitą vakarą ( bet ir greit) gaunu elektroninį laišką, kad laimėjau tarptautinėj loterijoj ne taip ir mažai 1milijoną dolerių. Na ir netikėk

P.S. labai gaila, kad tai buvo tik loterijų sukčiai, tai būčiau turtinga
Atsakyti
Ismokti ispanu kalba norejau gal nuo kokiu 15-16 m, 18 m. gavau kompaktini diska su ispanu kalbos pradziamoksliu (kaimynas irase uz 20 min, kai suzinojo, kad noriu mokytis), kai buvau 19 m., atejau i Siena viena vakara ant durniaus su draugem (iniciatore buvau as, kiek prisimenu), nors prie pat iejimo emem ir apsigalvojom, bet pries tai susipazinom su dviem vaikinukais is Ispanijos, kuriu vienas buvo mano vaikinas kuri laika biggrin.gif Jo deka (kas geriau nei tikras ispanas pades mokytis ispaniskai) pradejau po truputeli mokytis sios kalbos, bet dabar nustojau, nes nelabai tam turiu laiko, bet viena diena vis tiek galesiu sau pasakyti, kad ismokau sia kalba clap.gif
Atsakyti
QUOTE (buciux @ 2004 11 30, 19:47)
Kitą vakarą ( bet ir greit) gaunu elektroninį laišką, kad laimėjau tarptautinėj loterijoj ne taip ir mažai 1milijoną dolerių. Na ir netikėk

Nepyk, na bet negalejau nenusijuokti gale laugh.gif Tikiuosi, tu cia nerimtai patikejai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (Aina @ 2004 11 13, 14:12)
pas mus tai su skaiciais idomiai gaunasi laugh.gif laugh.gif laugh.gif

mano dukra gime 12 men. 25 diena, 12val. 25 minutes biggrin.gif wink.gif

dabar laukiuos antro 2.gif , kai jam bus 40 savaiciu, dukrai bus 40 menesiu rolleyes.gif

Mano abu vaikai gime 14.14 val. g.gif
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 11 30, 21:15)
Nepyk, na bet negalejau nenusijuokti gale laugh.gif Tikiuosi, tu cia nerimtai patikejai? unsure.gif

Žinai, mano pažįstamų tarpe buvo tokių , kurie patikėjo. Buvo parašyta, kad niekam nesigirčiau,bet kaip nepasigirsi laugh.gif , tuo labiau , kad papasakojau ir piešistorę apie Feng shui. O su tais atseit loterijos rengėjais truputį susirašiau, gaila, mano anglų kalba nėra tiek pažengus , kad būčiau galėjus kaip reikiant pakvailioti
Atsakyti
QUOTE (ELZYTĖ @ 2004 11 22, 23:27)
Aš ir mano geriausia draugė vienmetės. Prieš dešimt metų turėjom vaikinus. Po beveik pusantrų metų draugystės abi prakalbom apie vestuves. Bet nei jie, nei mes datos neplanavom. Ir ką gi, atėjom vieną dieną su šampanu pas juos pasigirt, kad mes jau padavėm pareiškimus tą mėn. ir tą dieną. O jie žiūri akis išpūtę, sako mes ir tą pačią dieną išsirinkę. Pasirodo ir valanda sutapo, jie po mūsų. Taip, kad nesudalyvavau savo geriausios draugės vestuvėse.

Lygiai toks variantas, susiruosem pas draugus kviesti juos i savo vestuves, staiga skambutis, tie draugai jau pakeliui pas mus, atvaziuoja ir sako kvieciam i vestuves lapkricio 28 d. nu mums akys ant kaktos, nes mes lapkricio 29 zenijames, nu ir nesudalyvavome, po triju dienu pusbrolis atvaziavo ir pasake, kad jie su mergina nusprende susituokti, mes valio pabaliavosim, o jie lapkricio 29 d. irgi nesudalyvavom, nes jie Marijampolej, o mes vilniuj, tai giminem buvo nors persiplesk... laugh.gif
Atsakyti
Va tokio dar negirdejot, gyvenime man du kart ivaziave i masina ir ka jus galvojat abieju masinu numeriai buvo 031, o taip pat ir mano masinos nr. toks pats, tai dabar kai tik pamatau arti toki numeri tai dedu i kojas, arba labai atsargiai vaziuoju, va ir ivare man paranoja... wink.gif
Atsakyti
Sakes blink.gif Nu ir sutapimai pas jus g.gif Man kaskaip nieko nenutike dar tokio keisto..Kaskaip net ir noretusi :)Aisq tik ,kad ne avarija wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zora: 30 lapkričio 2004 - 22:24
QUOTE (buciux @ 2004 11 30, 21:39)
Buvo parašyta, kad niekam nesigirčiau,bet kaip nepasigirsi laugh.gif

Gerai, kad nemoki anglu kalbos super gerai (kaip rasei), nes dar butum davus savo banko korteles numeri ar pan. nono.gif Vien tas sakinys man toks itarus g.gif O Feng Shu tau tikrai veikia, gal tai buvo zenklas nusipirkti tikra loterijos bilieta?

Zora, o kaip nera sutapimu tavo gyvenime - mes juk vaikus rengiam vienodai to nezinodamos thumbup.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (ENIGMA @ 2004 11 30, 19:34)
QUOTE (Aina @ 2004 11 13, 14:12)
pas mus tai su skaiciais idomiai gaunasi laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif

mano dukra gime 12 men. 25 diena, 12val. 25 minutes biggrin.gif  wink.gif

dabar laukiuos antro  2.gif , kai jam bus 40 savaiciu, dukrai bus 40 menesiu rolleyes.gif

Mano abu vaikai gime 14.14 val. g.gif

mes seimoj esam trys vaikai ir kas idomiausia vyr.brolis gime 18.10, as ir jaun.broliuks 16.10...TRys vaikai, bet visur ta 10 min. biggrin.gif
Atsakyti
cia gal greiciau asitiktinumas mums buvo, kad viena karsta vasaros diena mes su vyru issiruosem prie vandenyno. pirma ir paskutini karta ta vasara,nes as buvau nescia 8 menesius, o karsciai nezmoniski, +30 ir daugiau blink.gif tai va, nuvarem mes ten, susitikiom su draugas zmoniu skruzdelyne (Niujorko papludimys). vyras besidairydamas pamate, kad ji stebi vyriskis.atpazino, kad tai jo buves bendradarbis. tas bedradarbis buvo katik atskrides i JAV ir vis norejo susitikti su mano vyru, nors jokiu kontaktu neturejo.jie su seima buvo apsistoje gretimoje valstijoje, bet ta diena atvaziavo apsidairyti i Niujorka. ir va, taip tikejosi ir susitiko ir dar tokioje vietoje kur vienas nuo kito gali pasimesti labai lengvai laugh.gif
Atsakyti