Įkraunama...
Įkraunama...

Keisti sutapimai jūsų gyvenime

samrasa3, dėl to, kad kažkoks vyriškis su jumis sveikinosi, tai gal tiesiog esat į kažką labai panaši ir sumaišė mirksiukas.gif
Atsakyti

As taip pat pagalvojau ,kad su kazkuo maiso,bet taip atkartoti viska kaip pirma karta ir mintys mano tos pacios kaip ir pirma karta,kazkaip idomiai pasijauciau.
Sekanti karta eidama ,eisiu kitu keliu,kad nereiketu trecio kadro isgyventi biggrin.gif
Atsakyti
Dirbau kadaise toki darbeli, tiko, patiko, tik kad turejo mazinti etatus ir turejau negera nuojauta, jog darbo neteksiu. Viena diena reikejo ilgiau padirbeti, veliau skubejau namo, siaip nuotaika prasta buvo ir jau matau kad mano autobusas stoteleje, begu begu, o jis tiesiai pries nosi uzdare duris. As visa nusiminus, galva nuleidau, rankos nusvyro (su mintim kodel gi man siandien taip nesiseka)...staiga prieina kazkoks vyriskis ir sako: nieko tokio, vis tiek jis tau butu per prastas. Nusisypsojo ir nuejo unsure.gif Cia dabar galvoju. Kita diena nuejusi i darba suzinojau, kad dirbu paskutines dvi savaites verysad.gif Liudna, sokas, depresija, bet kad neilgai trukus radau kita, daug geresni, labiau patinkanti rolleyes.gif Ir tik tada prisiminiau to vyro zodzius...
Atsakyti
Nesutapimai gal tai, o tiesiog keisti, liūdni nutikimai. Na, bet vis tiek papasakosiu.
Prieš kelis metus netyčia sutikau pažįstamą, jis ištiesė man ranką pasisveikinti, o aš pažiūrėjau į tas rankas ir mintyse nusistebėjau, kodėl jos tokios baisios ir mėlynos, kaip lavono. Tai buvo paskutinis kartas kai jį mačiau - kelios valandos po mūsų susitikimo jis žuvo..
Kita istorija nutiko ne man. Žmogus apsipirkinėjo parduotuvėj ir prie kasos pamatė, kad jam į krepšelį kažkas įdėjo vėlinių žvakę. blink.gif Aišku nepirko jos, išėmė. Tą naktį jo artimas žmogus pateko į avariją, buvo sunkiai sužeistas, bet išgyveno. Vėliau svarstėm kas įdėjo tą žvakę ir ar ji ką nors reiškė? O jeigu jis būtų ją nupirkęs.. O gal ir nieko nereiškė, gal kažkas tiesiog taip negražiai pajuokavo. Vis tiek šiurpu pagalvojus..
Atsakyti
QUOTE(uogyte_ @ 2011 01 21, 17:39)
Nesutapimai gal tai, o tiesiog keisti, liūdni nutikimai. Na, bet vis tiek papasakosiu.
Prieš kelis metus netyčia sutikau pažįstamą, jis ištiesė man ranką pasisveikinti, o aš pažiūrėjau į tas rankas ir mintyse nusistebėjau, kodėl jos tokios baisios ir mėlynos, kaip lavono. Tai buvo paskutinis kartas kai jį mačiau - kelios valandos po mūsų susitikimo jis žuvo..
Kita istorija nutiko ne man. Žmogus apsipirkinėjo parduotuvėj ir prie kasos pamatė, kad jam į krepšelį kažkas įdėjo vėlinių žvakę.  blink.gif  Aišku nepirko jos, išėmė. Tą naktį jo artimas žmogus pateko į avariją, buvo sunkiai sužeistas, bet išgyveno. Vėliau svarstėm kas įdėjo tą žvakę ir ar ji ką nors reiškė? O jeigu jis būtų ją nupirkęs.. O gal ir nieko nereiškė, gal kažkas tiesiog taip negražiai pajuokavo. Vis tiek šiurpu pagalvojus..

Gąsdina mane tokie nutikimai bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(samrasa3 @ 2011 01 18, 21:54)
Pries pusantro menesio, ejau idarbo birza.Einu per pereja viena ,ir girdziu masina staiga stabdo ir pypina,as neatsisuku,pypina,pagalvojau,kad kazkas is pazystamu ir atsisuku .Sypsosi pagyvenias vyras ir liksi galva .Pagalvojau sumaise zmogus.
Dabar,penktadieni vel einu i darbo birza,per ta pacia pereja einu vel viena ,bunant ant perejos toj pacioj vietoj vel girdziu stabdant masina ir pypinant man,as vel nesisuku ,pypina ,vel pagalvoju,kad gal kas is pazystamu pasuku galva ir matau tas pats zmogus uz tos pacios masinos vairo man sypsosi ir kaip pazystamai galva linksi ,perejau pereja kazkaip supykusi,lipant laiptais i birza nugara siurpas perejo,viskas pasikartojo lygiai taip pat,kaip butu tas pats kadras,be nukrypimu.Dar susitarias su pazystamu taip neatkartotum visko.
Zinot,pagalvoju,kad gal but kazka man gyvenimas nori pasakyti,tik as neissifruoju.PADEKIT SUPRAST

Zinot, cia ne sutapimu ieskokit, o kita karta atsisukit! blink.gif Stabdo ir dar pypina, nesvarbu, kad einat per pereja, kaip neduok dieve kada uzkabins su masina, nepasakysit, kad teisi buvot doh.gif O gal ten mato, kad nespes sustot ir todel pypina, kad begtumet! na cia ne i tema, bet pakraupau.

ir kas i tema, kad pirma mintis sovus i galva buvo, kad kazkaip su siuo zmogumi kelyje "susidursit" (ne tiesiogiai viliuosi).

Sekmes Jums ir tik neisizeiskit mirksiukas.gif
Atsakyti
Oj, pas mane tų sutapimų (jeigu galima taip vadinti) gyvenime buvo labai daug. Dabar galvoju, kaip visus prisiminti ir nuo kurio čia pradėti. lotuliukas.gif

Būdama gal kokių 8 ar 9 metų, labai sirgau gripu. Turėjau daug temperatūros ir šiaip gulėjau lovoje vos galėdama pajudėti. Na, ir ką jūs galvojat - pamačiau, kaip paskui supratau, savo angelą sargą. biggrin.gif Dar iki šiol taip gerai prisimenu tą būtybę - permatomą, tačiau pakankamai aiškią, kad suprasčiau, jog ji šypsojosi ir tarsi norėjo mane apkamšyti. Aišku, čia galbūt buvo dėl temperatūros, bet nežinau - taip norisi tikėti, kad man nepasivaideno...

Vėlgi, kai buvau paauglė (gal kokių 13 metų), tai dvi naktis iš eilės sapnavau šuniuką. Sapnavau jį patį, vietą, kurioje jis guli, kaip guli. Ir ką jūs sau galvojat? Po 2 dienų važiavom pirkti vokiečių aviganio ir, jį parsivežę, paguldėm į tą pačią vietą, kurią mačiau savo sapne... biggrin.gif

Paskui būdama 15 metų kažkurį rytą supratau, kad labai norėčiau kačiuko. Dar dabar pamenu, kaip karštai Dievo prašiau, kad man jį atsiųstų. Po 2 savaičių gavau draugės žinutę, kad ji rado mažą kačiuką. lotuliukas.gif Dar dabar pas tėvus auga, tiesa, ne kačiukas tai, o katytė.

Pamenu abitūros egzaminus... Tris dienas skaičiau istorijos vadovėlį, bet neperžiūrėjau jokių žemėlapių. Labai sunkiai sekėsi tą naktį prieš egzaminą užmigti. Maniau, kad jau bus viskas, susikirsiu. Atsikėliau ryte ir kažkodėl nutariau, kad reikia atsiversti knygą - atverčiau patį pirmą pasitaikiusį puslapį, o ten buvo žemėlapis, peržiūrėjau jį, atėjau į egzaminą, o ten lygiai toks pats žemėlapis. lotuliukas.gif

Arba man visada būna taip, kad jeigu ilgai galvoju apie kažkokį žmogų, tai visada jį sutinku. Arba einu, vaikštau po parduotuvę, pamatau kokį panašų į pažįstamą žmogų, tačiau dažniausiai tai būna ne jis, bet vėliau (net ir tą pačią dieną) imu ir sutinku originalą, lotuliukas.gif

Mokykloje turėjau simpatiją, vėliau mūsų keliai išsiskyrė. Vieną dieną pakvietė mane į vakarėlį, kur turėjo jis būti, tačiau taip viskas susiklostė, kad jis negalėjo ateiti. Taip džiaugiausi, nes nelabai norėjau jo vėl pamatyt... Bet ką jūs galvojat? Praėjus kelioms dienoms po to vakarėlio, jį sutikau gatvėje. doh.gif:

Čia tokie ryškesni įvykiai, kuriuos dažnai prisimenu. Kai kitus prisiminsiu - parašysiu.
Tiesa, dabar mano gyvenimas apsieina be keistų įvykių, tokia ramia vaga teka. Net liūdna, kai gerai pagalvoji - taip norisi kažko įdomesnio. good.gif
Atsakyti
QUOTE(uogyte_ @ 2011 01 21, 18:39)
Kita istorija nutiko ne man. Žmogus apsipirkinėjo parduotuvėj ir prie kasos pamatė, kad jam į krepšelį kažkas įdėjo vėlinių žvakę.  blink.gif  Aišku nepirko jos, išėmė. Tą naktį jo artimas žmogus pateko į avariją, buvo sunkiai sužeistas, bet išgyveno. Vėliau svarstėm kas įdėjo tą žvakę ir ar ji ką nors reiškė? O jeigu jis būtų ją nupirkęs.. O gal ir nieko nereiškė, gal kažkas tiesiog taip negražiai pajuokavo. Vis tiek šiurpu pagalvojus..

sveikos,
va peskaiciau apie rankas ir prisiminiau-karta teko susipazinti nemaloniomis aplinkybemis su jauna mergina-ji pasisveikindama man atkiso savo ranka-as is mandagumo ja paspaudziau, bet ta ranka jos buvo salta-as mintyse taip ir pagalvojau-vasaros vidury tokia salta ranka g.gif , praejus savaitei ar dviem po sio susitikimo-ji pakliuvo i avarija ir kaip tik susilauze sia ranka g.gif

tada pamaniau-buciau ragana sakyciau uzkerejau ja, nes man ta mergina nepatiko blush2.gif , bet as tik paprastas zmogus...sutapimas ax.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shontelle: 08 vasario 2011 - 18:01
Sveikos,

as tai nezinau kiek gyvenime yra sutapimu ir ar galima taip pavadinti, bet as niekada jais netikejau...
Taigi, mes su vyru susituokeme rugpjucio men. 22 d., po vestuviu nusipirkome buta - 22 name, 8 butas. Tik po kiek laiko pagalvojome, kad kazkaip sutapo.
Beje, as su savo anyta esame vienodais vardais ir dabar pavardemis.
Atsakyti
Pilna gyvenime tų sutapimų. Ir mistiškų, lemtingų, ir labai romantiškų wub.gif

Bet aš noriu praskaidrinti šitą temelę.

Kai nusipirkom šuniuką, užeinu į kambarį, o šis kad vizgina uodegėlę.
Klausiu:
- Kas gi čia taip vizgina uodegėlę?
O tuo metu eina per TV serialas "Atogražų karštligė", kur Nickas Sloteris atsako:
- O moterims uodegėlės patinka! doh.gif lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
jo, gan idomus dalykas tie sutapimai...
papasakosiu, kaip buvo mano vyrui... trumpai... po metu akademiniu atostogu jis sedi prie diplominio darbo, specialybe sunki, reikalingi breziniai, dali braizo pats, dali ruosiasi pirkti is buvusio grupioko Mariaus (vardo tikro nepamenu), kuris apsigyne diploma pernai, gavo auksciausia bala, geriausias studentas buvo... tik viena beda is kur gauti jo kontaktus... apskambino visus grupiokus klausinedamas gal kas zino Mariaus telefono numeri ar kur jis gyvena... niekas absoliuciai nieko nezinojo, nu viskas vyras galvoja, ka dabar reikes daryti... nu ir po alinanciu paiesku, po keliu dienu jau prarades vilti rasti ta grupioka vyras vaziuoja gatve, sako sustojau prie perejos praleisti zmogu, sako nepatikesi - Marius eina.... Miriau is juoko kokia puse valandos...
paskui pagalvojom - kazkas is auksciau ji mums nuleido tiesiai pries nosi...vat kaip buna gyvenime... pasirodo tas grupiokas gyvena net gi kitam mieste, o i musu miesta buvo atvykes autobusu su reikalais. va taip smile.gif
Atsakyti