Įkraunama...
Įkraunama...

Keisti sutapimai jūsų gyvenime

QUOTE(Medeinaa @ 2010 06 02, 22:15)
O jūs pažvelkit giliau, sako - taip įdomiau gyventi. smile.gif

Medeinaa,

Mano pasakymas turi visiškai priešingą reikšmę, nei Tu supratai mirksiukas.gif Sutapimai - tai priežastys ar pasekmės mūsų gyvenimo. Jei nuolat KAŽKAS vyksta, tai vyksta ne be reikalo mirksiukas.gif
Atsakyti
Dviprasmiškai skambėjo. Dabar jau aišku smile.gif
Atsakyti
Po mamos mirties labai daznai paziurejus i laikrodi matau vienodus skaicius ax.gif Tarkim 12:12, 14:14 ir pan. Anksciau jei budavo tai labai retai, o dabar kasdien ir po 3-4 kartus. Nezinau ar tai zenklas jei taip butu labai idomu suzinot ka jis reiskia blush2.gif ar tiesiog sutapimas, bet sitai kartojasi jau 4 men. kasdien ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 02 birželio 2010 - 23:36
o pas mus seimoje yra taip:mano mamos gimtadienis yra 6d.jos vyro irgi.mano gimtadienis 19d.maniskio irgi.sesers gimtadienis 10d,jos vyro irgi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2010 06 02, 23:36)
Po mamos mirties labai daznai paziurejus i laikrodi matau vienodus skaicius  ax.gif Tarkim 12:12, 14:14 ir pan. Anksciau jei budavo tai labai retai, o dabar kasdien ir po 3-4 kartus. Nezinau ar tai zenklas jei taip butu labai idomu suzinot ka jis reiskia  blush2.gif  ar tiesiog sutapimas, bet sitai kartojasi jau 4 men. kasdien  ax.gif

Tai gana panašu į Angelų žinutes skaičiais..
Apie tai galima buvo sužinoti, pasiskaityti Lingu Lingu (dažna šio forumo dalyvė) senojoje svetaineleje, bet, kiek žinau, dabar ji uždaryta..
Atsakyti
QUOTE(aukso^gysla @ 2010 06 03, 20:04)
Tai gana panašu į Angelų žinutes skaičiais..
Apie tai galima buvo sužinoti, pasiskaityti Lingu Lingu (dažna šio forumo dalyvė) senojoje svetaineleje, bet, kiek žinau, dabar ji uždaryta..

Apgailsetauju, bet senoji svetainele prieinama tik nariams ir su "reikalu" bet naujojoje yra skyrelis, ten yra ir atsakymai:)
Atsakyti
knielita,

jeigu skaitote rusiškai, tai šiek tiek yra štai čia:

http://www.hram-svet...-05-15-19-34-40

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukso^gysla: 04 birželio 2010 - 17:57
Aciu jums, bet kazkokia mistika g.gif Parasiu jums apie tai ir nepagaunu skaiciu vienodu smile.gif Grynai nuo tos zinutes parasymo maciau dar du kartus ir tai retai jau ax.gif Apie angelu zinutes paskaitinesiu, bet itariu gal misiu uzpirkimas uz mama padejo g.gif Misios buvo ta pacia diena kai visa tai parasiau g.gif Cia gal zenklas man buvo g.gif g.gif Nors kad labai tikeciau nera, bet kategoriskai ir neneigiu tokios galimybes ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 10 birželio 2010 - 15:07
Na man daznai taip buna, kad noriu isgirsti savo megiama muzika ir ijungus radija butent groja tas atlikejas, apie kuri pries sekunde pagalvojau. Taip pat daznai sutampa, kad vis girdziu italiska muzika, nors gyvena, lietuvoj biggrin.gif Smulkmenos ir tiek... O siap gyvenime daznai lydi skaicius 13 ax.gif
Atsakyti
O mano mama ir tetis turi po toki pati apgama ant veido. Toks nemazas ir ryskus ir pas abu toj pacioj pusej prie akies. Jau daug metu gyvena graziai kartu, manau surado sau skirtaja puse smile.gif abudu buvo vienodai pazymeti tongue.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif gal kuri zino ka galetu reiksti einant gatve rasti rozanciu,pries kelias dienas mama rado gulinti,toks grazus kaip naujas
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2010 06 02, 23:36)
Po mamos mirties labai daznai paziurejus i laikrodi matau vienodus skaicius  ax.gif Tarkim 12:12, 14:14 ir pan. Anksciau jei budavo tai labai retai, o dabar kasdien ir po 3-4 kartus. Nezinau ar tai zenklas jei taip butu labai idomu suzinot ka jis reiskia  blush2.gif  ar tiesiog sutapimas, bet sitai kartojasi jau 4 men. kasdien  ax.gif

As kasdien (!) matau 11:11. Nezinau kaip, bet ir kai darbe ir kai namie. Visada 11:11.
Atsakyti