Taigi, noriu paklausti - ar čia kažkoks ženklas siunčiamas ar tiesiog sutapimas ar mano išmislas iš neturėjimo ką veikti?
Nežinau ar net verta tokį keistą sutapimą nuolat vykstantį mano gyvenime aprašyt, bet vat neduoda man tai ramybės. Kažkada seniai skaičiau sm'e, jog vienai narei irgi panašiai būna, bet niekas lyg į tai nesureagavo, na, galbūt tai nėra nieko svarbaus
Taigi: labai dažnai kai tik pažiūriu į laikrodį (ne tada, kai noriu pažiūrėt kiek valandų, o atrodo lyg kažkas speciailiai veda mano akis link jo) skaičiai būna vienodi. Nesvarbu ar tai dienos metas (15.15, 13.13 ir t.t) ar nakties (00.00 - šis ypač populiarus), visad pamačius kažkaip keistai pasijaučiu. Ieškojau ta tema informacijos sm'e, knygose, google'ėje, bet nieko neradau. Gal čia toks dalykas net nevertas dėmesio, kad net neaprašytas..tokiomis keistomis minutėmis dažnai prisimenu savo prosenelę, kuri tokius visokius mistinius dalykus išmanė, ir taip gaila, kad nei jos gerai nepažinojau, nei atsimenu (nes maža buvau kai mirė)
Taigi, noriu paklausti - ar čia kažkoks ženklas siunčiamas ar tiesiog sutapimas ar mano išmislas iš neturėjimo ką veikti?
QUOTE(Prietarai @ 2011 03 19, 12:58)
Nežinau ar net verta tokį keistą sutapimą nuolat vykstantį mano gyvenime aprašyt, bet vat neduoda man tai ramybės. Kažkada seniai skaičiau sm'e, jog vienai narei irgi panašiai būna, bet niekas lyg į tai nesureagavo, na, galbūt tai nėra nieko svarbaus
Taigi: labai dažnai kai tik pažiūriu į laikrodį (ne tada, kai noriu pažiūrėt kiek valandų, o atrodo lyg kažkas speciailiai veda mano akis link jo) skaičiai būna vienodi. Nesvarbu ar tai dienos metas (15.15, 13.13 ir t.t) ar nakties (00.00 - šis ypač populiarus), visad pamačius kažkaip keistai pasijaučiu. Ieškojau ta tema informacijos sm'e, knygose, google'ėje, bet nieko neradau. Gal čia toks dalykas net nevertas dėmesio, kad net neaprašytas..tokiomis keistomis minutėmis dažnai prisimenu savo prosenelę, kuri tokius visokius mistinius dalykus išmanė, ir taip gaila, kad nei jos gerai nepažinojau, nei atsimenu (nes maža buvau kai mirė)
Pabandyk susirasti google "angelų žinutės skaičiais"
QUOTE(samrasa3 @ 2011 01 21, 00:13)
As taip pat pagalvojau ,kad su kazkuo maiso,bet taip atkartoti viska kaip pirma karta ir mintys mano tos pacios kaip ir pirma karta,kazkaip idomiai pasijauciau.
Sekanti karta eidama ,eisiu kitu keliu,kad nereiketu trecio kadro isgyventi
Sekanti karta eidama ,eisiu kitu keliu,kad nereiketu trecio kadro isgyventi
Tai vadinama Dežavu (Déjà vu)
http://lt.wikipedia..../wiki/Déjà _vu
[quote=*Candela*,2011 01 24, 15:35]
Arba man visada būna taip, kad jeigu ilgai galvoju apie kažkokį žmogų, tai visada jį sutinku. Arba einu, vaikštau po parduotuvę, pamatau kokį panašų į pažįstamą žmogų, tačiau dažniausiai tai būna ne jis, bet vėliau (net ir tą pačią dieną) imu ir sutinku originalą,
man ir taip pat,kaip candelai,jei galvoju apie kuri žmogų,tai visad jį sutiksiu
Arba man visada būna taip, kad jeigu ilgai galvoju apie kažkokį žmogų, tai visada jį sutinku. Arba einu, vaikštau po parduotuvę, pamatau kokį panašų į pažįstamą žmogų, tačiau dažniausiai tai būna ne jis, bet vėliau (net ir tą pačią dieną) imu ir sutinku originalą,
man ir taip pat,kaip candelai,jei galvoju apie kuri žmogų,tai visad jį sutiksiu
as gyvenu anglijoje. karta pries kokius 4metus stoviu as vienoj maisto parduotuviu eileje prie kasos. priesais mane stovinti moteris atsisuko ir angliskai prabilo : '' take care of your skinn as you did it in your previuos life''... tipo rupinkis savo oda taip kaip darei ta savo praejusiam gyvenime .. nu likau apsalus ir issigandus siek tiek
))
Labai dažnai nusiiūriu vaikinus vardu Mindaugas, dažnai net neinodama dar vardo
Draugavau irgi ne su vienu Mindaugu. Viena moteriškė sakė, jog tokiu vardu gali būti mano sielos dvinys. Atrodo radau jį
nors pažystami nuo vystyklų
Kodėl koooodėl kiekvieną mielą dieną pažiūriu į telefoną, kai būna pvz. 15:11, 18:11 ir pan??? Pirmi skaičiai keičiasi, o minutės VISADA 11.
Aš nesuprantu jau. Aš čia save gal kaip nors 'užprogramavau'? Gal aš per daug kreipiu dėmesį, todėl taip nutinka? Na, bet aš bandžiau ir nereaguoti, ir pamiršti. Kelias dienas nematydavau, o dbr vėl 11 ir 11.
Nebe galiu...
Dažnai mintyse pagalvoju, kas būtų jei būtų... ir kaip pasielgčiau vienoje ar kitoje situacijoje, ir žiūrėk praeina kiek laiko ( mienuo o gal pusmetis) ir atsiduri toje situacijoje. (tik dažnai pasielgi ne taip kaip reikėtų ar norėtum)
Bet pastaruoju metu man ramybės neduoda kitas nutikimas.
Žodžiu prieš Kalėdas patekau į avarija. Autostradoj lenkiau "fura" buvo sniego slidu, sumėtė, sukausi, verčiausi kelis kart ir galiausiai atsidūriau grovyje. Galvoju kad mane išgelbėjo tai jog buvo daug sniego ir tai suminkštino smūgius, atsipirkau keliomis mėlynėmis. Bet kurį laiką negalėjau ramiai miegoti, nes vis mastydavau, kad labai lengvai sumėtyta mašina galėjo patekti po ta "fūra" ir būtų tada likęs blynas.
Prieš pora savaičių visai atsitiktinai įsijungiau BTV ir ten rodė "Ekstrasencų mūšį" (rusijos). Viena būrėja pasakojo šeimininkams (kurie ieškojo savo dingusio šuns), kad nereikia ieškoti savo dingusių gyvūnų, nes jie išsineša nelaimę ar net mirtį iš namų.
Tai išgirdusi prisiminiau, kad pora dienų prieš ar pora dienų po avarijos (tiksliai nepamenu bet tai irgi buvo jau šventinis laikotarpis) dingo mūsų vilkšunis. Grįžome su vyru iš darbo, o jo nebuvo voljere. Labai stipriai snigo, ir apvaževęs vyras apylinkes jo nerado. Sniegas nutirpo po gero mėnesio ir tada pasimatė mūsų šunelis negyvas prie autostrados viaduko. ( mūsų namas keli šimtai metrų nuo magistralės). Ir vis dabar pagalvoju, ar negalėjo tas šuo pasiimti tai kas buvo skirta man.
Bet pastaruoju metu man ramybės neduoda kitas nutikimas.
Žodžiu prieš Kalėdas patekau į avarija. Autostradoj lenkiau "fura" buvo sniego slidu, sumėtė, sukausi, verčiausi kelis kart ir galiausiai atsidūriau grovyje. Galvoju kad mane išgelbėjo tai jog buvo daug sniego ir tai suminkštino smūgius, atsipirkau keliomis mėlynėmis. Bet kurį laiką negalėjau ramiai miegoti, nes vis mastydavau, kad labai lengvai sumėtyta mašina galėjo patekti po ta "fūra" ir būtų tada likęs blynas.
Prieš pora savaičių visai atsitiktinai įsijungiau BTV ir ten rodė "Ekstrasencų mūšį" (rusijos). Viena būrėja pasakojo šeimininkams (kurie ieškojo savo dingusio šuns), kad nereikia ieškoti savo dingusių gyvūnų, nes jie išsineša nelaimę ar net mirtį iš namų.
Tai išgirdusi prisiminiau, kad pora dienų prieš ar pora dienų po avarijos (tiksliai nepamenu bet tai irgi buvo jau šventinis laikotarpis) dingo mūsų vilkšunis. Grįžome su vyru iš darbo, o jo nebuvo voljere. Labai stipriai snigo, ir apvaževęs vyras apylinkes jo nerado. Sniegas nutirpo po gero mėnesio ir tada pasimatė mūsų šunelis negyvas prie autostrados viaduko. ( mūsų namas keli šimtai metrų nuo magistralės). Ir vis dabar pagalvoju, ar negalėjo tas šuo pasiimti tai kas buvo skirta man.
Sveiko:) na nezinau kaip jums papasakoti. Zodziu, nesuprantu kartais savo minciu... Labai daznai apie ka galvoju, ka pamatau po keliu savaiciu kazkas atsitinka susijusiu su tuo ka maciau. Na pvz: pries kelias savaites buvau pas mociute ir labai idemiai ziurejau i telefona, veliau jai paskambino sukciai. Kita karta irgi, labai galvojau apie viena pana, na siaip buvo idomu, ir nuskendo jos tetis. Dabar planuoju vestuves, labai nenorejau kai kuriu zmoniu, o jie atsisake, nedalyvaus. nesuprantu gal kokiu galiu turiu
Pastarasias pora savaiciu pastebejau labai daug keistu sutapimu, man taip atsitinka pirma karta, todel noreciau paklausti,gal kam taip yra buve ir ka tai galetu reiksti
.
Jei padarau kazkoki veiksma ar apie kazka pagalvoju, labai greitai visiskai kitoje vietoje, kitoje aplinkoje apie tai vel perskaitau/ pamatau/isgirstu. Tarkim sugalvojau nupiesti portreta is nuotraukos (zinomo zmogaus). Nupiesiau. Kita diena atsidarau interneta, bac pries akis ta pati nuotrauka (kas yra statistiskai laaabai mazai tiketina)
. Na tarkim sutapimas... toliau. Aprasineju viename forume ivyki, zinoma gerokai is seniau, aprasineju is atminties (apie zinoma zmogu). Atsidarau interneta, o ten forume zmones kaip tik apie tai snekasi (ivykis dabartyje visiskai neeskaluotas,jau primirstas). Toliau. Siandien youtubeje klausausi 80-uju muzikos, tiesiog siaip, atsidariau, pagalvojau,kokios geros dainos. Atsidarau foruma - pries akis antraste "seni gerieji 80-tieji ir ju muzika"
. Na tikiuosi supratot,ka norejau pasakyti. Cia tik dalis visu tu sutapimu, per sitas pora savaiciu ju buvo geros dvi desimtys. Kazkaip keista,nes seniau tokiu dalyku nepastebedavau
.
Jei padarau kazkoki veiksma ar apie kazka pagalvoju, labai greitai visiskai kitoje vietoje, kitoje aplinkoje apie tai vel perskaitau/ pamatau/isgirstu. Tarkim sugalvojau nupiesti portreta is nuotraukos (zinomo zmogaus). Nupiesiau. Kita diena atsidarau interneta, bac pries akis ta pati nuotrauka (kas yra statistiskai laaabai mazai tiketina)
QUOTE(Dzenete @ 2011 07 14, 21:19)
Ir vis dabar pagalvoju, ar negalėjo tas šuo pasiimti tai kas buvo skirta man.
Cia jau butu is fantastikos srities.
Greiciausiai jums nutikusi avarija yra perspejimas, zinute, kad kazka gyvenime darete ar darote ne taip kaip reikia, gal einate klaidingu keliu, galbut nevertinate gyvenimo. Jeigu to neissiaiskinsite, galite gauti dar ir dar viena smugi... jei zmogus niekaip nesusivokia galutinis nuosprendis yra kelione pas Dievuli.
Papildyta:
QUOTE(vivita @ 2011 07 16, 14:59)
Turi. Visi mes ju turime. Stipriai sutelktas demesys ir musu mintys, veikia tikrove.
Papildyta:
QUOTE(Xero @ 2011 07 23, 15:21)
Pastarasias pora savaiciu pastebejau labai daug keistu sutapimu, man taip atsitinka pirma karta, todel noreciau paklausti,gal kam taip yra buve ir ka tai galetu reiksti
.
. Na tarkim sutapimas... toliau. Aprasineju viename forume ivyki, zinoma gerokai is seniau, aprasineju is atminties (apie zinoma zmogu). Atsidarau interneta, o ten forume zmones kaip tik apie tai snekasi (ivykis dabartyje visiskai neeskaluotas,jau primirstas). Toliau. Siandien youtubeje klausausi 80-uju muzikos, tiesiog siaip, atsidariau, pagalvojau,kokios geros dainos. Atsidarau foruma - pries akis antraste "seni gerieji 80-tieji ir ju muzika"
. Na tikiuosi supratot,ka norejau pasakyti. Cia tik dalis visu tu sutapimu, per sitas pora savaiciu ju buvo geros dvi desimtys. Kazkaip keista,nes seniau tokiu dalyku nepastebedavau
.
Tai, apie ka mastom pritraukiam i savo realybe. Paprastai tariant musu mintys materializuojasi. Kai stipriai kazko troksti, stipriai sutelki demesi, pradeda visos aplinkybes klostytis ties tuo objektu. Galbut tas portretas yra tau emociskai svarbaus zmogaus, ta muzika pazadino tavo sirdies virpesius tt ir pan.
Buna, kad i kai kuriuos zenklus ir sutapimus nekreipiam demesio... paanalizuok, galbut tau kazkas norima jais pasakyti... kuo jie visi susije? Pasakysiu tik tiek, kad atsitiktinumu nebuna.
Buvo atvejis, kai sapnavau, kad nuėjau į savo buvusią mokyklą, vaikščiojau po ją ir užsukus į vieną kabinetą pamačiau sėdinčią vieną mokytoją buvusią, ji pildė kažkokius dokumentus, nors sapne ji buvo blondinė
(realiai ji juodaplakė buvo), bet balsas buvo jos ir netgi žinojau sapne kad ji čia. Ji pamačius sako "o vos tave pažinau" aš atsakiau "aš jus irgi" ji paklausė "kodėl?" ir aš labai pasimečiau kažkodėl, ką sakyt ir nukreipiau kalbą kitur, ji man pasakė, kad dabar turi daug darbo ir kad susitiktume vėliau. likusią sapno dalį labai sunkiai pamenu, bet žinau tik tiek kad ėjau, jos ieškojau, bet neradau. Atsibudus kažkaip keistai pasijaučiau, nes ir mokyklą baigs prieš keletą metų, o ji man dar nuo seniau nebedėstė ir nebuvo kažkokio bendravimo didelio su ja, kad ji taip išnirtų man iš pasąmonės. Tą dieną kaip tik turėjau važiuot pas tėvus, nuvažiavus mama aišku pradeda kaimo pletkus pasakot ir pirmasis buvo "šiandien tos ir tos mokytojos laidotuvės buvo"